Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Bolivia

Planlæg din rundrejse i Bolivia med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights Tour
Ca. 10 dagefra12.420 kr
Classic Tour
Ca. 15 dagefra19.260 kr
Classic Tour - Culture and Heritage
Ca. 17 dagefra22.520 kr
Ancient Discoveries: Archeology and Geology (Classic Tour)
Ca. 18 dagefra22.790 kr
Classic Tour with Amazon Highlights
Ca. 18 dagefra29.830 kr
kombiner
Andean Triangle
Ca. 16 dagefra34.770 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Bolivia er et land beliggende i Sydamerika. Bolivia er kendt for sin imponerende natur, sine smukke landskaber, betagende bjergkæder og saltslette kaldet Salar Uyuni. Den juridiske hovedstad i Bolivia er Sucre, hvor regeringen ligger i La Paz.

Andre større byer er:

 • Santa Cruz de la Sierra
 • El Alto

Det officielle sprog i Bolivia er spansk, mens ”interne” lokale sprog også er talt (Quechua, Aymara og Guarani). Mellem Danmark og Bolivia er der en tidsforskel som varierer afhæbgigt af sommer- og vintertid. Om sommeren er Bolivia seks timer bagud, mens de kun er 5 timer bagud, i den danske vintertid.

Hvad skal man lave i Bolivia?

Din tur til Bolivia vil sandsynligvis starte i La Paz, i denne by er der mange smukke seværdigheder at beundre. For eksempel er følgende seværdigheder værd at besøge:

 • Mercado de Hechicería
 • Plaza San Francisco
 • Plaza Murillo med katedralen

Udenfor den smukke by La Paz byder Bolivia desuden på meget mere. Bolivia er berømt for sin smukke natur. Steder der bestemt er et besøg værd, er, blandt andre:

 • Titicacasøen
 • Potosi, den højeste by i verden
 • Madidi National Park

Desuden vil du helt sikkert gerne besøge Bolivias mest populære sted; saltøen kaldet Salar Uyuni. Dette er det næststørste saltleje i verden og er absolut et must-see under din rejse.  

Hvornår skal du rejse til Bolivia?

Den bedste tid til at rejse til Bolivia på, er fra maj til oktober. I disse måneder har du de bedste muligheder for behageligt vejr samtidig med, samtidig er det udenfor regnsæsonen.  

Hvordan rejser man til Bolivia?

Fra Danmark er det ikke muligt at flyve direkte til Bolivia. Alt afhængigt af hvornår på året du vælger at rejse, samt hvornår du bestiller dine flybilletter, vil både pris og tid variere. Regn med en minimumspris på flybilletter på omkring 8000 DKK.  

Hvilke rejsedokumenter skal til, for indrejse i Bolivia?

For din rejse til Bolivia skal du have et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomsten til Bolivia. Et visum er ikke påkrævet, hvis du bor i Bolivia i mindre end 90 dage. 

Hvilke vaccinationer til, for at besøge Bolivia?

Når du rejser til Bolivia, anbefales følgende vaccinationer:

 • Gul feber
 • DTP (difteri, stivkrampe og polio)
 • Hepatitis A (smitsom gulsot)

Dog kommer det an på, hvor længe du skal opholde dig i landet.  

I hele Bolivia forekommer malaria, det forekommer kun under 2500 meter. Det er tilrådeligt at anvende de rette midler mod malaria. Desuden kan det være personligt, eller du kan få brug for andre vaccinationer under din rejse til Bolivia. 

Tjek eventuelt, hvilke vaccinationer du bør få inden afrejse, her.    

Hvilken valuta benyttes i Bolivia?

Bolivias valuta er boliviansk boliviano (BOB). I de store byer i Bolivia er det muligt at hæve penge i bankernes pengeautomater. Alternativt kan du bytte danske kroner og amerikanske dollars i vekslingskontorer til boliviansk boliviano (BOB). Når du forlader de større byer, til fordel for landsbyerne, er det dog altid en god ide at have kontanter.


------------------


Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Bolivia, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Bolivia. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemføre bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi gøre vores bedste, for at besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit kommende rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine rejsedrømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig