We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Frankrig

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Frankrig
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Frankrig kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Frankrig

Landet med "Tour de France", omfattende solsikkemarker, vinmarker og smukke byer i stor stil. Frankrig er et land for alle, desuden med mange nabolande: Belgien, Luxembourg, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Andorra og Monaco. Øen Korsika, beliggende i Middelhavet, er også en del af Frankrig. Nogle større byer i landet er:

 • Paris
 • Lyon
 • Bordeaux
 • Marseille
 • Nice
 • Toulouse

Frankrig har mange naturområder, store nationalparker, floder og bjergområder som Alperne og Pyrenæerne. Kystlinjen er varieret med brede sandstrande som den lange kystlinje Cote d'Azur samt områder med mere stenede strande.

Hvad skal man lave i Frankrig?

I Frankrig kan du besøge mange byer, der afspejler den smukke franske kultur. Byer som Paris, Marseille og Nice er absolut et besøg værd. Andre aktiviteter er:

 • Vandsport: Frankrig er stort set omgivet af have, Atlanterhavet og Middelhavet
 • Vintersport: Alperne og Pyrenæerne
 • Vinmarker
 • Tour de France

Hvornår til Frankrig?

Maj, juni og september er de bedste måneder at rejse til Frankrig i. I disse måneder er temperaturen behagelig og her undgår du højsæsonen. I juli og august er temperaturerne en del højere, hvilket gør, at disse måneder også er perfekte at besøge landet i. Dog er disse måneder en del mere turistede, dg må man huske på, at Frankrig er et stort land, med plads til det hele!

 Rejsedokumenter til Frankrig

Frankrig ligger indenfor de europæiske grænser, og derfor er det ikke nødvendigt med visum eller indrejsetilladelse. For en rejse til Frankrig skal du have et gyldigt EU-id og/eller pas – og du skulle være dækket ind.  

Klima i Frankrig

Frankrig har tre forskellige klimaer:

 • Moderat havklima
 • Middelhavsklima: mest ekstreme syd og øst
 • Høj bjergklima: i de franske alper

Generelt er vintrene milde og med fantastiske bjergkæder. Somrene er varme med de højeste temperaturer i sydøst. Tjek eventuelt temperaturerne i det specifikke område du ønsker at besøge, da det varierer fra nord til syd.

Valuta i Frankrig

Frankrig er en del af Europa og har euroen som valuta. Normalvis er drikkepenge ikke almindelig skik. I nogle tilfælde kan du opleve, at drikkepenge allerede indberegnet – dette kan du se på din kvittering ved betaling på restauranter, cafeer, etc. På restauranter er 5% allerede meget generøst, i barer næsten ingen og i taxier er det nok at runde op til nærmeste runde euro. Det er muligt at hæve kontanter næsten overalt i Frankrig. Bemærk dog, at der kan være gebyrer på 1,5-2%, når du ønsker at hæve euro fra hæveautomater i udlandet.  

Sprog i Frankrig

Det officielle sprog i Frankrig er fransk. Derudover er der flere dialekter og accenter, afhændigt af hvor i lndet du befinder dig – præcis som i Danmark. I de større byer taler man almindeligvis glimrende engelsk. 

Andre rejsemål der måske vil interessere dig