We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Island

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Island
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Island kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Island

Lige under Polarcirklen, midt i nordatlanten, finder du det mindstbefolkede land i Europa - Island. Island  er et land som byder på mange eventyr og helt vidunderlig natur! Her kan du opleve alt fra spektakulære gletsjere, mægtige vulkaner, vidunderlige laguner og store vandfald. Foruden den magisk smukke udsigt byder en rejse til Island  uforglemmelige naturoplevelser, Reykjavik som aldrig sover samt har du chancen for at møde massere af skønne islandske heste, og måske få oplevet landet set fra hesteryg. For at du får den bedst mulige Islandrejse, har vi nedenfor samlet lidt tips og tricks! 

Hvad kan man se og lave på Island?

Seværdigheder

Bare med en vandretur rundt på Island vil du kunne opleve det bedste af landet: Den fascinerende natur. På din rejse må du ikke gå ikke glip af:

  • Reykjavik: Oplev den pulserende hovedstad Reykjavik. Her findes der massere af skønne caféer, barer og natklubber. Endvidere muséer og arkitektoniske  seværdigheder og futuristiske Hallgrímskirkja.
  • Den Blå lagune
  • Black Sand Beach
  • Fjadrargljufur Canyon
  • Solfar skulpturen i Reykjavik

Hvad kan man lave på Island?

  • Tag ud i den magiske natur: Oplev det fascinerende nordlys, vulkaner, lavamarker, smukke søer og klipper. Tag på vandreture i landskabet og oplev naturen helt tæt på eller tag på en ridetur rundt i de magiske omgivelser. Med en rejse til Island er du sikret mindeværdige naturoplevelser.
  • Oplev vildt dyreliv: Selvom Island ikke befinder sig på de eksotiske breddegrader, er øen i den grad beboet af eksotiske dyr. Fra toppen af klipperne kan du let observere hvaler svømme rundt under havets overflade. Du kan også se et væld af unikke fuglearter, herunder søpapegøjer, der lyser op med deres farverige næb.
  • Slap af i varme kilder: I den vulkanske zone på Island er der flere områder med de berømte varme kilder, og du kan blandt andet se nogle af dem sprøjte med vandstråler på op til 70 meter. Tag forbi Den Blå Lagune, som er den mest kende varme kilde på Island. Her kan du bade i turkisblåt vand med sorte lava klipper som baggrund.

Hvornår skal man rejse til Island?

Da Island befinder sig endnu mere nordligt end Danmark er vejret også en del koldere end herhjemme. Temperaturen varierer fra 1-13 grader i dagtemparatur. Det kan anbefales at rejse til Island i forår, sommer og efterår, hvis du vil slippe for de helt kolde dage. For dig som gerne vil opleve nordlyset, er chancen dog større i vintermånederne.

Hvordan kommer man til Island?

Du kan tage et direkte fly fra Danmark til Island. Det tager omkring 3 timer og 20 minutter og koster alt afhængigt af sæson og hvornår du booker billetten vil den koste omkring 1000 kr. t/r. 

Andre rejsemål der måske vil interessere dig