Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Galapagosøerne

Planlæg unik rejse på Galapagosøerne med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Galapagosøerne kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
  • Klassiske seværdigheder
Absolutte Højdepunkter
Ca. 5 dage fra 6.340 kr
  • Klassiske seværdigheder
Den Store Eventyrsrejse - Ecuador Og Galapagosøerne
Ca. 14 dage fra 12.830 kr
  • Klassiske seværdigheder
Øhop På Galapagos Øer
Ca. 7 dage fra 10.960 kr
  • Klassiske seværdigheder
Eksotiske Dyr og Fantastisk Natur
Ca. 8 dage fra 7.380 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips til Galapagosøerne fra vores lokale rejseeksperter

Uden for Ecuador, midt i Stillehavet, finder du Galapagosøerne. Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Ecuador og kender derfor de bedste steder både her og på Galapagosøerne. De ved, hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst, får mest ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par, sammen med venner eller familie.

Blåfødte fugle, gamle skildpadder, kridtstrande og vulkaner - her finder du unikke naturlige omgivelser, som er balam for sjælen. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste af Galapagosøerne, og de sørger for planlægning samt logistik og booking, så du kan slappe af og nyde disse fascinerende øer uden bekymringer.

Hvad kan man lave på Galapagosøerne?

På en rejse til Galapagosøerne vil du opdage verdens mest interessante dyr og natur. Særligt interessant er det store antal endemer, det vil sige arter, der er så sjældne, at de kun er til stede ét sted i verden. Forskere har længe været interesserede i Galapagosøernes unikke dyr og natur. En af dem var Charles Darwin, som kom op med sin teori om naturlig udvælgelse. Men du behøver ikke være videnskabsmand for at blive fascineret af disse verdensberømte øer.

Hvorfor ikke tilbringe en dag i solen på de røde og kalkrige strande? Eller snorkle med havskildpadder, klatre op ad bakken på øen Bartolome, krydse mellem øerne eller gå i lava huler i Santa Cruz? Listen over aktiviteter er lang, og her er eventyr for alle aldre! For endnu flere spændende eventyr kan en rejse til Galaoagosøerne med fordel kombineres med en rundrejse i Peru.

Hvad kan du se på Galapagosøerne?

Paradisstrande omringet af kæmpe bjerge og utallige fugle, pingviner og leguaner. Cirka 1000 km vest for Ecuador ligger øgruppen Galapagos. For dig som er interesseret i dyr og natur, er dette sted et sandt paradis, med et utroligt rigt natur og dyreliv at gå på opdagelse i. Vores lokale rejsespecialister deler her nogen af deres bedste tips med dig:

  • Besøg ornitologens yndlingsø, Isla Española - hvor fuglene regerer. På denne 4 millioner år gamle ø kan du blive underholdt af den blåfodede suls betagende parringsdans, finde de sjældne albatrosser og snorkle med søløver i smukke Gardner Bay.
  • Den karakteristiske røde ø Isla Plaza er kendt for sit marine dyreliv. Her nyder både sæler og søløver solen på klipperne.
  • På Isla Santa Fe finder du store leguaner og smukke stenstrande.
  • Fornem den afslappede atmosfære i Isla Rábida. Her i hulerne i det røde sand ligger leguaner og søløver og hviler.
  • Hvis du er på udkig efter fred og ro, bør du tage til mod Isla Isabela - den største og mest traditionelle af øerne. Her kan du besøge de små landsbyer og se de søde galapagos pingviner.

Hvornår er det bedst at tage til Galapagosøerne?

Det skønne klima giver dig mulighed for at besøge Galapagosøerne hele året rundt, da den gennemsnitlige temperatur normalt ligger mellem 16-31 grader. Der er dog to sæsoner - den fugtige periode mellem december til maj og den tørre sæson, som er fra maj til december.

Hvordan kommer man til Galapagosøerne?

Du kan rejse til Galapagosøerne med fly. Flyvetiden variere alt efter hvor mange mellemlandinger du vælger, og prisen er på omkring 10.000 kr.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig