Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Cuba

Planlæg unik rejse på Cuba med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - rejsen, transport i landet, hotel, aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Lad dig inspirere af vores lokale rejseeksperters rejseforslag.
Alt kan tilpasses til dig!

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights of Cuba Tour
Ca. 10 dagefra10.220 kr
Fly And Drive From Santiago To Havana 
Ca. 14 dagefra15.960 kr
Nature Tour: Havana And Cayo Santa Maria
Ca. 12 dagefra13.080 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips fra vores lokale rejseekspert

Cuba er hjemlandet for verdens bedste tobak, salsa og rom, så du er sikret en god stemning og gang i gaden. Tag på en rejse fyldt med historie, stemningsfulde byer, smuk natur og lækre sandstrande. Lad din tur starte i metropolen Havanna, som med sine charmerende pladser og arkitektur fra kolonitiden er på UNESCO's verdensarvliste. Her kan du slentre rundt til lyden af mambo-rytmer og salsadans mens gamle amerikanerbiler kører rundt i de charmerende gader. Hvis du er til afslapning og natur er et besøg til Viñales dalen et must. Dalen er omgivet af kalkstensbjerge og tobaksplantager, og du har mulighed for at vandre eller ride en tur i området. Du kan også tage til en af øens mange lækre strande. Her er Varadero en af de smukkeste af slagsen med kridhvidt sand og turkisblåt hav.

Hvad kan man lave på Cuba?

Besøg stemningsfulde Havanna
Tag til metropolen Havanna, som med sine charmerende pladser og arkitektur fra kolonitiden er på UNESCO's verdensarvliste. Her kan du slentre rundt til lyden af mambo-rytmer og salsadans mens gamle amerikanerbiler kører rundt i de charmerende gader. Du kan også gå i Ernest Hemingways fodspor og tage et smut forbi La Bodegite del Medio og nyde en forfriskende mojito.

Slap af i smuk natur
Hvis du er til afslapning og natur er et besøg til Viñales dalen et must. Dalen er omgivet af kalkstensbjerge og tobaksplantager, og du har mulighed for at vandre eller ride en tur i området. Du kan også tage til en af øens mange lækre strande. Her er Varadero en af de smukkeste af slagsen med kridhvidt sand og turkisblåt hav.

Tag på familieudflugter
Rejser du til Cuba med børn, så er der masser familieaktiviteter. Tag til Playa Giron og slap af på skønne strande, oplev Zapata National Park, der er øens største vådområde og huser dyr som krokodiller og søkøer og tag på en cykel- eller ridetur gennem marker og dale. Du kan også kombinere din rejse til Cuba med en tur til Jamaica eller USA for endnu mere strand, historie og byliv.

Hvad kan man se på Cuba?

En ferie til Cuba emmer af historie og festlig stemning, og der er rigeligt at tage sig til på øen. Rejser du på egen hånd, vil du også hurtigt føle dig hjemme hos den åbne lokalbefolkningen. På din rejse til Cuba må du ikke gå glip af:

  • Trinidad, hvor du kan nyde musikken og dansen på Plaza Major
  • Øgruppen Cayo Santa Maria, hvor du kan få slappet af på hvide sandstrande
  • Santa Clara, hvor revolutionens sidste slag stod, og hvor du kan stadig kan ane skudhuller i byens bygninger
  • Revolutionsmuseet i Havana
  • Guvernørpaladset og gårdhaven med marmorstatuen af Christopher Columbus
  • Plaza de Catedral, hvor du kan se Havanas imponerende katedral.

Hvornår er det bedst at tage til Cuba?

Vejret kan være meget uforudsigeligt på øen, og rejsetidspunkterne er kun vejledende. Det bedste tidspunkt at rejse til Cuba er:

  • Mellem november og april er vejret tørrest. Rejser du til Cuba over julen er det bedst at rejse til den sydøstlige del, hvor du vil opleve det bedste strandvejr.
  • Fra april begynder regntiden med øget temperatur og luftfugtighed. Hvis du rejser til Cuba i sommerferien, er den nordvestlige del et godt område for at undgå den til tider ulidelige varme.

Behøver man visum for at tage til Cuba?

Der er visumpligt, når du rejser til Cuba. Der udstedes et turistvisum på 30 dage, som herefter kan forlænges lokalt i yderligere 30 dage. Læs mere om visumregler for rejser til Cuba her.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig