We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Galapagosøerne

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Galapagosøerne
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Galapagosøerne kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Galapagosøerne

På en rejse til Galapagosøerne vil du opdage verdens mest interessante dyr og natur. Særligt interessant er det store antal endemer, det vil sige arter, der er så sjældne, at de kun er til stede ét sted i verden. Forskere har længe været interesserede i Galapagosøernes unikke dyr og natur. En af dem var Charles Darwin, som kom op med sin teori om naturlig udvælgelse. Men du behøver ikke være videnskabsmand for at blive fascineret af disse verdensberømte øer.

Du kan tilbringe dage i solen på de røde og kalkrige strande?. Snorkle med havskildpadder, klatre op ad bakken på øen Bartolome, krydse mellem øerne eller gå i lava huler i Santa Cruz? Listen over aktiviteter er lang, og her er eventyr for alle aldre! For endnu flere spændende eventyr kan en rejse til Galaoagosøerne med fordel kombineres med en rundrejse i Peru.

Hvad kan du se og lave på Galapagosøerne?

Paradisstrande omringet af kæmpe bjerge og utallige fugle, pingviner og leguaner. Cirka 1000 km vest for Ecuador ligger øgruppen Galapagos. For dig som er interesseret i dyr og natur, er dette sted et sandt paradis, med et utroligt rigt natur og dyreliv at gå på opdagelse i. 

Seværdigheder

  • Isla Plaza: Den kaktus-dækkede røde, lille ø Isla Plaza er en attraktion i sig selv og er berømt for sit marine dyreliv. Her finder du både sæler og søløver, der nyder solen på klipperne.
  • Isla Santa Fe: Her finder du store leguaner og smukke stenrige strande.
  • Isla Rábida: Besøg Isla Rábida og oplev den afslappede atmosfære. Her ved hulene i det røde sand findes leguaner og søløver som hviler sig.
  • Isla Isabela: Den største og mest traditionelle af øerne. Her kan du besøge små landsbyer og se de søde Galapagos pingviner.
  • Isla Española: Ornitologens yndlingsø - hvor fuglene hersker. Her på denne 4 millioner år gamle ø kan du blive underholdt af den spændende parringsdans af den blåfodede sol, se på albatrosser og snorkle med søløver i smukke "Gardner Bay".

Hvad kan man lave på Galapagosøerne?

  • Oplev endemer: Fortsæt efterforskningen og kig efter endemer (arter, der er så sjældne, at de eksisterer på kun ét sted i verden). Galapagosøerne er kendt for at have mange endemer, og hvis du er heldig, kan du se søløver eller lavafirben ...
  • Surfing: På de fleste strande kan du sætte surfbrættet i vandet, så sørg for at komme ud på bølgerne, når du er her.
    Dykning: I Galapagosøerne kan du dykke i fantastiske farvande, mens du oplever dyrene under overfladen!

Hvornår er det bedst at tage til Galapagosøerne?

Det skønne klima giver dig mulighed for at besøge Galapagosøerne hele året rundt, da den gennemsnitlige temperatur normalt ligger mellem 16-31 grader. Der er dog to sæsoner - den fugtige periode mellem december til maj og den tørre sæson, som er fra maj til december.

Praktiske tips

Hvordan kommer man til Galapagosøerne?

Du kan rejse til Galapagosøerne med fly. Flyvetiden variere alt efter hvor mange mellemlandinger du vælger, og prisen er på omkring 10.000 kr. t/r

Andre rejsemål der måske vil interessere dig