Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Israel

Planlæg unik rejse i Israel med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Israel kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
  • Klassiske seværdigheder
Fra Jerusalem til Dødehavet - Israels mange kulturskatte
Ca. 8 dage fra 6.190 kr
  • Luksus
Luksusrundrejse med egen guide og chauffør
Ca. 9 dage fra 17.600 kr
  • Klassiske seværdigheder
Det bedste af bibelens land - En historisk rejse
Ca. 8 dage fra 13.270 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips til Israel fra vores lokale rejseeksperter

En guide til Israel

Israel er beliggende i Mellemøsten i Asien og blev proklameret i 1948 som en jødisk stat i Palæstina. Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Israel, og kender de bedste steder. De ved, hvordan de skal planlægge en rejse, hvor du som gæst får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par, sammen med venner eller som familie.

Hellige Jerusalem, livlige Tel Aviv, Eilat ved Negev-ørkenen og Det Døde Hav - her er meget at se og gøre. Vores lokale rejseeksperter vil vise dig det bedste fra Israel, hvad enten det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. De tager også sig af planlægning, logistik og booking, så du kan slappe af og virkelig nyde dette fantastiske land - uden at forglemme de spændende attraktioner som Israel byder på!

Hvad kan man lave i Israel?

Velkommen til det multifaceted Israel - her er noget for alle rejsende! For dem af jer, der er interesseret i religion og historie, er den hellige hovedstad Jerusalem et must. For den kulinariske, strandløven og festrytteren er livlig Tel Aviv et ægte mekka. For naturelskeren venter et væld af storslåede udsigter og vandreture langs floder, dale, bjerge og ørkener. Svømmeren kan se frem til snorkling og dykning i Rødehavet - eller bare flyde i Det Døde Hav!

Hvad kan man se i Israel?

Fra smukke floder og dale til hellige haver og bjerge - her venter de magiske udsigter og hellige steder bag hvert hjørne.
Vores israelske rejseeksperter deler deres bedste tips:

  • Fascineret af hovedstaden Jerusalem med sin smeltedigel af forskellige kulturer og et tempo, der går fra fuld skrue til fuldstændig ro. Følg historiens og religions vinger på Oliebjerget, Tempelbjerget og Grædemuren.
  • For en helt anden stemning og en mere legesyg atmosfære - rejs til Tel Aviv, også kendt som "Middelhavets New York". Denne trendy, åbne og multikulturelle storby tilbyder fantastisk mad, smukke strande og et pulserende natteliv.
  • Rejs tilbage i tiden - 400 meter over havets overflade ved den tusindårs gamle fæstning Masada. Som en af ​​UNESCOs verdensarv steder tilbyder fortet en fantastisk udsigt over Negev Ørkenen.
  • Dyk, snorkel eller svøm med farverige fisk i det krystalklare Røde Hav. For efterfølgende at flyde som en pind i verdens salteste hav - Det Døde Hav.

Hvad skal man være opmærksom på, når man rejser til Israel:

  • Visum: Danske rejsende behøver ikke visum for at rejse rundt i Israel, så længe rejsen ikke overstiger 90 dage. Dog kræves et pas mindst 6 måneder efter afrejsedato, samt en returbillet. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

  • Vaccinationer: Det anbefales at man bliver vaccineret inden afrejse til Israel, men anbefalingerne afhænger af hvor længe man skal være i Israel og hvad man skal foretage sig. Som minimum skal man have vaccinationer mod Difteri & stivkrampe, Hepatitis A og eventuelt også Kolera. Opsøg rådgivning hos dine læge eller på autoriserende hjemmesider

  • Sikkerhed: Hold dig opdateret over rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet her.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig