We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Australien

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Australien
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Australien kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Australien

Hvad kan man lave i Australien?

Se storslået natur
Australien byder med sin enorme størrelse på en mangfoldig og fantastisk natur. Tag på en tur til verdens ældste regnskov, slap af på hvide sandstrande, oplev det røde centrum med Ayers Rock og kør gennem vildmarken. Lad også turen gå nordpå til den indre outback og ørken. Her kan du tage forbi "Coober Pedy", hvor mange af beboerne bor under jorden på grund af de høje temperaturer, der kan komme helt op på over 45 grader. Du kan også kombinere din rejse med en tur til New Zealand for endnu mere overdådig natur.

Besøg smukke storbyer
Australien byder på masser storbyer, som er et besøg værd på din rundrejse i Australien. Du skal uden tvivl lade din tur gå forbi Sydney og nyde udsigten til byens skyline, hvor Operahuset, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, lyser op. Besøg også Perth, der byder på en moderne skyline, gammel engelsk arkitektur og historiske steder, og tag forbi Melbourne, der har store parker og en fantastisk havnepromenade.

Oplev fascinerende dyreliv
Australien er beboet af alt fra farlige slange, hajer og saltvandskrokodiller til nuttede koalabjørne, kænguruer og delfiner. Tag til Great Barrier Reef og oplev fisk og koraller i alverdens farver eller tag ud Bushwalking og se det rige australske dyreliv på tæt hold. Hvis du rejser til Australien med børn, vil de helt sikkert også finde landets dyreliv spændende.

Hvad kan man se i Australien?

Australien er så stort, at man umuligt kan nå alt på én rejse. Der er masser at se i alle dele af landet, og rejser du alene, er der masser at tage sig til. Sørg for ikke at gå glip af:

  • Great Barrier Reef
  • Arnhem Land, aboriginernes eget land
  • Cykling eller rafting i Tully River
  • Jeep-tur i klitterne i ørkenen
  • Noosa National Park
  • Whitsunday Island

Hvad koster en rejse til Australien?

Priserne i Australien er en smule lavere end herhjemme, men afhænger selvfølgelig af hvor du befinder dig. Priserne på flybilletter ligger fra 6.500 kroner.

Skal man have visum for at rejse til Australien?

Der er visumpligt i Australien. Et turistvisum kaldes ”ETA” og er gyldigt i 3 måneder. ETA er elektronisk, så du får ikke noget fysisk bevis. Du kan søge visum her

Skal man have vaccinationer for at rejse til Australien?

Når du rejser til Australien, skal du have en stivkrampe vaccine. Læs mere her

Hvornår skal man tage til Australien?

Årstiderne i Australien er omvendt de danske. Når vi har sommer, er der vinter i Australien og omvendt. Dog er Australien så stor, at der sagtens kan være hedebølge og sne samtidig.

Hvis du vil nyde den Australske sommer, er det en god ide at tage af sted i vores kolde vintermåneder, så kan du også nyde julen helt sydpå.

Fra april til oktober er det godt at besøge Western Australia, Queensland og Northern Territory.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig