Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Cuba

Planlæg unik rejse på Cuba med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Cuba kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
 • Klassiske seværdigheder
Den store Cuba rundrejse - Fra Havana til Santiago
Ca. 21 dage fra 13.120 kr
 • Langt fra alfarvej
Cubas højdepunkter og lokale, uturistede områder
Ca. 14 dage fra 8.080 kr
 • Klassiske seværdigheder
Klassisk Cuba rundrejse med seværdigheder og strandtid
Ca. 12 dage fra 7.260 kr
 • Klassiske seværdigheder
Oplev Det Bedste Af Cuba - Med Privat Chauffor
Ca. 9 dage fra 9.900 kr
 • Klassiske seværdigheder
Perfekt kombineret bade - og oplevelsesferie
Ca. 15 dage fra 6.780 kr
 • Klassiske seværdigheder
Oplev Caribien - Historie, kultur og strand
Ca. 10 dage fra 9.400 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips til Cuba fra vores lokale rejseeksperter

At rejse med et lokalt rejsebureau betyder, at du som rejsende får hjælp af en lokal rejseekspert til at planlægge og skræddersy en unik rejse til Cuba, som passer lige præcis til dine ønsker og behov.
Den lokale rejseekspert står til rådighed for dig før, under og efter din rejse, så du nemt kan stille spørgsmål og få hjælp, hvis du får brug for det.

Vores professionelle rejseeksperter lever og bor i Cuba, og kender de bedste områder andet har at tilbyde. De er eksperter i, hvordan man skal planlægge en rejse, hvor du som rejsende får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par eller sammen med venner og familie.
Ved at bestille din rejse gennem et lokalt rejsebureau støtter du Cubas lokal økonomi og hjælper med at fortsætte landets positive udvikling, og dermed også hjælpe lokalbefolkningen.

En rejseguide til Cuba 

Cuba er hjemlandet for verdens bedste tobak, salsa og rom, så du er sikret en god stemning og gang i gaden. Tag på en rejse fyldt med historie, stemningsfulde byer, smuk natur og lækre sandstrande. Lad din tur starte i metropolen Havanna, som med sine charmerende pladser og arkitektur fra kolonitiden er på UNESCO's verdensarvliste. Her kan du slentre rundt til lyden af mambo-rytmer og salsadans mens gamle amerikanerbiler kører rundt i de charmerende gader. Hvis du er til afslapning og natur er et besøg til Viñales dalen et must. Dalen er omgivet af kalkstensbjerge og tobaksplantager, og du har mulighed for at vandre eller ride en tur i området. Du kan også tage til en af øens mange lækre strande. Her er Varadero en af de smukkeste af slagsen med kridhvidt sand og turkisblåt hav.

Hvad kan man lave på Cuba?

Besøg stemningsfulde Havanna
Tag til metropolen Havanna, som med sine charmerende pladser og arkitektur fra kolonitiden er på UNESCO's verdensarvliste. Her kan du slentre rundt til lyden af mambo-rytmer og salsadans mens gamle amerikanerbiler kører rundt i de charmerende gader. Du kan også gå i Ernest Hemingways fodspor og tage et smut forbi La Bodegite del Medio og nyde en forfriskende mojito.

Slap af i smuk natur
Hvis du er til afslapning og natur er et besøg til Viñales dalen et must. Dalen er omgivet af kalkstensbjerge og tobaksplantager, og du har mulighed for at vandre eller ride en tur i området. Du kan også tage til en af øens mange lækre strande. Her er Varadero en af de smukkeste af slagsen med kridhvidt sand og turkisblåt hav.

Tag på familieudflugter
Rejser du til Cuba med børn, så er der masser familieaktiviteter. Tag til Playa Giron og slap af på skønne strande, oplev Zapata National Park, der er øens største vådområde og huser dyr som krokodiller og søkøer og tag på en cykel- eller ridetur gennem marker og dale. Du kan også kombinere din rejse til Cuba med en tur til Jamaica eller USA for endnu mere strand, historie og byliv.

Hvad kan man se på Cuba?

En ferie til Cuba emmer af historie og festlig stemning, og der er rigeligt at tage sig til på øen. Rejser du på egen hånd, vil du også hurtigt føle dig hjemme hos den åbne lokalbefolkningen. På din rejse til Cuba må du ikke gå glip af:

 • Trinidad, hvor du kan nyde musikken og dansen på Plaza Major
 • Øgruppen Cayo Santa Maria, hvor du kan få slappet af på hvide sandstrande
 • Santa Clara, hvor revolutionens sidste slag stod, og hvor du kan stadig kan ane skudhuller i byens bygninger
 • Revolutionsmuseet i Havana
 • Guvernørpaladset og gårdhaven med marmorstatuen af Christopher Columbus
 • Plaza de Catedral, hvor du kan se Havanas imponerende katedral.

Hvornår er det bedst at tage til Cuba?

Vejret kan være meget uforudsigeligt på øen, og rejsetidspunkterne er kun vejledende. Det bedste tidspunkt at rejse til Cuba er:

 • Mellem november og april er vejret tørrest. Rejser du til Cuba over julen er det bedst at rejse til den sydøstlige del, hvor du vil opleve det bedste strandvejr.
 • Fra april begynder regntiden med øget temperatur og luftfugtighed. Hvis du rejser til Cuba i sommerferien, er den nordvestlige del et godt område for at undgå den til tider ulidelige varme.

Behøver man visum for at tage til Cuba?

Der er visumpligt, når du rejser til Cuba. Der udstedes et turistvisum på 30 dage, som herefter kan forlænges lokalt i yderligere 30 dage. Læs mere om visumregler for rejser til Cuba her.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig