Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Filippinerne

Planlæg din rundrejse på Filippinerne med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Bohol and Boracay - Jungle and Beach
Ca. 15 dagefra21.250 kr
Highlight Tour - Discovery of Central Visayas
Ca. 14 dagefra19.180 kr
Palawan - Luxury Tour
Ca. 10 dagefra24.710 kr
The Best Beaches in the World
Ca. 21 dagefra42.290 kr
Cordillera Rice Terraces, Siquijor and Bohol
Ca. 15 dagefra17.870 kr
Palawan - Beaches and Underground River
Ca. 15 dagefra29.240 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave på Filippinerne?

Besøg landsbyer og storbyer
Oplev det hektiske Manila og byens blanding af spansk arkitektur fra kolonitiden og topmoderne skyskrabere. Her kan du tage på shopping og nyde det pulserende storbyliv. Når du har fået stillet din storby-trang er den lille landsby Batad et besøg værd. Her kan du se rismarker, vandfald og smukke dale. Tag også forbi Bohol, hvor du kan opleve Chocolate Hills, der med sine 1000 bakker byder på en fascinerende udsigt. 

Oplev natur og dyreliv
Store dele af Filippinerne består af tæt jungle og uberørte strande og byder på mange uopdagede områder. Hvis du er til en aktiv ferie, kan du besøge et af de fantastiske områder for dykning og blive fortryllet af de smukke farver og det sprudlende dyreliv under havets overflade. Du kan også tage på en vandretur gennem den frodige jungle og komme helt tæt på majestætiske aktive vulkaner. En sejltur ned af øernes underjordiske floder er helt klart også et besøg værd.

Tag på familieudflugter
Hvis du ønsker at rejse til Filippinerne med børn, foreslår vi, at I slapper af på en af de hvide sandstrande, tager på delfin- eller hvalsafari, hvor I kan beundre de smukke dyr og samtidig nyde udsigten til de mange øer. I kan også tage til Siquijor, hvor I kan svinge jer ned i turkisblåt vand ved vandfaldet Cambugahay Fall.

Hvad kan man se på Filippinerne?

Filippinerne er med sine 7.000 øer stort set umuligt at nå igennem. Øerne er fulde af oplevelser, og der er uendelige muligheder for at få en helt unik rejse.

Besøg Luzon
Landets største ø Luzon byder på et utroligt varieret og fascinerende landskab, der er perfekt til diverse vandreture. Her kan du se fantastiske rismarker, grønne bjerge og smukke strande i Pagudpud.

Paradis-øer
Hvis du er på udkig efter afslapning foreslår vi, at du tager til øerne Bohol og Siquijor Malapascua. Her finder du spektakulære koralrev, turkisblåt vand, frodige tropiske parker og paradisstrande.

Adventure aktiviteter
Ønsker du at dykke eller snorkle, kan du tage til marineparken Bogor eller ud omkring koralrevet ved Lagen Island. Hvis du søger flere aktiviteter, kan du sejle en tur ned ad den underjordiske flod i Sabang eller vandre gennem junglen på udkig efter firben, aber og eksotiske fugle. Måske kan en cruise på udkig efter delfiner ved øen Balicasag også friste?

Er det farligt at rejse til Filippinerne?

Filippinerne er forholdsvis sikkert at rejse rundt i, men nogle områder er mere sikre end andre. Vores rejsebureauer kender områderne ud og ind, og de er altid klar til at rådgive dig om sikkerhed og fare. Hvis du føler dig utryg, kan du bede rejsebureauet sørger for, at en guide er med på dine turene rundt på øerne.

Behøver man visum for at tage til Filippinerne?

De første 30 dage på Filippinerne behøver du ikke et visum. Hvis du befinder dig mere end 30 dage (maksimalt 59 dage), skal du bestille turistvisum. Læs mere om visumregler for rejser til Filippinerne her


Andre rejsemål der måske vil interessere dig