Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Filippinerne

Planlæg unik rejse på Filippinerne med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - rejsen, transport i landet, hotel, aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Lad dig inspirere af vores lokale rejseeksperters rejseforslag.
Alt kan tilpasses til dig!

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Jungles and Beaches of Bohol and Boracay 
Ca. 15 dagefra21.130 kr
 Discover the Central Visayas
Ca. 14 dagefra19.080 kr
The Best Beaches in the World
Ca. 21 dagefra42.060 kr
Luxury in Palawan
Ca. 10 dagefra24.580 kr
Cordillera Rice Terraces, Siquijor and Bohol
Ca. 15 dagefra17.770 kr
The Beaches and Underground Rivers of Palawan
Ca. 15 dagefra29.070 kr
Visayas Island Hopping (Cebu - Panglao - Siquijor)
Ca. 14 dagefra14.810 kr
Treasures Of Bohol: Anda - Pamilcan - Panglao
Ca. 11 dagefra12.610 kr
Beach hopping - Cebu, Siargao And Moalboal
Ca. 12 dagefra14.770 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips fra vores lokale rejseekspert

Hvad kan man lave på Filippinerne?

Besøg landsbyer og storbyer
Oplev det hektiske Manila og byens blanding af spansk arkitektur fra kolonitiden og topmoderne skyskrabere. Her kan du tage på shopping og nyde det pulserende storbyliv. Når du har fået stillet din storby-trang er den lille landsby Batad et besøg værd. Her kan du se rismarker, vandfald og smukke dale. Tag også forbi Bohol, hvor du kan opleve Chocolate Hills, der med sine 1000 bakker byder på en fascinerende udsigt. 

Oplev natur og dyreliv
Store dele af Filippinerne består af tæt jungle og uberørte strande og byder på mange uopdagede områder. Hvis du er til en aktiv ferie, kan du besøge et af de fantastiske områder for dykning og blive fortryllet af de smukke farver og det sprudlende dyreliv under havets overflade. Du kan også tage på en vandretur gennem den frodige jungle og komme helt tæt på majestætiske aktive vulkaner. En sejltur ned af øernes underjordiske floder er helt klart også et besøg værd.

Tag på familieudflugter
Hvis du ønsker at rejse til Filippinerne med børn, foreslår vi, at I slapper af på en af de hvide sandstrande, tager på delfin- eller hvalsafari, hvor I kan beundre de smukke dyr og samtidig nyde udsigten til de mange øer. I kan også tage til Siquijor, hvor I kan svinge jer ned i turkisblåt vand ved vandfaldet Cambugahay Fall.

Hvad kan man se på Filippinerne?

Filippinerne er med sine 7.000 øer stort set umuligt at nå igennem. Øerne er fulde af oplevelser, og der er uendelige muligheder for at få en helt unik rejse.

Besøg Luzon
Landets største ø Luzon byder på et utroligt varieret og fascinerende landskab, der er perfekt til diverse vandreture. Her kan du se fantastiske rismarker, grønne bjerge og smukke strande i Pagudpud.

Paradis-øer
Hvis du er på udkig efter afslapning foreslår vi, at du tager til øerne Bohol og Siquijor Malapascua. Her finder du spektakulære koralrev, turkisblåt vand, frodige tropiske parker og paradisstrande.

Adventure aktiviteter
Ønsker du at dykke eller snorkle, kan du tage til marineparken Bogor eller ud omkring koralrevet ved Lagen Island. Hvis du søger flere aktiviteter, kan du sejle en tur ned ad den underjordiske flod i Sabang eller vandre gennem junglen på udkig efter firben, aber og eksotiske fugle. Måske kan en cruise på udkig efter delfiner ved øen Balicasag også friste?

Er det farligt at rejse til Filippinerne?

Filippinerne er forholdsvis sikkert at rejse rundt i, men nogle områder er mere sikre end andre. Vores rejsebureauer kender områderne ud og ind, og de er altid klar til at rådgive dig om sikkerhed og fare. Hvis du føler dig utryg, kan du bede rejsebureauet sørger for, at en guide er med på dine turene rundt på øerne.

Behøver man visum for at tage til Filippinerne?

De første 30 dage på Filippinerne behøver du ikke et visum. Hvis du befinder dig mere end 30 dage (maksimalt 59 dage), skal du bestille turistvisum. Læs mere om visumregler for rejser til Filippinerne her


Andre rejsemål der måske vil interessere dig