Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Costa Rica

Planlæg din rundrejse på Costa Rica med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Strand, regnskov og smukt naturliv 
Ca. 14 dage
Et eventyr af natur
Ca. 16 dagefra19.610 kr
Familievenlige naturoplevelser 
Ca. 14 dagefra18.090 kr
Eco Tour
Ca. 14 dagefra14.080 kr
Nature Highlights Tour
Ca. 14 dagefra27.550 kr
Self-Drive Highlights Tour
Ca. 14 dagefra12.210 kr
Luxury Honeymoon Tour
Ca. 10 dagefra38.200 kr
Classic Tour
Ca. 16 dagefra20.620 kr
Family Adventure Tour
Ca. 11 dagefra10.790 kr
Luxury Tour
Ca. 15 dagefra20.740 kr
Tropical Birding and Natural History
Ca. 12 dagefra22.190 kr
Eco Safari
Ca. 14 dagefra22.370 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave i Costa Rica?

Hvis du elsker eventyr og natur, så er Costa Rica destinationen for dig. Landet er ideelt for mange forskellige typer af rejsende, og om du ønsker at rejse rundt alene, som par eller i gruppe, så er der masser at tage sig til.

Oplev natur og dyreliv
Landets mange nationalparker og det fantastiske dyreliv giver rig mulighed for spændende udflugter og oplevelser. Du kan besøge Tortuguero National Park, der er kendt som et af havskildpaddens vigtigste æglægningssteder og tage forbi Manuel Antonio, som byder på smukke hvide strande og frodige regnskove med dyr såsom aber, dovendyr og kæmpe firben. Costa Ricas flora og fauna vil helt sikkert også være populært, hvis du rejser til Costa Rica med børn.

Tag på adventure-ferie
Er du er til sportslige aktiviteter på din ferie, så har landet også meget at byde på. Tag på trekking i det smukke landskab midt mellem lava-sprudlende vulkaner, få et adrenalin-kick med en svævebanetur mellem trætoppene eller prøv kræfter med rafting, surfing, dykning eller snorkling langs koralrevet i det smukke naturreservatet Cahuita.

Slap af med sol og strand
Costa Rica er fuld af muligheder for afslapning, sol og strand. Tag en tur til Puerto Viejo og nyd atmosfæren med en drink i hængekøjen hos byens lokale surf-center og besøg badebyen Tamarindo, hvor du kan slappe af på en af de eksotiske strande.

Hvad kan man se i Costa Rica?

På trods af at Costa Rica ikke er meget større end Danmark, så byder landet på et væld af eksotiske naturoplevelser.

Regnskov, vandfald og vulkaner
Besøg Monteverde Cloud Forest og se den smukke regnskov indhyllet i tåge og kaffeplantager helt oppe blandt skyerne. Tag også en tur til La Fortuna og se den aktive vulkan Arenal, der dagligt sender lava og røg op. Herfra kan du tage på vandfaldsrapelling ned gennem vandfaldet og nyde de smukke omgivelser.

Havskildpaddeunger, aber og krokodiller
Besøger du Tortuguero National Park mellem april og oktober, kan du se udklækningen af havskildpaddeæg, og se de små havskildpaddeunger tage deres første skridt mod vandet. På sejlturen ud til Tortuguero National Park kan du samtidig også være heldig at se både krokodiller, oddere, fugle og aber.

Costa Rica og Panama
Du kan kombinere din rejse til Costa Rica med en rejse til Panama, som er landets sydlige nabo. Her kan du både opleve strand, storby og endnu flere sportslige aktiviteter.

Hvordan kommer man til Costa Rica?

De fleste flyrejser til Costa Rica har som minimum en mellemlanding i enten Europa eller USA.

  • Flyvetid: Det tager omkring 16 timer at flyve til Costa Rica, alt efter hvor lang tid din mellemlanding varer.
  • Pris: Det billigste er at flyve til hovedstaden San Jose, hvor billetterne ligger fra ca. 5.000 kroner.

Er det sikkert at rejse til Costa Rica?

Costa Rica har en veludviklet infrastruktur, og det er sikkert at rejse rundt i landet. Det er kun i hovedstaden San José, at du skal være påpasselig efter mørkets frembrud. Tøv ikke med at høre dit lokale rejsebureau ad, hvis du har spørgsmål angående sikkerhed.


Rejs med Evaneos - hvordan? 

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Costa Rica, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Costa Rica. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

  • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
    • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
    • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
  • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
  • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
  • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!


Andre rejsemål der måske vil interessere dig