We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Bolivia

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Bolivia
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Bolivia kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Bolivia

Bolivia er et land beliggende i Sydamerika. Bolivia er kendt for sin imponerende natur, sine smukke landskaber, betagende bjergkæder og saltslette kaldet Salar Uyuni. Den juridiske hovedstad i Bolivia er Sucre, hvor regeringen ligger i La Paz.

Andre større byer er:

 • Santa Cruz de la Sierra
 • El Alto

Det officielle sprog i Bolivia er spansk, mens ”interne” lokale sprog også er talt (Quechua, Aymara og Guarani). Mellem Danmark og Bolivia er der en tidsforskel som varierer afhæbgigt af sommer- og vintertid. Om sommeren er Bolivia seks timer bagud, mens de kun er 5 timer bagud, i den danske vintertid.

Hvad skal man lave i Bolivia?

Din tur til Bolivia vil sandsynligvis starte i La Paz, i denne by er der mange smukke seværdigheder at beundre. For eksempel er følgende seværdigheder værd at besøge:

 • Mercado de Hechicería
 • Plaza San Francisco
 • Plaza Murillo med katedralen

Udenfor den smukke by La Paz byder Bolivia desuden på meget mere. Bolivia er berømt for sin smukke natur. Steder der bestemt er et besøg værd, er, blandt andre:

 • Titicacasøen
 • Potosi, den højeste by i verden
 • Madidi National Park

Desuden vil du helt sikkert gerne besøge Bolivias mest populære sted; saltøen kaldet Salar Uyuni. Dette er det næststørste saltleje i verden og er absolut et must-see under din rejse.  

Hvornår skal du rejse til Bolivia?

Den bedste tid til at rejse til Bolivia på, er fra maj til oktober. I disse måneder har du de bedste muligheder for behageligt vejr samtidig med, samtidig er det udenfor regnsæsonen.  

Hvordan rejser man til Bolivia?

Fra Danmark er det ikke muligt at flyve direkte til Bolivia. Alt afhængigt af hvornår på året du vælger at rejse, samt hvornår du bestiller dine flybilletter, vil både pris og tid variere. Regn med en minimumspris på flybilletter på omkring 8000 DKK.  

Hvilke rejsedokumenter skal til, for indrejse i Bolivia?

For din rejse til Bolivia skal du have et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomsten til Bolivia. Et visum er ikke påkrævet, hvis du bor i Bolivia i mindre end 90 dage. 

Hvilke vaccinationer til, for at besøge Bolivia?

Når du rejser til Bolivia, anbefales følgende vaccinationer:

 • Gul feber
 • DTP (difteri, stivkrampe og polio)
 • Hepatitis A (smitsom gulsot)

Dog kommer det an på, hvor længe du skal opholde dig i landet.  

I hele Bolivia forekommer malaria, det forekommer kun under 2500 meter. Det er tilrådeligt at anvende de rette midler mod malaria. Desuden kan det være personligt, eller du kan få brug for andre vaccinationer under din rejse til Bolivia. 

Tjek eventuelt, hvilke vaccinationer du bør få inden afrejse, her.    

Hvilken valuta benyttes i Bolivia?

Bolivias valuta er boliviansk boliviano (BOB). I de store byer i Bolivia er det muligt at hæve penge i bankernes pengeautomater. Alternativt kan du bytte danske kroner og amerikanske dollars i vekslingskontorer til boliviansk boliviano (BOB). Når du forlader de større byer, til fordel for landsbyerne, er det dog altid en god ide at have kontanter.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig