We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Brasilien

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Brasilien
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Brasilien kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Brasilien

Oplev Sydamerikas største land og femte største i verden – Brasilien. Her finder du rytme, dans og liv, alt handler om netop dette! Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Brasilien og kender de bedste steder at besøge. De ved, hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst får mest ud af din ferie, uanset om du rejser for dig selv som par sammen med venner, eller familie.

Foruden ikoniske symboler som Copacabana, den majestætiske Cristo Redentore statue eller årlige karneval, er der meget at se og opleve, afhængigt af, hvad du er interesseret i. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste fra Brasilien, uanset om det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. Din ekspert vil også tage sig af planlægning, logistik og booking, så du kan slappe af og virkelig nyde dette paradis - uden at mangle noget!

Hvad kan man lave i Brasilien?

I Brasilien kan du både vandre, sejle gennem Amazonas frodige jungle eller opleve den brasilianske kultur, der er berømt for sin vidunderlige medrivende musik og lidenskabelige dans. Nyd det lokale køkken, som er en palette af farver og smage prøv en af de lokale retter med hvidløgsrejer og den traidionelle ret indehldende ris og bønner. Selvfølgelig vil du også finde paradisstrande til de rolige dage under palmerne. Hvis du ønsker at rejse til Brasilien med børn, byder den lokale natur og dyreliv på muligheder for fantastiske aktiviteter

Hvad kan man se i Brasilien?

En rundtur i Brasilien tilbyder på stor mangfolighed. Her er kulturen og atmosfæren en sammensurie af påvirkninger fra en stor del af ​​verden - alt fra Afrika til Europa og selvfølgelig Sydamerika!
Vores eksperter hjælper deres rejsende med at finde det smukkeste seværdigheder og spændende oplevelser:

  • Besøg Rio de Janeiro og bestig et af ​​de mest imponerende bjerge omkring byen. Tag en rundvisning på en af ​​Rios favelas og lær mere om diversiteten i landets kultur.
  • Gå på opdagelse i de mange lag der findes i millionbyerne Sao Paulo og Salvador og lær om den fascinerende koloniale historie.
  • Oplev det bedste fra begge verdener - natur og byliv, i byen Manaus, som også er et godt udgangspunkt for at tage ture langs Amazonasfloden.
  • For dem, der er interesseret i arkitektur, er Brasilia et must. Denne futuristiske by blev bygget i 1960'erne som landets nye hovedstad. Her finder du mange ikoniske bygninger af verdensberømte Oscar Niemeyer og Lúcio Costa.

Hvornår skal man rejse til Brasilien?

Du kan rejse til Brasilien hele året rundt. Fra april til oktober er klimaet mildt og tørt ved kysten, mens det sydpå er koldere. Dog er der varmt vejr i hele landet fra december til marts. Det er en god ide at gennemgå vejret specifikt for det område, du skal gå til, da klimaet varierer meget inden for landets grænser. En anden oplevelse, der er værd at have med, er en tur rundt om de store indenlandske festivaler, som f.eks. Karnevalet.

Hvordan kommer man til Brasilien?

Der er flere forskellige flyselskaber, med rute til Brasilen. Hvad endten du vil flyve til Rio de Janeiro eller San Paulo kan turens længde variere mellem alt fra 13 timer til 18 timer – alt afhængigt af, hvor langt dit mellemstop er. Prisen på en returbillet kan variere mellem 5.500 DKK og 7.500 DKK – booker du i ordentlig tid, samt tager højde for, hvilken tid på året, du har valgt at rejse.

Skal man have visum for at rejse til Brasilien?

Som udgangspunkt behøver danske statsborgere, med dansk pas, ikke visum eller indrejsetilladelse til Brasilien – så længe rejsen ikke overskrider 90 dages varighed. Dog skal dit pas være gyldigt i minimum 6 måneder efter indrejsedatoen.

Se mere omkring visum i Brasilien på Udenrigsministeriets hjemmeside, her.  

Andre rejsemål der måske vil interessere dig