We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

100% SKRÆDDERSYEDE REJSER PLANLAGT
AF LOKALE REJSEBUREAUER

Rejsende
Dig og dine personlige rejsedrømme. Vi kan hjælpe uanset om du leder efter rejseinspiration eller om du er klar til at booke.
Rejseeksperten
Lokalt rejsebureau placeret i din rejsedestination, som er eksperter i deres land
Evaneos er en online platform, som med udgangspunkt i dine rejsedrømme sætter dig i direkte kontakt med vores lokale rejsebureauer. Sammen med et lokalt rejsebureau placeret i din drømmedestination kan du tilpasse din rejse efter dine ønsker og behov.

Fordelene ved at bestille din rejse gennem Evaneos

Lokale rejsebureauer

De lokale rejsebureauer er udvalgt på baggrund af høje kvalitetskrav. De er eksperter i deres land, og de taler alle engelsk på højt niveau.

100% skræddersyet

Design din rejse efter dine drømme og behov. Vælg dit rejsemål, seværdigheder, overnatning, aktiviteter, måltider.... Vores lokale rejsebureauer kan tilpasse alt!

Lokale priser

Evaneos er en online platform, hvor du bliver sat i direkte kontakt med lokale rejsebureauer. Ved at skære den traditionelle mellemmand fra, kan du få din rejse til lokale priser!

Evaneos garantier

Vi er din pålidelige tredjepart. Vi garanterer en sikker betaling og rejsebureauernes gennemførelse af din rejse. Med Evaneos kan du rejse uden bekymringer!

Nøgletal

160 rejsemål
1.300 lokale rejsebureauer
8.000 rundrejser
300.000 rejsende der har stolet på os
800.000 medlemmer på vores hjemmeside

Et stort fællesskab af lokale rejsebureauer

Vi er den første hjemmeside, der tilbyder en platform til lokale rejsebureauer, og som gør
det muligt at forbinde rejsende direkte med lokale rejsebureauer.

Alle vores lokale rejsebureauer er eksperter i det land, de bor i. De tilpasser alle aspekter af din rejse og står til rådighed, når du er afsted på din tur.

Se vores udvælgelseskriterier

Lad en lokal rejsespecialist planlægge din drømmerejse. Når dit lokale rejsebureau modtager din rejseforespørgsel, kan I sammen gå igang med at tilpasse din tur, så den passer til dine drømme. De lokale rejsebureauer kommer i første omgang med et forslag til en tur, som I efterfølgende kan tilpasse sammen. Rejsespecialisterne gør sit bedste for at opfylde dine drømme, og de kender deres land ud og ind, så du kan drage fordel af deres lokalkendskab. De vil give dig personlig rådgivning og hjælper dig med at planlægge din tur, der tager dig med langt ud over de sædvanlige attraktioner. Den lokale rejsespecialist vil byde dig velkommen, når du ankommer. De vil arrangere transport til din overnatning, bestille hotel, vælge guider og planlægge dine aktiviteter. De er også altid klar til at hjælpe dig under din rejse, hvis det er nødvendigt.

Mere information

Et fællesskab for rejsende

Evaneos handler fremfor alt om passionerede rejsende, som vil opleve verden. Bliv en af dem!

Evaneos bringer globetrotter og passionerede rejsende sammen.

For os er der ikke en bestemt type rejsende. Det eneste vores rejsende med sikkerhed har til fælles, er kærligheden til at rejse. På vores hjemmeside kan rejsende derfor dele deres oplevelser og holdninger til de lokale rejsebureauer og de steder, som de har oplevet på rejsen. Alt feedback bliver publiceret på vores hjemmeside, hvilket kan hjælpe andre rejsende med at forberede deres fremtidige ferie. Derudover er det samtidig muligt for de lokale rejsebureauer kontinuerligt at forbedre deres service på baggrund af de rejsendes feedback.

Se andres oplevelser

Evaneos teamet

Vi er et passioneret team, som vil gøre alt for at hjælpe dig med at gøre dine rejsedrømme til virkelighed. Sammen med dig, kan vi udvikle nye værktøjer og tjenester, som vil revolutionere måden at rejse på.

Mød vores team

Hvordan fungerer skræddersyede rejser?

Bliv inspireret

Gå på opdagelse blandt vores rejseforslag og vælg din favorit

Læs mere
Skræddersy

Planlæg din rundrejse med vores lokale rejsebureauer

Læs mere
Rejs & oplev

Med vores rejsegarantier kan du rejse nemt og bekymringsfrit

Læs mere
Del dine oplevelser
og synspunkter

Del dine oplevelser med andre rejsende
i vores rejseforum

Læs mere