Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Grønland

Planlæg din rundrejse på Grønland med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Authentic Greenland Experience
Ca. 5 dagefra7.290 kr
Greenland Express
Ca. 3 dagefra4.610 kr
Winter Adventure
Ca. 5 dagefra10.140 kr
Nuuk to Ilulissat Under the Midnight Sun
Ca. 9 dagefra24.190 kr
Discover Southern Greenland
Ca. 8 dagefra14.070 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Her finder du forslag til rejser på Grønland. Husk at alle disse rejser kan tilpasses 100% efter dine ønsker og behov. Vores lokale rejseekspert har sit rejsebureau beliggende på Grønland for at lette planlægningen for dig, og for at sikre at du modtager autentisk ekspertvejledning. Med deres hjælp vil du være i stand til at skabe en uforglemmelig tur - uanset om du rejser alene, som par, sammen med venner eller familie.

Hvad på Grønland skal man se?

Når du rejser til Grønland er det et “must” at besøge Disko Bay. Her i hjertet af bugten ligger øens mest berømte by, Ilulissat. De dusinvis af blå, røde, gule og grønne huse, kun adskilt af bugtens smukke vand, skaber en enestående udsigt - kun overgået af den smukke solnedgang, som giver genskær i det grønlandske klare vand. Bugten, som for øvrigt har det største antal isbjerge på den nordlige halvkugle, kan kun besøges med båd. En sen bådtur vil du sent glemme, da det giver gode muligheder for at udforske de mange fjorde og is-øer. På Tasiilaqs østkyst kan du nyde en kajak tur, hvor du sandsynligvis støde på Grønlands mange sæler, eller måske se en af ​​verdens største dyr: en hval!
Du kan også benytte lejligheden til at føle dig en ægte grønlænder ved at udforske den smukke natur med hundeslæde ført af gøende grønlandske hunde.

Som inspiration til din rejse til Grønland har vores lokale rejseekspert samlet samlet nogle ideer til din rejse - der er meget at opdage endnu!
Prøv de grønlandske skiløjper. Øens 250 km lange lange bjergkæde tilbyder mange muligheder for fantastiske skiture, hvor du er garanteret alenetid på skråninger uden store folkemængder. Store pister, perfekt sne og vandreture på isbjerget venter dig her!
For den eventyrlystne er den nordlige ende af landet et perfekt rejsemål - også hér er du fri for turismen og menneskemængder. Tag til Tiniteqilaaq der kun har 10 indbyggere, hvor den lille landsby vil få dig til at føle, at du er i en helt anden verden.
Den tykke indlandsis udgør et landskab, som man ikke møder andre steder! Små floder er som skåret ind i isen, og det krystalklare vand, der glitrer under solen, vil næsten give dig lyst til at tage “det kolde gys” dyk. Uanset hvad du vil se på denne unikke ø, er din lokale rejseekspert klar til at vise dig alle de skjulte, autentiske perler.

Hvad er Grønland kendt for?

Grønland rummer utallige udendørs oplevelser man bare ikke må gå glip af! Udforsk det rige natur- og dyreliv, hop på en båd og kom på hvalsafari, og bliv inspireret af de grønlandske kulturelle oplevelser.
For at overskueliggøre de mange muligheder har vores lokale rejseekspert på Grønland lavet en oversigt over nogle af de mange aktiviteter Grønland rummer:

 • Hundeslædekørsel
 • Trekking & vandreture
 • Hvalsafari
 • Dykning
 • Fototure
 • Kystsejlads
 • Museer
 • Guided sightseeing
 • Klatring og bjergbestigning
 • Langrendsløb
 • Kajaksejlads
 • Indlandsisen & isfjorden

Mulighederne er mange på Grønland. Lav en gratis og uforpligtende rejseforespørgsel og bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert på Grønland, som kan hjælpe dig med at sammensætte de aktiviteter og prioriteter du måtte have. Vores rejseekspert kan sammensætte et program tilpasset dig, uanset om du rejser alene, som par, med børn eller med venner.

Hvor stor er Grønland i forhold til Danmark?

Grønland er verdens største ø, og næsten 80 % af denne selvstyrende ø er dækket af en enorm iskappe og adskillige gletsjere. Alligevel er det isfrie areal næsten lige så stort som hele Sverige, hvoraf kun en ganske lille del af dette område er dyrkbart land. Grønlands samlede areal dækker over 2.180.000 kvadratkilometer, hvor Danmarks areal til sammenligning “kun” er 42.931 kvadratkilometer. Der er altså masser af plads og oplevelser at tage fat på når man besøger Grønland.
Indbyggerne i Grønland stammer oprindeligt fra Centralasien. Landet ligger på det Nordamerikanske kontinent, men rent geopolitisk er øen en del af Europa. Grønland har knap 56.000 indbyggere, og cirka 17.000 af dem bor i hovedstaden Nuuk, hvor du finder storslået natur og mulighed for at mænge sig med de lokale grønlændere.

Hvor længe har Grønland været dansk?

Grønland har været en del af Danmark siden 1953, hvor Grønland ved en ændring af grundloven blev en del af det danske rige. Derfor er kravene for at rejse til Grønland ligesom når man rejser til andre EU lande. Det eneste du behøver er dit pas!

Hvilken klimazone ligger Grønland i?

Hele Grønland ligger i den polare klimazone. Om vinteren når temperaturerne ofte ned under −50 °C, og om sommeren bliver det sjældent over 10-15 °C. Grønlands udstrækning er dog så stor, at der er betydelig forskel på Sydgrønlands klima, der er præget af de omkringliggende have, og Nordgrønlands barske højarktiske klima.

Praktisk info når du rejser til Grønland

 • Valuta: Dansk valuta er gældende i Grønland. Grønland er en del af det danske rigsfællesskab, og derfor benytter man en fælles valuta, nemlig den danske krone.
 • Sprog: I Grønland taler man grønlandsk og dansk. Så som dansker er det nemt at begå sig på denne unikke ø.
 • Visum: Som dansk statsborger kræves der ikke visum for at rejse til Grønland.
 • Fly: Air Greenland og Air Iceland er de primære flyselskaber som flyver til Grønland. Med én mellemlanding tager det cirka 6 timer at flyve fra Danmark til Grønland, og priserne starter ved cirka 6000 DKK for tur/retur billetter.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig