Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Irland

Planlæg din rundrejse i Irland med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
som par
i
måned
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Per person
10.700 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 9 dage
Per person
34.190 kr
Luksus Cirka 9 dage
Per person
16.440 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 15 dage
Per person
7.390 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 7 dage
Per person
3.900 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 8 dage
Per person
1.640 kr
Cirka 3 dage
Per person
3.090 kr
Cirka 5 dage
Per person
1.640 kr
Cirka 3 dage
Per person
7.210 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 11 dage
Per person
4.320 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 7 dage
Per person
2.370 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 4 dage
Per person
15.410 kr
Klassiske seværdigheder Cirka 15 dage
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Lyder frodige enge, hyggelige pubber med øl så mørke som natten, samt spændende kulturhistorie som noget for dig? Så er en rejse til ”den grønne ø”, Irland, lige hvad du leder efter. På Irland kan du rejse tilbage i tiden, og gå på opdagelse i nogle af øens mange mytiske rester og smukke middelalderlige slotte omringet af grønne, åbne enge. Udover den rige natur byder Irlands hovedstad, Dublin, også på en aflsappet atmosfære med gode shoppingmuligheder - og forglem ej et besøg på deres mange Irske pubber!
Gennem Evaneos bliver du sat i direkte kontakt med vores lokale rejsespecialister, som bor og lever på Irland. De kender derfor de bedste steder, uanset om du er til aktivitetsferie eller kulturferie. De står klar til at hjælpe dig skræddersy din rundrejse efter dine ønsker og behov – uanset om du rejser alene, som par, eller med børn.

Hvad kan man lave på Irland?

På en rejse til Irland vil du opleve en destination, som er rig på kultur, historie og utrolig natur. Denne smukke ø tilbyder en række sjove aktiviteter uanset om du vil på romantisk weekendferie, eller på oplevelsesrejse med hele familien.
Hvis du vil på rundrejse med familien, så anbefaler vores lokale rejsespecialister en vandretur i de grønne dale, ridetur på Connemara hestene i det smukke Connemara naturområdet, eller cykeltur langs den overvældende smukke vestkyst.
Hvis du derimod vil planlægge en rundrejse for voksne, så har Irland et bredt udvalg af muligheder;  Whisky smagning på et af de mange Whisky bryggeri, et besøg på det kendte Guiness ølbryggeri, hvor du kan nyde den Irske favoritøl, eller en romantisk tur for to til de hyggelige og afsondrede landsbyer på vestkysten.
Hvis du på din rejse til Irland ønsker at dyrke nogle af dine yndlingsaktiviteter, så har Irland et bredt udvalg af aktiviteter; ankendte golfbaner for begyndere såvel som professionelle, ridning i dalene, vandring & trekking, cykling, jagt, klatring og mange flere. Kontakt vores lokale rejsespecialist for yderligere information om aktiviteter, og få skræddersyet din rundrejse efter dine ønsker.

Hvad kan man se på Irland?

Irland rummer utallige eventyr og opdagelser. Vores lokale rejsespecialister har her lavet en liste over deres favorit rundrejser på Irland:

  • Highlights Tour: På denne 7 dages kør-selv rundrejse oplever du alt det bedst Irland har at tilbyde. Du starter din tur i Irlands hovedstad Dublin, og du kører derefter videre ud i Irlands smukke natur. Undervejs gør du stop ved adskillige af Irlands overvældende, majestætiske slotte, og i Killarny kan du se frem til at opleve naturen fra hestevogn.
  • Game of Thrones: Er du også vild med Game of Thrones? Så er disse ture et must for dig! Vores lokale rejsespecialister tilbyder 2 rundrejser hvor du oplever Game of Thrones filmlokationer. På disse rundrejser betræder du de områder, hvor serien er optaget, og du oplever på første hånd, den storslåede natur, som gjorde at Irland blev valgt som lokation.
    Klippeformationer, vandfald og ruiner er i fokus på Game of Thrones Tour rundrejsen, mens du besøger slottet Castle Ward (Winterfell), Dunluce Castle (House of Greyjoy) og Mussenden Temple (Dragonstone) på rundrejsen Game of Thrones Experience rundrejsen.
  • Romantisk Getaway: På denne romantiske rundrejse får I masser af alenetid på en 3 dages rundrejse til pulserende Dublin og det smukke Wicklow område der byder på frodige, grønne bakker og betagende dale - herunder den fortryllende Glendalough dal.
  • Vestkysten og Moher klipperne: På Irlands vestkyst finder du Galway, som primært er kendt for sin bohemiske og artistiske karakter, samt dets rige kulturarv og universitet. Byen rummer af levende musik og adskillige kunstscener, så der er rig mulighed for at besøge en udstilling, tage til koncert eller måske opleve nogle af sommerens mange festivaler, såfremt du planlægger en sommerrejse. Efter Galway går turen til de enestående klipper ved Cliffs of Moher, som er et absolut must, og en af Irlands største seværdigheder!

Hvornår skal man tage til Irland?

Øens klima er generelt mildt og fugtig, hvilket også gør, at man godt kan forvente lidt regn i ny og næ. Med afrejse i sommermånederne har du den bedste chance for, at kunne udforske et frodigt og grønt Irland, men du kan også sagtens rejse til Irland i vintermånederne, da de ofte har milde vintre, hvor temepraturer under frysepunktet ikke er så hyppige.

Hvorfor skal man rejse til Irland?

Irland er en sjælden rejsedestination, hvor du på få timer, kan rejse til storslået natur såvel om pulserende byliv. På kun 2 timer kan du flyve fra København Lufthavn til Irlands hovedstad Dublin, hvilket gør Irland til en optimal feriedestination, uanset om du blot ønsker en kort weekend getaway, eller om du vil opleve alt det Irland har at byde på med en 14 dages rundrejse.

Hvilken valuta bruger de på Irland?

På Irland bruger de forskellige valuta, alt efter, hvilket del af øen du besøger. Hvis du besøger Irland skal du bruge euro (EUR), men hvis du skal forbi Nordirland, så skal du huske engelske pung (GBP).
Hvis du er i tvivl om hvilken valuta du skal veksle til, og hvor mange danske kroner du bør veksle, så står vores lokale rejsespecialiser klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Hvor kan jeg ellers rejse hen?

Drømmer du om at besøge Irland samt Nordirland, Skotland og England (Storbritannien)? Hvorfor ikke skræddersy en rundreje, hvor du besøger netop de destinationer du altid har drømt om. Med hjælp fra vores lokale rejsespecialister kan sammensætte og skræddersy din rejse efter dine ønsker og behov.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig