We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Cuba

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Cuba
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Cuba kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Cuba

Cuba er et øland i Caribien, som består af hovedøen Cuba, Isla de la Juventud, og flere øgrupper. Her kan du opleve den kaffeplantage, paradisøer, salsa og cigarer - hvad du vil  opleve, er helt op til dig og dine interesser!  Er du interesseret i dykning, en romantisk bryllupsrejse eller måske en kulturel og autentisk tur? I Cuba findes der noget for enhver smag! Nyd sprøde strande, turkisblåtvand og svingende palmetræer. Mærk stemningen fra den passionerede salsa, overalt findes rytme og lyde af mambo og cha cha cha ... Læs mere om Cubas fascinerende historie - gå til Che Guevaras fodspor og opdage en rig kolonial arv. Med sine paradis strande, Latinamerikansk gadefester og charmerende pastelfarvede huse, Cuba er en destination af romantik, passion og følelser tegn! Desuden er det den perfekte ø for dem, der rejser med børn og ønsker at nyde den smukke natur og sjove aktiviteter. For at få mere inspiration til din rejse  til Cuba, har vi samlet vores bedste tips nedenfor!

Hvad kan man se og lave på Cuba?

En ferie til Cuba emmer af historie og festlig stemning, og der er rigeligt at tage sig til på øen. Rejser du på egen hånd, vil du også hurtigt føle dig hjemme hos den åbne lokalbefolkningen. 

Seværdigheder

 • Trinidad, hvor du kan nyde musikken og dansen på Plaza Major
 • Øgruppen Cayo Santa Maria, hvor du kan få slappet af på hvide sandstrande
 • Santa Clara, hvor revolutionens sidste slag stod, og hvor du kan stadig kan ane skudhuller i byens bygninger
 • Revolutionsmuseet i Havana
 • Guvernørpaladset og gårdhaven med marmorstatuen af Christopher Columbus
 • Plaza de Catedral, hvor du kan se Havanas imponerende katedral.

Hvad kan man lave på Cuba?

 • Besøg stemningsfulde Havanna:Tag til metropolen Havanna, som med sine charmerende pladser og arkitektur fra kolonitiden er på UNESCO's verdensarvliste. Her kan du slentre rundt til lyden af mambo-rytmer og salsadans mens gamle amerikanerbiler kører rundt i de charmerende gader. Du kan også gå i Ernest Hemingways fodspor og tage et smut forbi La Bodegite del Medio og nyde en forfriskende mojito.
 • Slap af i smuk natur: Hvis du er til afslapning og natur er et besøg til Viñales dalen et must. Dalen er omgivet af kalkstensbjerge og tobaksplantager, og du har mulighed for at vandre eller ride en tur i området. Du kan også tage til en af øens mange lækre strande. Her er Varadero en af de smukkeste af slagsen med kridhvidt sand og turkisblåt hav.
 • Tag på familieudflugter: Rejser du til Cuba med børn, så er der masser familieaktiviteter. Tag til Playa Giron og slap af på skønne strande, oplev Zapata National Park, der er øens største vådområde og huser dyr som krokodiller og søkøer og tag på en cykel- eller ridetur gennem marker og dale. Du kan også kombinere din rejse til Cuba med en tur til Jamaica eller USA for endnu mere strand, historie og byliv.

Hvornår skal man rejse til Cuba?

Vejret kan være meget uforudsigeligt på øen, og rejsetidspunkterne er kun vejledende. Det bedste tidspunkt at rejse til Cuba er:

 • Mellem november og april er vejret mest tørt. Rejser du til Cuba over julen er det bedst at rejse til den sydøstlige del, hvor du vil opleve det bedste strandvejr.
 • Fra april begynder regntiden med øget temperatur og luftfugtighed. Hvis du rejser til Cuba i sommerferien, er den nordvestlige del et godt område for at undgå den til tider ulidelige varme.

Praktiske tips

Behøver man visum for at tage til Cuba?

Der er visumpligt, når du rejser til Cuba. Der udstedes et turistvisum på 30 dage, som herefter kan forlænges lokalt i yderligere 30 dage. Læs mere om visumregler for rejser til Cuba her.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig