We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Cambodia

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Cambodia
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Cambodia kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Cambodia

Hvad kan man lave i Cambodia?

Oplev templer og flydende markeder
Cambodias mest fascinerende seværdighed er det imponerende tempelkompleks Angkor Wat, som betragtes som et af de smukkeste templer i verden. Fra Angkor Wat kan du lade turen gå til søen Tonle Sap, der med sine flydende markeder og huse bygget på pæle i søen, er et populært og interessant rejsemål.

Lær mere om landets historie
Gå ikke glip af den Cambodianske hovedstad Phnom Pehn, der med sin sprudlende og let kaotiske charme engang var Indonesiens koloni-juvel. Her kan du besøge museer og se arkitektur fra kolonitiden. Hvis du ønsker at få en dybere indsigt i landets mørke historie, kan du besøge S-21 fængslet og Killing Fields, som rummer vigtige og smertefulde minder fra tiden, hvor Khmer Rouge regerede.

Få slappet af i solen
Lad din rejse gå forbi Kratie, hvor du kan se delfiner hoppe rundt i ferskvandet og få slappet af på en af de næsten øde strande. Nyd også en slentretur langs Mekong-floden og tag et hvil og en drink på en af de mange hyggelige barer langs bredden. Cambodia ligger desuden i smørhullet mellem Thailand, Laos og Vietnam, og rejser til Cambodia kan derfor let kombineres med andre destinationer.

Hvad kan man se i Cambodia?

Rejser du til Cambodia med børn, vil I kunne nyde de rolige strande væk fra stress og jag. Her kan I snorkle eller dykke i det klare vand og opleve livet under vandet. De mindste i familien vil også have det sjovt med en tur i junglen, hvor de kan møde spændende dyr og se på elefanter.

Rejser du til Cambodia alene, er der også masser at tage sig til. Cambodia er kendt for sin gæstfrie lokalbefolkningen, så du vil ikke føle dig utilpas, når du rejser rundt på egen hånd. Tag på opdagelse i junglen, lad de mange templer og arkæologiske fund tage dig med tilbage i tiden og få slappet af på de øde sandstrande.

Hvordan kommer man til Cambodia?

De fleste fly til Cambodia har mindst en mellemlanding i enten Europa eller Asien.

  • Flyvetid: Det tager omkring 13 timer, alt efter hvor lang tid din mellemlanding varer.
  • Pris: Det koster fra omkring 3.500 kroner for flybilletterne
  • Visum: Før du tager til Cambodia, skal du huske at anskaffe dig visum. Læs mere om landets visumregler her

Er det farligt at rejse i Cambodia?

Cambodia er kendt for sin venlige og gæstfrie lokalbefolkning, så du kan trygt rejse rundt i landet. Vores lokale rejsebureauer kender områderne ud og ind, og de er altid klar til at rådgive dig om sikkerhed. Hvis du føler dig utryg, kan du bede rejsebureauet sørger for, at en guide er med rundt på alle dine ture.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig