We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Indonesien

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Indonesien
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Indonesien kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Indonesien

Hvad kan man lave i Indonesien?

På din ferie til Indonesien vil du opleve gamle traditioner, fortryllende templer og en fascinerende åndelige stemning. Uanset om du rejser alene, med familie, med venner, eller om du er på bryllupsrejse, er du garanteret en magisk oplevelse.

Besøg gudernes ø
Lad din rejse starte på Bali, også kaldet “gudernes ø”, og oplev øens kultur, som er påvirket af lokalbefolkningens symbiose med naturen. Religionen på Bali er en blanding af hinduisme og animisme, og kunst har en stor rolle i lokalbefolkningens tilbedelse af guder. Øens religion kommer tydeligst til udtryk i Ubud, som er Balis kulturelle hovedstad. Ud over den rige kultur og åndelige atmosfære, byder øen på utrolige landskaber, som vil fortrylle dig. Oplev Resort Views smukke natur og nyd udsigten med rismarker, vulkaner, tropiske skove samt hvide sandstrande omgivet af klipper. Benyt også lejligheden til at besøge øen Lombok, som er lige så indbydende som Bali bare mere afslappende.

Dykning og surf
Hvis du er eventyrlysten, foreslår vi, at du prøver kræfter med dykning i et af Indonesiens smukke koralrev. Indonesien er kendt for dykning, og der er mange fremragende steder, der tiltrækker tusindvis af dykkere hvert år. Et af de mest berømte steder for dykning er Bunaken National Park, der ligger på den nordlige del af øen Sulawesi. Her kan du svømme mellem tusindvis af farvestrålende fisk og være helt tæt på det smukke koralrev. Hvis du er tiltil surf, så har Indonesien også et væld af fantastiske steder, hvor du kan ride den helt perfekte bølge.

Afslapning og strand
Vil du koble helt af på din rejse, er det en god ide at tage til øen Lembeh, som er en af de mindre kendte destinationer. Her kan du slappe af på hvide sandstrande og nyde en dukkert i turkisblåt hav. Du kan også tage på en snorkeltur i det farverige koralrev, hvor det vrimler med liv og farvestrålende koraller. Alle de vidunderlige aktiviteter landet byder på, gør det også til en fremragende destination til rejser med børn.

Hvad kan man se i Indonesien?

Indonesien er et af verdens største øhave, og med sine 17.500 øer, er der rigeligt at se. På øerne finder du en kæmpe mangfoldighed i både landskaber såvel som byer - fra travle Jakarta til det tilbagelænede og åndelige Bali. Hver ø har sin særlige karakter og består af forskellige mennesker med forskelligt sprog. Den store variation betyder, at du helt sikkert kan finde noget, der passer til dine behov:

  • Nyd udsigten med en vandretur i frodige grønne bjerge
  • Se imponerende natur og vulkaner på øen Java
  • Få koblet helt af i skyggen af palmer på de mindre øer Lombok og Gili
  • Prøv kræfter med surf på Bali

Behøver man visum for at tage til Indonesien?

Der er visumpligt, når du rejser til Indonesien. Der er to typer af turistvisum:

  • Visa Free Short-Visit, som er gratis og ikke kan forlænges
  • Visa on Arrival, hvor du skal betale et gebyr og så kan du forlænge dit visum med ydereligere 30 dage mod et nyt gebyr.
  • Du skal altid kunne fremvise en gyldig returbillet for at få udstedt et visum.

Læs mere om visumregler for Indonesien her

Behøver man vaccinationer for at rejser til Indonesien?

Når du rejser til Indonesien skal du som minimum vaccineres for:

  • Stivkrampe
  • Difteri
  • Hepatitis A

Du kan læse mere om vacciner og sundhedsmæssige anbefalinger for rejser til Indonesien her

Andre rejsemål der måske vil interessere dig