We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Bali

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Bali
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Bali kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Bali

Leder du efter et solrigt og varmt paradis? Så er Bali det perfekte sted for dig! Under din rejse til Bali kan du nyde det tropiske klima, slappe af på paradisstrande eller besøge smukke ris gårde. Her får du en aktiv ferie uden bekymringer, hvilket betyder at du kan opleve dette land på bedst mulig måde! Måske drømmer du om at kaste dig rundt i bølgerne på et surfbræt? Eller måske vil du bruge mere tid i  det grønne og besøge smukke rismarker?

Bali er det perfekte sted at tilbringe en ferie, uanset om du leder efter afslapning, aktiviteter eller hvis du foretrækker at blande sig med de lokale. I dette tropiske paradis kan du opleve rige natur- og dyreliv samt mægtige templer og lokale markeder. Bali har noget for alle, og det er kun dig, der bestemmer, hvad du vil gøre. Vi på Evaneos vil have dig til at opleve det bedste af Bali, og derfor har vi delt vores bedste tips nedenfor

Hvad kan man se og lave  på Bali?

Bali er den perfekte feriedestination, uanset om du er til afslapning, aktiviteter eller om du vil mingle dig med de lokale balinesere. I dette tropiske paradis kan du opleve øens rige natur- og dyreliv såvel som de mægtige templer og lokale markeder.
Som inspiration til din rundrejse har vores lokale rejsespecialiser her lavet en oversigt over nogle af de mest populære seværdigheder og aktiviteter på Bali:

 • Pura Besakih Temple: Dette tempel er Bali største og mest hellige tempel. Templet er over 1000 år gammelt og er placeret 1000 meter oppe på den sydvestlige side af Mount Agung. Et besøg til Pura Besakih er absolut et must, og de smukke rismarker, bjerge, bakker og strømme som omringer templet giver et unikt indtyk du sent vil glemme.
 • Jatiluwih rismarker: Her finder du Indonesiens smukkeste rismarker. Det er et betagende syn at stå for oven og spejde udover de grønne marker, som fortsætter så langt øjet rækker.
 • Kuta strand: Kuta er et strand- og resortområde på Balis sydligste område. Standen er et kendt surfingområde, som er yderst brugervenlig for nye surfere, som vil prøve kafter med det Indiske Oceans bølger.

Hvad kan man lave på Bali?

 • River Rafting i Ubud: Med River Rafting på Bali oplever du den smukke natur på en anderledes, adrenalinfyldt måde. Især Ayung floden er ideel til river rafting for alle aldre!
 • Snorkling: Bali rummer nogle af verdens smukke strande med krystalklart havvand. Øen er et sandt paradis når det kommer til snorkling og dykning, og du kan du opleve et rigt undervandsliv, med farvelige koraler og myldrende dyreliv. Hvis du helst opholder dig over vandoverfladen kan du med fordel tage på kanotur, eller nyde en luksuriøs frokost på stranden.
 • Golf & Yoga: Uanset om du vil ud på de grønne ”greens” og spille golf, eller om du vil finde din indre balinesiske ro med yoga, så har Bali noget for dig!
  Vores lokale rejsespecialist kan sammensætte og skræddersy din rundrejses progam, så netop de aktiviteter du værdsætter mest er inkluderet i din personlige rundrejse. Start planlægningen af din rejse allerede i dag ved at kontakte vores lokale rejsespeicialister!

Hvornår skal man rejse til Bali?

Balis klima er groft sagt inddelt i den tørre og den våde sæson. Du kan med fordel rejse i begge sæsoner, da lufttemperaturene ligger omkring de 30 grader hele året - men den våde sæson har selvsagt større risiko for regnfulde dage. Det er derfor en god ide, at tage stilling til, hvilken sæson du foretrækkerat rejse i.
Vores lokale rejsebureauer har her lavet en lille oversigt over, hvordan de forskellige sæsoner differentierer sig fra hinanden:

Den tørre sæson:
Månederne april, maj, juni, juli, august og september udgør den tørre sæson. Disse måneder er den ideelle rejsesæson, og det er derfor også den mest turistede. Det er derfor en god idé at være ude i god tid med bestilling af rejsen såvel som flybilletter.
Især maj, juni og september er fantastiske rejsemåneder, hvor vejret som regel holder tørt, og du vil opleve markant mindre fugtighed end de restende af årets måneder. Disse måneder er ideelle til sightseeing og dykning.

Den våde sæson:
Den våde sæson ligger i oktober, november, december, januar, februar og marts. Ofte vil du primært opleve intensive regnskyl om aften og natten, men sommetider kan du være uheldig også at opleve regnskyl om dagen.
Trods mere nedbør en de andre måneder, kan de lokale seværdigheder med fordel stadig besøges – dog med undtagelse af vulkanerne. Den våde sæson er et paradis for surferentusiaster, da blæsten ved kysterne skaber optimale surferbølger.

Praktiske tips

Hvilke overvejelser skal man gøre sig, inden man rejser til Bali?

 • Visum: Du behøver ikke visum ved indrejse til Indonesien, såfremt du opholder dig maks 30 dage i landet. Alle rejsende skal dog stadig igennem immigrationen og diverse indrejsekontrol ved ankomst til landet.
 • Valuta: Valutaen i Indonesien hedder Rupiah (IDR).
 • Drikkepenge: Det er almindeligt i Bali at give 10% i drikkepenge.
 • Vacciner: Vi anbefaler at du bliver vaccineret mod Difteri-stivkrampe og Hepatitis A, når du rejser til Bali – men tjek altid med din lokale læge inden afrejse.

Hvor ligger Bali, og hvordan kommer man dertil?

Bali er en del af de Indonesiske øer, og ligger øst for Java. Den frodig paradisø er med sin sydlige kyst mod det Indiske Ocean og sin norlige kyst mod Bali-havet et optimalt ferieparadis!
Øens største by, og hovedstad, er Denpasar, med næsten en halv million indbyggere. Det er også her Balis lufthavn er placeret, og du kan flyve fra København til Denpasar, med en enkelt mellemlanding, for en pris på cirka 6000 kr. Flyvetiden og prisen varierer dog alt efter, hvor mange mellemlandinger du ønsker, og hvornår på året du rejser.

Hvordan er sikkerheden i Bali?

Balineserne er et roligt, venligt og hjælpsomt folkefærd. Alligevel er der adskillige sikkerhedsmæssige foranstaldninger man med fordel kan tage til sig, når man rejser til Bali.

 • Lommetyveri finder sted i langt de fleste turistområder, og Bali er ingen undtagelse. Sørg derfor altid for at være opmærksom på dine personlige egendele – en bæltetaske er ofte uundværlig på en rundrejse i turistede områder.
 • Transporten i Bali er markant anderledes end hvad vi kender fra de danske veje. Vær derfor altid opmærksom når du færdes i trafikken – især hvis du har børn med på ferien.
 • Bali har to aktive vulkaner, som sommetider kan påvirke flytrafikken med forsinkelser på grund af askeskyer. Er man i den uheldige situation at det påvirker ens rejse, er der ikke andet at gøre end at væbne sig med tålmodighed – men bare rolig, indoneserne er vant til håndtering af disse situationer!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig