Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Cuba

Planlæg din rundrejse på Cuba med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights of Cuba Tour
Ca. 10 dagefra10.100 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave på Cuba?

Besøg stemningsfulde Havanna
Tag til metropolen Havanna, som med sine charmerende pladser og arkitektur fra kolonitiden er på UNESCO's verdensarvliste. Her kan du slentre rundt til lyden af mambo-rytmer og salsadans mens gamle amerikanerbiler kører rundt i de charmerende gader. Du kan også gå i Ernest Hemingways fodspor og tage et smut forbi La Bodegite del Medio og nyde en forfriskende mojito.

Slap af i smuk natur
Hvis du er til afslapning og natur er et besøg til Viñales dalen et must. Dalen er omgivet af kalkstensbjerge og tobaksplantager, og du har mulighed for at vandre eller ride en tur i området. Du kan også tage til en af øens mange lækre strande. Her er Varadero en af de smukkeste af slagsen med kridhvidt sand og turkisblåt hav.

Tag på familieudflugter
Rejser du til Cuba med børn, så er der masser familieaktiviteter. Tag til Playa Giron og slap af på skønne strande, oplev Zapata National Park, der er øens største vådområde og huser dyr som krokodiller og søkøer og tag på en cykel- eller ridetur gennem marker og dale. Du kan også kombinere din rejse til Cuba med en tur til Jamaica eller USA for endnu mere strand, historie og byliv.

Hvad kan man se på Cuba?

En ferie til Cuba emmer af historie og festlig stemning, og der er rigeligt at tage sig til på øen. Rejser du på egen hånd, vil du også hurtigt føle dig hjemme hos den åbne lokalbefolkningen. På din rejse til Cuba må du ikke gå glip af:

 • Trinidad, hvor du kan nyde musikken og dansen på Plaza Major
 • Øgruppen Cayo Santa Maria, hvor du kan få slappet af på hvide sandstrande
 • Santa Clara, hvor revolutionens sidste slag stod, og hvor du kan stadig kan ane skudhuller i byens bygninger
 • Revolutionsmuseet i Havana
 • Guvernørpaladset og gårdhaven med marmorstatuen af Christopher Columbus
 • Plaza de Catedral, hvor du kan se Havanas imponerende katedral.

Hvornår er det bedst at tage til Cuba?

Vejret kan være meget uforudsigeligt på øen, og rejsetidspunkterne er kun vejledende. Det bedste tidspunkt at rejse til Cuba er:

 • Mellem november og april er vejret tørrest. Rejser du til Cuba over julen er det bedst at rejse til den sydøstlige del, hvor du vil opleve det bedste strandvejr.
 • Fra april begynder regntiden med øget temperatur og luftfugtighed. Hvis du rejser til Cuba i sommerferien, er den nordvestlige del et godt område for at undgå den til tider ulidelige varme.

Behøver man visum for at tage til Cuba?

Der er visumpligt, når du rejser til Cuba. Der udstedes et turistvisum på 30 dage, som herefter kan forlænges lokalt i yderligere 30 dage. Læs mere om visumregler for rejser til Cuba her

----------------

Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer på Cuba, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Cuba. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemføre bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi gøre vores bedste, for at besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit kommende rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig