We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Argentina

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Argentina
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Argentina kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Argentina

Argentina er et land fyldt med overrasker! Landet har en utrolig rig kultur, betagende landskaber og en dynamisk hovedstad, Buenos Aires. Argentina består af adskillige landskaber, herunder Amazonas’ regnskov, slette området Pampas, og Patagoniens gletsjere.

Argentina er et land som byder på vild natur, uundværlige udflugter og fantastiske byer at udforske. Der er meget at se i dette store land, og det kan være en overvældende at planlægge sin rejse til Argentina alene, så vores lokale rejseekspert i Argentina giver her et par bud på, hvad du kan se og lave når du rejser til denne smukke destination.

Hvad kan man se og lave i Argentina?

Der er mange muligheder i Argentina, uanset om du er til kultur, aktiviteter eller natur. Her finder du rejseinspiration til din Argentina rejse.

Seværdigheder

 • Buenos Aires: en af de største sydamerikanske byer som rummer utrolig en utrolig vibe og stemning, der vil tage pusten fra dig. Et stop i Buenos Aires er absolut et must!
 • Bariloche: denne unikke lille by, er beliggende i Argentinas Patagonien region. Placeret på bjergkæden ud mod Nahuel Huapi søen, og med sine ikoniske schweiziske arkitektoniske stil, er den et hyggelig lille perle, som ikke mange turister kender til. Spis dig mæt i chokolade, slentre ned ad byens hovedgade Salle Mitre eller tag på vandretur og stå på ski i de nærliggende bjerge, hvor du også kan udforske det omkringliggende sødistrikt.
 • Ushuaia: placeret mellem Andesbjergene og det iskolde vand fra Beagle kanalen, finder du byen Ushuaia. Byen ligger i Tierra del Fuego øhavet, og er anset som værende den mest sydligst beliggende by i verden - hvorfor byen også er kaldet “verdens ende”. Her kan du gå på opdagelse i de snedækkede bjerge og se de ikoniske argentinske landskaber.
 • Perito Moreno Glacier er verdens størst bevægende gletsjer. Beliggende i Los Glaciares Nationalpark er den en af Argentinas største attraktioner.

Hvad kan man lave i Argentina?

Natur, kultur og aktiviteter - Argentina har alt dette og meget mere! Lad dig her inspirere af vores lokale rejseeksperts råd til hvad du kan lave i Argentina.

 • I Argentina finder du et kæmpe sø-område, kaldet “The Lake Region”. Hver år kommer der tusindvis af rejsende til dette område for at opleve den fantastiske natur, stå på ski, fiske i de klare søer, gå på vandreture, cykle på mountainbike i bjergene og for bare at nyde de kølige temperaturer og smukke landskaber. Disse sø områder har således noget for enhver!
 • Vil du gerne på en smagsrejse gennem nogle af Argentinas bedste vine så skal du tage til Mendoza. Her finder du smukke vingårde med vinmarker og vinproduktion og selvfølgelig vinsmagning.
 • I Buenos Aires blev tangoen opfundet, og blev hurtigt en af verdens mest populære dansearter. Så kast dig ud i en dans med de imødekommende lokale, efterfulgt af madlavning i deres private hjem, hvor du vil få et unikt indblik i, hvordan man bor og lever i Argentinas hovedstad.
 • På grænsen mellem Argentina og Brasilien finder du et smukt og utroligt syn! Iguazu vandfaldet er ikonisk og absolut et besøg værd, hvor du vil blive overvældet af den vilde natur og den høje brusen fra de hundredvis af små vandfald, som tilsammen udgør en kæde af næsten 3 km langt vandfaldsområde. Omringet af vandfaldsområdet finder du regnskove med grønne og frodige områder fra diverse nationalparker.  

Praktiske tips

Hvornår skal man rejse til Argentina?

Inden du rejser til Argentina er det en god idé at huske på, at årstiderne er omvendt af vores. Der er således varme temperaturer i vores danske vintermåneder og der er sne og kulde i vores danske sommermåneder.
Dette bør dog ikke afholde dig fra at rejse til Argentina når som helst på året, alt efter om du foretrækker at rejse til varme eller kolde områder. De forskellige klimaområder gør hver region unik og byder på forskellige eventyr.

I Nordargentina er der regn en stor del af året, mens Tierra del Fuego har sne og lave temperaturer det meste af året.
Hvis du vil rejse til landets mere centrerede områder, såsom Mendoza og Buenos Aires, finder du meget varme argentinske somre (december til februar) med temperaturer omkring 30 grader og høj luftfugtighed, mens der i Argentinas vintermåneder (juni til august) er omkring 15 grader.

Hvis du er i tvivl om vejret i det område af Argentina som du gerne vil besøge, så kan du med fordel kontakte vores lokale rejsebureau i Argentina, som er ekspert i landets temperaturer, og det bedste tidspunkt at rejse til Argentina i lige det område du gerne vil besøge.

Hvad skal man være opmærksom på, når man rejser til Argentina?

Når man rejser til et land på den anden side verden, kræves der ofte en del forberedelse. Heldigvis, er Argentina ikke et kritisk land at planlægge en rejse til, men her får du et par gode råd med på vejen, som du kan tage højde for, når du rejser til Argentina.

Pas og visum:

 • Du kan rejse visumfrit i Argentina i op til 90 dage når du rejser med dit danske pas. Vi anbefaler altid at du holder dig underrettet om indrejse information til Argentina på udenrigsministeriets hjemmeside

Vaccinationer:

 • Det er anbefalet du er vaccineret mod Difteri & stivkrampe, Hepatitis A og eventuelt også Kolera, inden du rejser til Argentina. Hvis du skal være i Argentina mere end en uge, er det også anbefalet at være vaccineret mod Hepatitis B og Tyfus. Kontakt altid din læge inden afrejse for at være sikker på at du har alle de rigtige vaccinationer.

Tidsforskel:

 •  Der er tidsforskel når du rejser fra Danmark til Argentina. I Danmarks sommermåneder er Argentina 5 timer før os, mens de i vintermånederne er 4 timer før os.

Sprog:

 • Lokal befolkningen taler spansk i Argentina, men mange er også bekendt med engelsk - især hvis du rejser til storbyerne og de mere turistede områder.

Valuta:

 • Den argentinske valuta hedder argentinske pesos (ARS). 100 DKK svarer til 385 ARS (1 DKK = 3,84 ARS).

Drikkepenge:

 •  I Argentina er lokalbefolkningen meget afhængig af deres drikke penge. Det er derfor velset at man ligger 10-15 % i drikkepenge når man er på restaurant, når man betaler sin chauffør, sin guide osv.

Fly:

 •  Du kan rejse til Argentinas hovedstad Buenos Aires på cirka 16 timer, med 1 mellemlanding. Priserne varierer alt efter sæson, men ofte ligger priserne på omkring 5000 DKK for tur/retur.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig