We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Irland

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Irland
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Irland kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Irland

Lyder frodige enge, hyggelige pubber med øl så mørke som natten, samt spændende kulturhistorie som noget for dig? Så er en rejse til ”den grønne ø”, Irland, lige hvad du leder efter. På Irland kan du rejse tilbage i tiden, og gå på opdagelse i nogle af øens mange mytiske rester og smukke middelalderlige slotte omringet af grønne, åbne enge. Udover den rige natur byder Irlands hovedstad, Dublin, også på en aflsappet atmosfære med gode shoppingmuligheder - og forglem ej et besøg på deres mange Irske pubber!
Gennem Evaneos bliver du sat i direkte kontakt med vores lokale rejsespecialister, som bor og lever på Irland. De kender derfor de bedste steder, uanset om du er til aktivitetsferie eller kulturferie. De står klar til at hjælpe dig skræddersy din rundrejse efter dine ønsker og behov – uanset om du rejser alene, som par, eller med børn.

Hvad kan man lave på Irland?

På en rejse til Irland vil du opleve en destination, som er rig på kultur, historie og utrolig natur. Denne smukke ø tilbyder en række sjove aktiviteter uanset om du vil på romantisk weekendferie, eller på oplevelsesrejse med hele familien.
Hvis du vil på rundrejse med familien, så anbefaler vores lokale rejsespecialister en vandretur i de grønne dale, ridetur på Connemara hestene i det smukke Connemara naturområdet, eller cykeltur langs den overvældende smukke vestkyst.
Hvis du derimod vil planlægge en rundrejse for voksne, så har Irland et bredt udvalg af muligheder;  Whisky smagning på et af de mange Whisky bryggeri, et besøg på det kendte Guiness ølbryggeri, hvor du kan nyde den Irske favoritøl, eller en romantisk tur for to til de hyggelige og afsondrede landsbyer på vestkysten.
Hvis du på din rejse til Irland ønsker at dyrke nogle af dine yndlingsaktiviteter, så har Irland et bredt udvalg af aktiviteter; ankendte golfbaner for begyndere såvel som professionelle, ridning i dalene, vandring & trekking, cykling, jagt, klatring og mange flere. Kontakt vores lokale rejsespecialist for yderligere information om aktiviteter, og få skræddersyet din rundrejse efter dine ønsker.

Hvad kan man se på Irland?

Irland rummer utallige eventyr og opdagelser. Vores lokale rejsespecialister har her lavet en liste over deres favorit rundrejser på Irland:

 • Highlights Tour: På denne 7 dages kør-selv rundrejse oplever du alt det bedst Irland har at tilbyde. Du starter din tur i Irlands hovedstad Dublin, og du kører derefter videre ud i Irlands smukke natur. Undervejs gør du stop ved adskillige af Irlands overvældende, majestætiske slotte, og i Killarny kan du se frem til at opleve naturen fra hestevogn.
 • Game of Thrones: Er du også vild med Game of Thrones? Så er disse ture et must for dig! Vores lokale rejsespecialister tilbyder 2 rundrejser hvor du oplever Game of Thrones filmlokationer. På disse rundrejser betræder du de områder, hvor serien er optaget, og du oplever på første hånd, den storslåede natur, som gjorde at Irland blev valgt som lokation.
  Klippeformationer, vandfald og ruiner er i fokus på Game of Thrones Tour rundrejsen, mens du besøger slottet Castle Ward (Winterfell), Dunluce Castle (House of Greyjoy) og Mussenden Temple (Dragonstone) på rundrejsen Game of Thrones Experience rundrejsen.
 • Romantisk Getaway: På denne romantiske rundrejse får I masser af alenetid på en 3 dages rundrejse til pulserende Dublin og det smukke Wicklow område der byder på frodige, grønne bakker og betagende dale - herunder den fortryllende Glendalough dal.
 • Vestkysten og Moher klipperne: På Irlands vestkyst finder du Galway, som primært er kendt for sin bohemiske og artistiske karakter, samt dets rige kulturarv og universitet. Byen rummer af levende musik og adskillige kunstscener, så der er rig mulighed for at besøge en udstilling, tage til koncert eller måske opleve nogle af sommerens mange festivaler, såfremt du planlægger en sommerrejse. Efter Galway går turen til de enestående klipper ved Cliffs of Moher, som er et absolut must, og en af Irlands største seværdigheder!

Hvornår skal man tage til Irland?

Øens klima er generelt mildt og fugtig, hvilket også gør, at man godt kan forvente lidt regn i ny og næ. Med afrejse i sommermånederne har du den bedste chance for, at kunne udforske et frodigt og grønt Irland, men du kan også sagtens rejse til Irland i vintermånederne, da de ofte har milde vintre, hvor temepraturer under frysepunktet ikke er så hyppige.

Hvorfor skal man rejse til Irland?

Irland er en sjælden rejsedestination, hvor du på få timer, kan rejse til storslået natur såvel om pulserende byliv. På kun 2 timer kan du flyve fra København Lufthavn til Irlands hovedstad Dublin, hvilket gør Irland til en optimal feriedestination, uanset om du blot ønsker en kort weekend getaway, eller om du vil opleve alt det Irland har at byde på med en 14 dages rundrejse.

Hvilken valuta bruger de på Irland?

På Irland bruger de forskellige valuta, alt efter, hvilket del af øen du besøger. Hvis du besøger Irland skal du bruge euro (EUR), men hvis du skal forbi Nordirland, så skal du huske engelske pung (GBP).
Hvis du er i tvivl om hvilken valuta du skal veksle til, og hvor mange danske kroner du bør veksle, så står vores lokale rejsespecialiser klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Hvor kan jeg ellers rejse hen?

Drømmer du om at besøge Irland samt Nordirland, Skotland og England (Storbritannien)? Hvorfor ikke skræddersy en rundreje, hvor du besøger netop de destinationer du altid har drømt om. Med hjælp fra vores lokale rejsespecialister kan sammensætte og skræddersy din rejse efter dine ønsker og behov.


Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Irland, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Irland. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig