We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Israel

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Israel
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Israel kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Israel

Er du interesseret i historie og ønsker at opleve kulturel rigdom udover det sædvanlige? Så er en tur til Israel noget for dig. Israel er beliggende i Mellemøsten i Asien og blev proklameret i 1948 som en jødisk stat i Palæstina. Israel er et relativt lille land, og det er derfor nemt at tage en rundtur, da de fleste af attraktionerne er kun få timer væk fra Tel Aviv.

I multifaceted Israel er der noget for enhver smag! For dem af jer, der er interesseret i religion og historie, er den hellige hovedstad Jerusalem et must. For den kulinariske, strandløven og festrytteren er livlige Tel Aviv et ægte mekka. For naturelskeren venter et væld af storslåede udsigter og vandreture langs floder, dale, bjerge og ørkener. Svømmeren kan se frem til snorkling og dykning i Rødehavet - eller bare flyde i Det Døde Hav!

Hvad kan man se og lave i Israel?

Seværdigheder

Fra smukke floder og dale til hellige haver og bjerge venter de magiske udsigter og hellige steder bag hvert hjørne. Vores eksperter deler deres bedste tips:

  • Masada: Kom tilbage i tid - 400 meter over havets overflade ved årtusind fæstning Masada. Som en af ​​UNESCOs verdensarvsteder tilbyder fortet en fantastisk udsigt over Negev-ørkenen.
  • Tel Aviv: Tel Aviv, også kendt som "Middelhavets New York", er en trendy, åben og multikulturel storby med fantastisk mad, smukke strande og et pulserende natteliv.
  • Jerusalem: Fascineret af hovedstaden i Jerusalem med sin sammensmeltning af forskellige kulturer og et tempo, der går fra total kaos til en fuldstændig ro. Følg historiens og religions vinger på Olivenberget, Temple Mount og Kllagomuren.
  • Vestmuren: Den vestlige mur, også kaldet klagomuren, er et hellig sted i jødedommen og islam. Her vil mange muslimer og jøder bede og der er en utrolig historie bag stedet.

Hvad kan man lave i Israel?

  • Dykke & Snorkle: Dykke, snorkle eller svømme med farverige fisk i det krystalklare Røde Hav. Her finder du en særlig fauna og flora, der ikke findes andre steder.
  • Gå på markeder: Israel har mange livlige markeder, der er et besøg værd! På mange markeder kan du opdage den israelske gastronomi tættere og også smage på friske frugter. Vi anbefaler stærkt Market Mahane Yehuda Market, som er et gammelt marked i hjertet af Jerusalem.

Praktiske tips

  • Visum: Danske rejsende behøver ikke visum for at rejse rundt i Israel, så længe rejsen ikke overstiger 90 dage. Dog kræves et gyldigt pas mindst 6 måneder efter afrejsedato, samt en returbillet. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.
  • Vaccinationer: Det anbefales at man bliver vaccineret inden afrejse til Israel, men anbefalingerne afhænger af hvor længe man skal være i Israel og hvad man skal foretage sig. Som minimum skal man have vaccinationer mod: Difteri & stivkrampe, Hepatitis A og eventuelt også Kolera. Opsøg rådgivning hos dine læge eller på autoriserende hjemmesider
  • Sikkerhed: Hold dig opdateret over rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet her.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig