We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Canada

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Canada
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Canada kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
 • Klassiske seværdigheder
Vancouver Islands - Oplev Spaekhuggere og Hvaler
Ca. 9 dage fra 11.570 kr
 • Klassiske seværdigheder
Udforsk Canadas naturskonne maritime provinser
Ca. 10 dage fra 12.680 kr
 • Klassiske seværdigheder
Østlige Canada - naturens vidundere
Ca. 11 dage fra 16.380 kr
 • Klassiske seværdigheder
Vestige Canada - Fra Calgary til Vancouver
Ca. 14 dage fra 19.070 kr
 • Langt fra alfarvej
Klippelandskab, Bjerge og Kor-selv ferie
Ca. 10 dage fra 21.750 kr
 • Klassiske seværdigheder
Explore Canada's Natural Wonders By Car 
Ca. 11 dage fra 10.830 kr
 • Langt fra alfarvej
Rocky Mountains To Whistler Self-Drive Itinerary
Ca. 10 dage fra 14.390 kr
 • Langt fra alfarvej
Explore Canada's Scenic Atlantic Provinces
Ca. 10 dage fra 8.330 kr
 • Klassiske seværdigheder
Explore The Yukon Territory And The Arctic Sea
Ca. 8 dage fra 23.170 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Canada

Nord for USA breder dette enorme land sig ud, som et stort smukt landskab. Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Canada, og kender til de bedste steder. De ved, hvordan de skal planlægge en tur, hvor du som gæst får mest ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par eller sammen med venner eller familie.

Canada har meget forskellige at tilbyde. Snedækkede bjerge, surf paradiser og franske jazz festivaler – alt afhængigt af, hvad du er interesseret i! Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste af Canada, uanset om det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. Din ekspert vil tage sig af planlægning, logistik og booking, så du kan slappe af og virkelig nyde dette dejlige land - uden at mangle noget!

Hvad kan man se i Canada?

Turkise søer omgivet af kæmpe blå bjerge og grønne skove. Hvide sandstrande med krystalklart vand og selvfølgelig skibakker i verdensklasse. Canada tilbyder på varierede og uforglemmelige naturoplevelser! Vores agenter hjælper sine rejsende med at finde det bedste:

 • Charlevoix-regionen. Her styrtede en meteor ned for 350 millioner år siden. Stedet byder på et fantastisk landskab med en utrolig ro og er klassificeret som et biosfærereservat.
 • Du finder store uberørte naturområder i Ontario - et landskab med tusindvis af søer og floder, der knytter sig til ét blåt netværk.
 • Oplev også det franske Québec på din tur til Canada. Denne charmerende provins er et UNESCO verdensarvssted. Oplev den hyggelige atmosfære, der tager dig tilbage til de franske kolonitider, hvor Quebec blev bygget.
 • Naturreservatet Banff, i Alberta, er en sand naturskat. Her findes smukke og rige fauna og den verdensberømte sø, Lake Louis.
 • Herudover skal du helt bestemt besøge Vancouver i løbet af din rejse i Canada! I denne trendy by er der både pulversne, dejlige strande og masser af barer og gallerier.

Hvad kan man lave i Canada?

I Canada er naturen i centrum. Vandreture, fiskture i landets smukke søer, kajaksejling, skiløb eller surfing, er blot nogle af de aktiviteter, Canada byder på. Er du i stedet mere interesseret i byliv og kultur? Oplev en koncert, se en teaterforestilling og oplev det bedste mad, fra den fransktalende, Montréals, multikulturelle køkken. Hvis du vil rejse til Canada med børn, kan det være en god ide at gå på opdagelse i det lokale dyreliv, i et af landets mange nationalparker. Her kan du se både brun bjørne og grizzly bjørne. Eller hvorfor ikke prøve en rutsjebane langs kysten? Er du sportsinteresseret, er Canadas nationalsport, hockey, et must at opleve live. For dem der længes efter at finde freden og komme tæt på naturen, er der mange muligheder. Alt du behøver for virkelig at puste ud og genoplade batterierne, er en rejse til Canada!

Hvornår skal man tage til Canada?

Der findes ikke en periode, som er den bedste, at besøge Canada i. Det afhænger helt af, hvad du vil opleve under dit ophold. For en skiferie i bjergene, er vinteren at foretrække, mellem december og april, hvor du er garanteret gode pister. Vil du tage på vandreture og opleve udendørsaktiviteter eller på bybesøg, foreslår vi sommermåneder. For naturelskere er både forår og efterår fantastiske, hvilke byder på storslået og smuk natur.

Har man brug for visum til Canada?

Ifølge udenrigsministeriget oplyses det, at man ved ind- og udrejse til og fra Canada, skal, som dansk statsborger med dansk pas, søge om indrejsetilladelse eTA (electronic Travel Authorization) – hvis man rejser ind via fly. Dette gælder også ved transit i Canada.
Læs mere om indrejsetilladelsen på eTAs officielle website, her.


Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Canada, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Canada. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig