Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Filippinerne

Planlæg unik rejse på Filippinerne med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Filippinerne kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
 • Klassiske seværdigheder
 Discover the Central Visayas
Ca. 14 dage fra 19.130 kr
 • Klassiske seværdigheder
The Best Beaches in the World
Ca. 21 dage fra 42.170 kr
 • Luksus
Luxury in Palawan
Ca. 10 dage fra 24.650 kr
 • Sport og adventure
Cordillera Rice Terraces, Siquijor and Bohol
Ca. 15 dage fra 17.820 kr
 • Klassiske seværdigheder
The Beaches and Underground Rivers of Palawan
Ca. 15 dage fra 29.150 kr
 • Sport og adventure
Let's Go Diving
Ca. 13 dage fra 15.550 kr
 • Langt fra alfarvej
Off the Beaten Path
Ca. 13 dage fra 12.960 kr
 • Luksus
Luxurious Romantic Getaway
Ca. 12 dage fra 20.840 kr
 • Klassiske seværdigheder
All About the Memories Family Fun Package 
Ca. 14 dage fra 10.290 kr
 • Klassiske seværdigheder
Best of Palawan
Ca. 12 dage fra 16.630 kr
 • Sport og adventure
Surf's Up Siargao
Ca. 11 dage fra 13.800 kr
 • Klassiske seværdigheder
Visayas Island Hopping (Cebu - Panglao - Siquijor)
Ca. 14 dage fra 14.840 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips til Filippinerne fra vores lokale rejseeksperter

At rejse med et lokalt rejsebureau betyder, at du som rejsende får hjælp af en lokal rejseekspert til at planlægge og skræddersy en unik rejse til Filippinerne, som passer lige præcis til dine ønsker og behov.
Den lokale rejseekspert står til rådighed for dig før, under og efter din rejse, så du nemt kan stille spørgsmål og få hjælp, hvis du får brug for det.

Vores professionelle rejseeksperter lever og bor i Filippinerne, og kender de bedste områder andet har at tilbyde. De er eksperter i, hvordan man skal planlægge en rejse, hvor du som rejsende får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par eller sammen med venner og familie.

Ved at bestille din rejse gennem et lokalt rejsebureau støtter du Filippinernes lokal økonomi og hjælper med at fortsætte landets positive udvikling, og dermed også hjælpe lokalbefolkningen.


En rejseguide til Filippinerne

Filippinerne er fuld af kontraster, og der er masser forskelligt at tage sig til, på en rundrejse til de mange forskellige øer. Oplev det hektiske Manila og byens blanding af spansk arkitektur fra kolonitiden og topmoderne skyskrabere. Her kan du tage på shopping, og nyde det pulserende storbyliv. 
Filippinerne består også af tæt jungle, uberørte strande samt adskillige uopdagede områder. Slap af på en af de hvide sandstrande og tag på delfin- eller hvalsafari, hvor du kan beundre de smukke dyr og udsigten til de mange øer.
Ønsker du at dykke eller snorkle, kan du tage til marineparken Bogor eller ud omkring koralrevet ved Lagen Island. Tag også forbi Bohol, hvor du kan opleve Chocolate Hills, der med sine 1000 bakker byder på en fascinerende udsigt.  

Vores lokale rejseekspert på Filippinerne har her givet yderligere rejsetips til hvad du kan foretage dig på en rejse til denne smukke destination!

Hvad kan man lave på Filippinerne?

Besøg landsbyer og storbyer
Oplev det hektiske Manila og byens blanding af spansk arkitektur fra kolonitiden og topmoderne skyskrabere. Her kan du tage på shopping og nyde det pulserende storbyliv. Når du har fået stillet din storby-trang er den lille landsby Batad et besøg værd. Her kan du se rismarker, vandfald og smukke dale. Tag også forbi Bohol, hvor du kan opleve Chocolate Hills, der med sine 1000 bakker byder på en fascinerende udsigt. 

Oplev natur og dyreliv
Store dele af Filippinerne består af tæt jungle og uberørte strande og byder på mange uopdagede områder. Hvis du er til en aktiv ferie, kan du besøge et af de fantastiske områder for dykning og blive fortryllet af de smukke farver og det sprudlende dyreliv under havets overflade. Du kan også tage på en vandretur gennem den frodige jungle og komme helt tæt på majestætiske aktive vulkaner. En sejltur ned af øernes underjordiske floder er helt klart også et besøg værd.

Tag på familieudflugter
Hvis du ønsker at rejse til Filippinerne med børn, foreslår vi, at I slapper af på en af de hvide sandstrande, tager på delfin- eller hvalsafari, hvor I kan beundre de smukke dyr og samtidig nyde udsigten til de mange øer. I kan også tage til Siquijor, hvor I kan svinge jer ned i turkisblåt vand ved vandfaldet Cambugahay Fall.

Hvad kan man se på Filippinerne?

Filippinerne er med sine 7.000 øer stort set umuligt at nå igennem. Øerne er fulde af oplevelser, og der er uendelige muligheder for at få en helt unik rejse.

Besøg Luzon
Landets største ø Luzon byder på et utroligt varieret og fascinerende landskab, der er perfekt til diverse vandreture. Her kan du se fantastiske rismarker, grønne bjerge og smukke strande i Pagudpud.

Paradis-øer
Hvis du er på udkig efter afslapning foreslår vi, at du tager til øerne Bohol og Siquijor Malapascua. Her finder du spektakulære koralrev, turkisblåt vand, frodige tropiske parker og paradisstrande.

Adventure aktiviteter
Ønsker du at dykke eller snorkle, kan du tage til marineparken Bogor eller ud omkring koralrevet ved Lagen Island. Hvis du søger flere aktiviteter, kan du sejle en tur ned ad den underjordiske flod i Sabang eller vandre gennem junglen på udkig efter firben, aber og eksotiske fugle. Måske kan en cruise på udkig efter delfiner ved øen Balicasag også friste?

Er det farligt at rejse til Filippinerne?

Filippinerne er forholdsvis sikkert at rejse rundt i, men nogle områder er mere sikre end andre. Vores rejsebureauer kender områderne ud og ind, og de er altid klar til at rådgive dig om sikkerhed og fare. Hvis du føler dig utryg, kan du bede rejsebureauet sørger for, at en guide er med på dine turene rundt på øerne.

Behøver man visum for at tage til Filippinerne?

De første 30 dage på Filippinerne behøver du ikke et visum. Hvis du befinder dig mere end 30 dage (maksimalt 59 dage), skal du bestille turistvisum. Læs mere om visumregler for rejser til Filippinerne her


Andre rejsemål der måske vil interessere dig