We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Bhutan

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Bhutan
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Bhutan kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Bhutan

Landet Bhutan ligger i Asien og grænser op til Kina og Indien. Hovedstaden er Thimphu, mens andre større byer i Bhutan er Punakha og Phuntsholing. Bhutan er berømt for sin imponerende natur, sine smukke landskaber og hellige klostrer.

For at rejse til til Bhutan, skal du have et invitationsbrev.

Hvad skal man lave i Bhutan?

I Bhutan er nogle ting obligatoriske for indbyggerne, og beboerne skal bære traditionelt tøj i offentligheden. På denne måde opretholder de de gamle traditioner. Under en rejse Bhutan er følgende seværdigheder et besøg værd:

  • Parodalen med Tigerens rede
  • Tashi Cho Dzong
  • Den imponerende natur

Bhutan har mange hellige klostre, dette er et imponerende fænomen i landet og værd at besøge. Bhutan er også det perfekte rejsemål, hvis du ønsker at opholde dig i en smukke omgivelser. Mød Bhutans indbyggere og oplev den autentiske atmosfære. 

Hvornår skal du rejse til Bhutan?

Den bedste periode for din rejse til Bhutan er i maj, september og oktober. Her vil du opleve gode temperaturer samtidig med, at der ikke er alt for stor risiko for regn. Aandre måneder kan opleves mere kolde og være indenfor regnsæson.   

Hvordan rejser man til Bhutan?

Fra Danmark er det ikke muligt at flyve direkte til Bhutan. Du kan rejse til Bhutan med en mellemlanding i et af følgende lande: 

  • Nepal
  • Indien

Priserne på en flyvning ligger mellem 6000 DKK og 7500 DKK. Dette afhænger af hvornår på året du ønsker at besøge Bhutan, antal mellemlandinger, etc.  

Hvilke rejsedokumenter skal du have, for at besøge Bhutan?

Bhutan kan ikke besøges uden at du har fået en invitation for indrejse. Vores rejsebureauer sikrer, at du bliver inviteret til Bhutan. For at rejse rundt og opholde dig i Bhutan, skal du desuden betale et dagligt beløb. Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder, fra du lander i Bhutan, til du er tilbage i Danmark igen. 

Hvilke vaccinationer kræves, for at rejse til Bhutan?

Når du rejser til Bhutan anbefales følgende vaccinationer:

  • DTP (difteri, stivkrampe og polio)
  • Hepatitis A (smitsom guldsol)
  • Galdefeber
  • Malaria findes desuden i Bhutan, og forekommer i de sydlige områder. Derfor råder vi dig, som rejsen til, at anvende de rette midler (malariapiller) mod malaria.  Derudover kan der være forskellige personlige hensyn at tage, i forhold til, om du har brug for andre vaccinationer under til tur til Bhytan. Tjek eventuelt vaccinationsbehovet, i forhold til dit afrejsetidspunkt, her

 Hvilken valuta bruges i Bhutan?

Valutaen i Bhutan er den bhutanske ngultrum (BTN). I Bhutan finder du ikke pengeautomater. På nogle steder accepterer de kreditkort, men dette er ikke en sikkerhed. Det er derfor vigtigt at du husker, at du veksler penge inden du rejser afsted til Bhutan. Det er dog muligt at bringe amaerikanske dollars eller indiske rupees, som kan benyttes i landet.  

Andre rejsemål der måske vil interessere dig