Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Grønland

Planlæg unik rejse på Grønland med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - rejsen, transport i landet, hotel, aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Lad dig inspirere af vores lokale rejseeksperters rejseforslag.
Alt kan tilpasses til dig!

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Nuuk til Illulissat under midnatssolen
Ca. 9 dagefra19.540 kr
Expresstur til Grønland
Ca. 3 dagefra3.730 kr
Autentisk opelevelse af Grønland
Ca. 5 dagefra5.890 kr
Vintereventyr Grønland
Ca. 5 dagefra9.740 kr
Udforsk det sydlige Grønland
Ca. 8 dagefra11.370 kr
Ultimate Summer Exploration
Ca. 11 dagefra30.440 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips fra vores lokale rejseekspert

Her finder du forslag til rejser på Grønland. Husk at alle disse rejser kan tilpasses 100% efter dine ønsker og behov. Vores lokale rejseekspert har sit rejsebureau beliggende på Grønland for at lette planlægningen for dig, og for at sikre at du modtager autentisk ekspertvejledning. Med deres hjælp vil du være i stand til at skabe en uforglemmelig tur - uanset om du rejser alene, som par, sammen med venner eller familie.

Hvad på Grønland skal man se?

Når du rejser til Grønland er det et “must” at besøge Disko Bay. Her i hjertet af bugten ligger øens mest berømte by, Ilulissat. De dusinvis af blå, røde, gule og grønne huse, kun adskilt af bugtens smukke vand, skaber en enestående udsigt - kun overgået af den smukke solnedgang, som giver genskær i det grønlandske klare vand. Bugten, som for øvrigt har det største antal isbjerge på den nordlige halvkugle, kan kun besøges med båd. En sen bådtur vil du sent glemme, da det giver gode muligheder for at udforske de mange fjorde og is-øer. På Tasiilaqs østkyst kan du nyde en kajak tur, hvor du sandsynligvis støde på Grønlands mange sæler, eller måske se en af ​​verdens største dyr: en hval!
Du kan også benytte lejligheden til at føle dig en ægte grønlænder ved at udforske den smukke natur med hundeslæde ført af gøende grønlandske hunde.

Som inspiration til din rejse til Grønland har vores lokale rejseekspert samlet samlet nogle ideer til din rejse - der er meget at opdage endnu!
Prøv de grønlandske skiløjper. Øens 250 km lange lange bjergkæde tilbyder mange muligheder for fantastiske skiture, hvor du er garanteret alenetid på skråninger uden store folkemængder. Store pister, perfekt sne og vandreture på isbjerget venter dig her!
For den eventyrlystne er den nordlige ende af landet et perfekt rejsemål - også hér er du fri for turismen og menneskemængder. Tag til Tiniteqilaaq der kun har 10 indbyggere, hvor den lille landsby vil få dig til at føle, at du er i en helt anden verden.
Den tykke indlandsis udgør et landskab, som man ikke møder andre steder! Små floder er som skåret ind i isen, og det krystalklare vand, der glitrer under solen, vil næsten give dig lyst til at tage “det kolde gys” dyk. Uanset hvad du vil se på denne unikke ø, er din lokale rejseekspert klar til at vise dig alle de skjulte, autentiske perler.

Hvad er Grønland kendt for?

Grønland rummer utallige udendørs oplevelser man bare ikke må gå glip af! Udforsk det rige natur- og dyreliv, hop på en båd og kom på hvalsafari, og bliv inspireret af de grønlandske kulturelle oplevelser.
For at overskueliggøre de mange muligheder har vores lokale rejseekspert på Grønland lavet en oversigt over nogle af de mange aktiviteter Grønland rummer:

 • Hundeslædekørsel
 • Trekking & vandreture
 • Hvalsafari
 • Dykning
 • Fototure
 • Kystsejlads
 • Museer
 • Guided sightseeing
 • Klatring og bjergbestigning
 • Langrendsløb
 • Kajaksejlads
 • Indlandsisen & isfjorden

Mulighederne er mange på Grønland. Lav en gratis og uforpligtende rejseforespørgsel og bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert på Grønland, som kan hjælpe dig med at sammensætte de aktiviteter og prioriteter du måtte have. Vores rejseekspert kan sammensætte et program tilpasset dig, uanset om du rejser alene, som par, med børn eller med venner.

Hvor stor er Grønland i forhold til Danmark?

Grønland er verdens største ø, og næsten 80 % af denne selvstyrende ø er dækket af en enorm iskappe og adskillige gletsjere. Alligevel er det isfrie areal næsten lige så stort som hele Sverige, hvoraf kun en ganske lille del af dette område er dyrkbart land. Grønlands samlede areal dækker over 2.180.000 kvadratkilometer, hvor Danmarks areal til sammenligning “kun” er 42.931 kvadratkilometer. Der er altså masser af plads og oplevelser at tage fat på når man besøger Grønland.
Indbyggerne i Grønland stammer oprindeligt fra Centralasien. Landet ligger på det Nordamerikanske kontinent, men rent geopolitisk er øen en del af Europa. Grønland har knap 56.000 indbyggere, og cirka 17.000 af dem bor i hovedstaden Nuuk, hvor du finder storslået natur og mulighed for at mænge sig med de lokale grønlændere.

Hvor længe har Grønland været dansk?

Grønland har været en del af Danmark siden 1953, hvor Grønland ved en ændring af grundloven blev en del af det danske rige. Derfor er kravene for at rejse til Grønland ligesom når man rejser til andre EU lande. Det eneste du behøver er dit pas!

Hvilken klimazone ligger Grønland i?

Hele Grønland ligger i den polare klimazone. Om vinteren når temperaturerne ofte ned under −50 °C, og om sommeren bliver det sjældent over 10-15 °C. Grønlands udstrækning er dog så stor, at der er betydelig forskel på Sydgrønlands klima, der er præget af de omkringliggende have, og Nordgrønlands barske højarktiske klima.

Praktisk info når du rejser til Grønland

 • Valuta: Dansk valuta er gældende i Grønland. Grønland er en del af det danske rigsfællesskab, og derfor benytter man en fælles valuta, nemlig den danske krone.
 • Sprog: I Grønland taler man grønlandsk og dansk. Så som dansker er det nemt at begå sig på denne unikke ø.
 • Visum: Som dansk statsborger kræves der ikke visum for at rejse til Grønland.
 • Fly: Air Greenland og Air Iceland er de primære flyselskaber som flyver til Grønland. Med én mellemlanding tager det cirka 6 timer at flyve fra Danmark til Grønland, og priserne starter ved cirka 6000 DKK for tur/retur billetter.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig