We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Costa Rica

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Costa Rica
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Costa Rica kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Costa Rica

På trods af at Costa Rica ikke er meget større end Danmark, så byder landet på et væld af eksotiske naturoplevelser og sjove aktiviteter. Tag på trekking i det smukke landskab midt mellem lava-sprudlende vulkaner, få et adrenalin-kick med en svævebanetur mellem trætoppene eller prøv kræfter med rafting, surfing, dykning eller snorkling langs koralrevet i det smukke naturreservatet Cahuita. Du kan også besøge Tortuguero National Park, der er kendt som et af havskildpaddens vigtigste æglægningssteder og tage forbi Manuel Antonio, som byder på smukke hvide strande og frodige regnskove med dyr såsom aber, dovendyr og kæmpe firben.

Hvad kan man lave i Costa Rica?

Hvis du elsker eventyr og natur, så er Costa Rica destinationen for dig. Landet er ideelt for mange forskellige typer af rejsende, og om du ønsker at rejse rundt alene, som par eller i gruppe, så er der masser at tage sig til.

Oplev natur og dyreliv
Landets mange nationalparker og det fantastiske dyreliv giver rig mulighed for spændende udflugter og oplevelser. Du kan besøge Tortuguero National Park, der er kendt som et af havskildpaddens vigtigste æglægningssteder og tage forbi Manuel Antonio, som byder på smukke hvide strande og frodige regnskove med dyr såsom aber, dovendyr og kæmpe firben. Costa Ricas flora og fauna vil helt sikkert også være populært, hvis du rejser til Costa Rica med børn.

Tag på adventure-ferie
Er du er til sportslige aktiviteter på din ferie, så har landet også meget at byde på. Tag på trekking i det smukke landskab midt mellem lava-sprudlende vulkaner, få et adrenalin-kick med en svævebanetur mellem trætoppene eller prøv kræfter med rafting, surfing, dykning eller snorkling langs koralrevet i det smukke naturreservatet Cahuita.

Slap af med sol og strand
Costa Rica er fuld af muligheder for afslapning, sol og strand. Tag en tur til Puerto Viejo og nyd atmosfæren med en drink i hængekøjen hos byens lokale surf-center og besøg badebyen Tamarindo, hvor du kan slappe af på en af de eksotiske strande.

Hvad kan man se i Costa Rica?

På trods af at Costa Rica ikke er meget større end Danmark, så byder landet på et væld af eksotiske naturoplevelser.

Regnskov, vandfald og vulkaner
Besøg Monteverde Cloud Forest og se den smukke regnskov indhyllet i tåge og kaffeplantager helt oppe blandt skyerne. Tag også en tur til La Fortuna og se den aktive vulkan Arenal, der dagligt sender lava og røg op. Herfra kan du tage på vandfaldsrapelling ned gennem vandfaldet og nyde de smukke omgivelser.

Havskildpaddeunger, aber og krokodiller
Besøger du Tortuguero National Park mellem april og oktober, kan du se udklækningen af havskildpaddeæg, og se de små havskildpaddeunger tage deres første skridt mod vandet. På sejlturen ud til Tortuguero National Park kan du samtidig også være heldig at se både krokodiller, oddere, fugle og aber.

Costa Rica og Panama
Du kan kombinere din rejse til Costa Rica med en rejse til Panama, som er landets sydlige nabo. Her kan du både opleve strand, storby og endnu flere sportslige aktiviteter.

Hvordan kommer man til Costa Rica?

De fleste flyrejser til Costa Rica har som minimum en mellemlanding i enten Europa eller USA.

  • Flyvetid: Det tager omkring 16 timer at flyve til Costa Rica, alt efter hvor lang tid din mellemlanding varer.
  • Pris: Det billigste er at flyve til hovedstaden San Jose, hvor billetterne ligger fra ca. 5.000 kroner.

Er det sikkert at rejse til Costa Rica?

Costa Rica har en veludviklet infrastruktur, og det er sikkert at rejse rundt i landet. Det er kun i hovedstaden San José, at du skal være påpasselig efter mørkets frembrud. Tøv ikke med at høre dit lokale rejsebureau ad, hvis du har spørgsmål angående sikkerhed.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig