We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejseoplevelse
Cuba

Cuba 2017
Cuba 2017
kunne virkelig godt lide sin rejse på Cuba

Vores rejse var planlagt af en lokal rejse agent, og derfor tror jeg vi fik at se noget af Cuba som ikke mange ser. Vi boede også hos familier i et bed and breakfast ophold. som desværre nogen steder var meget turist aktivt, da mange Cubaner har det som indtægts kilde. Men vi så et storslået land standsede i tiden, og alligevel et slags forsøg på at være med i den moderne tid. På vores rejse kørte vi selv noget af tiden og så nogle fantastiske områder, både med guid og uden. Når man køre selv skal man passe på da vejene mange steder er dårlige, med til tider store huller som nemt kan ødelægge bilen eller skabe ulykker, så derfor skal man være en erfaren køre. I Cuba skal være over at strømmer til tider går, og alt er lidt i stykker, som f.eks. det all eksklusiv hotel vi boede på der gik elevatoren i stykker hver dag, og nogle af dem kunne ikke køre op til øverste etage. Så er der Cubansk mad, det er desværre ikke en god oplevelse, da meget af maden ikke er nogen god smagsoplevelses, så hvis man skal have luksus mad hver dag, så er det ikke et rejsemål for dig. Men alt i alt et flot land med gode oplevelser, som skal ses en gang. PS. husk medisin mod diare.
Rejsedetaljer
Rejste
Med familie
Rejsedato
5. jul. 2017
Rejsens pris
Laveste

En rundrejse udarbejdet af et lokalt rejsebureau

Cuba 2017
Cuba 2017
21. juli 2017
Bedste:
Vi kunne godt lide at Cuba er et lidt ukendt sted for omverden, og alligevel kendt. Det er som at opdage et nyt område, som lige som er et tids hul standset i 1950'erne
Værste:
At alt er nedslidt og hullet veje. Og at vi alle blev syge på rejsen, og fik høj feber, ikke fordi det var nogens skyld det er jo noget der kan ske, men det var nederen.