We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Indien

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Indien
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Indien kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Indien

Hvad kan man lave i Inden?

Overdådig arkitektur og natur
Indien byder på masser af storslået arkitektur. Besøg hektiske basarer, fascinerende gravmonumenter samt flotte moskéer i storbyen Delhi, og tag til Agra og se det smukke og berømte Taj Mahal. Hvis du er interesseret i natur, er der også rigeligt at tage sig til. Gå langs skråninger af Himalaya og besøg bjergbyen Manali, som er eventyrlig med sneklædte bjerge og små træhytter. Du kan også kombinere din rejse med en tur til Nepal, hvor du kan se endnu mere overdådig natur og arkitektur.

Spirituelle omgivelser
Hvis du er til spiritualitet, så har Indien masser at byde på. Besøg den hellige flod Ganges i den hinduistiske by Varanasi eller tag op i bjergene til Darjeeling, som er omringet af smukke temarker. Du kan også tage til de nordlige regioner Zanskar, Himachal Pradesh og Ladakh, som med områdernes spirituelle stemning er perfekte til meditations- og yogarejser. Planlæg også din tur så du kan opleve den berømte Holifestival, hvor Indien bliver omdannet til et kludetæppe af farve, når folk kaster farverigt pulver på hinanden.

Afslapning og strandferie
Goa er stedet for dig, som drømmer om kilometerlange sandstrande, hyggelige strandbarer og svajende kokospalmer. Besøg den nordlige del af Goa, hvis du vil pifte strandferie op med fest og farverige cocktails, og tag sydpå hvis du er til afslapning og luksus. Goa er også en god destination, hvis du rejser til Indien med børn, da området byder på gode muligheder for sjove aktiviteter for hele familien.

Hvad kan man se i Indien?

Med sin enorme størrelse og mangfoldighed har Indien noget til de fleste. Når du rejser til Indien, må du ikke gå glip af:  

  • Den lyserøde by Jaipur
  • Rajasthans templer, borge og paladser
  • Kerala, Sydindiens frodige delstat med temarker og krydderhaver
  • Spiti og Kinnaur, der udgør et af Indiens sidste uberørte områder
  • Fatehpur Sikri, den forladte ruinby
  • Ranthambore Tigerreservat

Hvornår er det bedst at tage til Indien?

Indien er et stort land og klimaet variere derfor fra område til område. Undersøg derfor altid klimaet for de regioner og områder, du ønsker at besøge. Klimaet i Indien er generelt delt ind i tre sæsoner:

  • Den varme årstid, som starter i februar og strækker sig til juni. I denne periode kan temperaturen blive så høj, at det ikke er til at holde ud at rejse rundt
  • Den våde årstid, der starter i juni og varer til oktober
  • Den kolde årstid, som løber fra november til februar. Den kolde årstid er som regel det bedste tidspunkt at besøge Indien, så hvis du ønsker at holde jul og nytår i udlandet, er Indien en god destination   

Er det sikkert at rejse rundt i Indien?

Hvis du rejser til Indien alene, behøver du ikke være urolig, så længe du udviser sund fornuft. Kriminalitetsrisikoen for udlændinge er forholdsvis lav, men undgå at opholde dig øde steder alene. Tøv ikke med at høre dit lokale rejsebureau ad, hvis du har spørgsmål til sikkerhed eller ønsker en guide med på dine udflugter.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig