Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Brasilien

Planlæg din rundrejse i Brasilien med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights of Brazil
Ca. 12 dagefra11.640 kr
Classic Tour - From the Amazon to Rio
Ca. 13 dagefra15.790 kr
Classic Brazil
Ca. 11 dagefra13.140 kr
Route of emotions
Ca. 7 dagefra9.210 kr
Nature And Family
Ca. 12 dagefra27.640 kr
Active Brazil
Ca. 10 dagefra10.550 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Oplev Sydamerikas største land og femte største i verden – Brasilien. Her finder du rytme, dans og liv, alt handler om netop dette! Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Brasilien og kender de bedste steder at besøge. De ved, hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst får mest ud af din ferie, uanset om du rejser for dig selv som par sammen med venner, eller familie.

Foruden ikoniske symboler som Copacabana, den majestætiske Cristo Redentore statue eller årlige karneval, er der meget at se og opleve, afhængigt af, hvad du er interesseret i. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste fra Brasilien, uanset om det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. Din ekspert vil også tage sig af planlægning, logistik og booking, så du kan slappe af og virkelig nyde dette paradis - uden at mangle noget!

Hvad kan man lave i Brasilien?

I Brasilien kan du både vandre, sejle gennem Amazonas frodige jungle eller opleve den brasilianske kultur, der er berømt for sin vidunderlige medrivende musik og lidenskabelige dans. Nyd det lokale køkken, som er en palette af farver og smage prøv en af de lokale retter med hvidløgsrejer og den traidionelle ret indehldende ris og bønner. Selvfølgelig vil du også finde paradisstrande til de rolige dage under palmerne. Hvis du ønsker at rejse til Brasilien med børn, byder den lokale natur og dyreliv på muligheder for fantastiske aktiviteter

Hvad kan man se i Brasilien?

En rundtur i Brasilien tilbyder på stor mangfolighed. Her er kulturen og atmosfæren en sammensurie af påvirkninger fra en stor del af ​​verden - alt fra Afrika til Europa og selvfølgelig Sydamerika!
Vores eksperter hjælper deres rejsende med at finde det smukkeste seværdigheder og spændende oplevelser:

 • Besøg Rio de Janeiro og bestig et af ​​de mest imponerende bjerge omkring byen. Tag en rundvisning på en af ​​Rios favelas og lær mere om diversiteten i landets kultur.
 • Gå på opdagelse i de mange lag der findes i millionbyerne Sao Paulo og Salvador og lær om den fascinerende koloniale historie.
 • Oplev det bedste fra begge verdener - natur og byliv, i byen Manaus, som også er et godt udgangspunkt for at tage ture langs Amazonasfloden.
 • For dem, der er interesseret i arkitektur, er Brasilia et must. Denne futuristiske by blev bygget i 1960'erne som landets nye hovedstad. Her finder du mange ikoniske bygninger af verdensberømte Oscar Niemeyer og Lúcio Costa.

Hvornår skal man rejse til Brasilien?

Du kan rejse til Brasilien hele året rundt. Fra april til oktober er klimaet mildt og tørt ved kysten, mens det sydpå er koldere. Dog er der varmt vejr i hele landet fra december til marts. Det er en god ide at gennemgå vejret specifikt for det område, du skal gå til, da klimaet varierer meget inden for landets grænser. En anden oplevelse, der er værd at have med, er en tur rundt om de store indenlandske festivaler, som f.eks. Karnevalet.

Hvordan kommer man til Brasilien?

Der er flere forskellige flyselskaber, med rute til Brasilen. Hvad endten du vil flyve til Rio de Janeiro eller San Paulo kan turens længde variere mellem alt fra 13 timer til 18 timer – alt afhængigt af, hvor langt dit mellemstop er. Prisen på en returbillet kan variere mellem 5.500 DKK og 7.500 DKK – booker du i ordentlig tid, samt tager højde for, hvilken tid på året, du har valgt at rejse.

Skal man have visum for at rejse til Brasilien?

Som udgangspunkt behøver danske statsborgere, med dansk pas, ikke visum eller indrejsetilladelse til Brasilien – så længe rejsen ikke overskrider 90 dages varighed. Dog skal dit pas være gyldigt i minimum 6 måneder efter indrejsedatoen.

Se mere omkring visum i Brasilien på Udenrigsministeriets hjemmeside, her.  

-------------

Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Brasilien, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Brasilien. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemføre bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi gøre vores bedste, for at besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit kommende rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine rejsedrømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig