Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Jordan

Planlæg unik rejse i Jordan med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - rejsen, transport i landet, hotel, aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Lad dig inspirere af vores lokale rejseeksperters rejseforslag.
Alt kan tilpasses til dig!

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights Tour
Ca. 6 dagefra6.310 kr
Classic Tour
Ca. 7 dagefra7.520 kr
Grand Tour
Ca. 10 dagefra10.960 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips fra vores lokale rejseekspert

Jordan er et smukt land i Mellemøsten, landet er berømt for dets store ørkenområde. Mens hovedstaden i Jordan er Amman, er en anden berømt by, som rejsende ofte kender til, Petra. Petra er en ruinby, her findes ca. 500 monumenter. I Jordan er det officielle sprog arabisk men i de fleste områder er engelsk også et hovedsprog.

Hvad skal man lave i Jordan?

Under din rejse til Jordan kan du besøge mange seværdigheder. De mest berømte attraktioner er:

  • Petra
  • Wadi Rum Ørkenen
  • Døde Hav
  • Dana naturreservat 

Derudover er hovedstaden Amman et besøg værd, og du kan besøge mange seværdigheder i denne by.
Nogle af de mest fantastiske seværdigheder, som bestemt er et besøg værd:

  • Amman citadel
  • Amfiteater
  • Nymphaeum

For rejsende, der elsker strand og at udforske den fantastiske havbund ved dykning, er der mulighed for dette i det sydlige Jordan. Aqaba er berømt for sine smukke koraller samt smukke strande. 

Hvilke rejsedokumenter har du brug for? 

Ved indrejse i Jordan, skal danske statsborgere, have dansk pas gyldende i minimum 3 måneder fra indrejsedatoen. Ved ankomst i lufthavnen kan man, ved fremvisning af sit gyldige pas, købe visum i op til 30 dage for ca. 160 DKK. Normalvis skal man have pasfoto, kopi af pas samt udfylde et af ansøgningsskema. DU kan læse mere om indrejsetilladelse og hvem at kontakte i dett henseende på udenrigsministeriets hjemmeside her.  

Hvilke vaccinationer har du brug for? 

At rejse til Jordan kræver vaccionationer – afhængigt af, hvor længe du skal blive i landet. Læs om de forskellige vaccinationer her, og se, hvilke vaccinationer du har brug for.  

Hvordan rejser du til Jordan? 

Fra København er der flere flyselskaber, der flyver ruten til Jordan (oftest til hovedstaden, Amman). Bestiller du dine flybilletter i god tid, fås de til priser fra ca. 3000 DKK med en længde på alt fra 6,5 til 13 timers varighed. Tjek evt. Momondos hjemmeside her for at finde de bedste billetter, til den bedste pris.  

Hvad er den bedste tid til at rejse til Jordan? 

Det bedste tidspunkt at rejse til Jordan på, er fra midten af ​​marts til midten af ​​maj. Der er også behagelige temperaturer og til at være i perioden september - oktober. 

Hvilken valuta har Jordan? 

I Jordan benyttes den jordanske valuta; dinar (JOD). Næsten i alle større byer kan du hæve kontanter med dit betalingskort i pengeautomater. Desuden er det muligt at veksle i

  • Banker
  • Valutavekslingssteder
  • Hoteller

Hvilken religion har Jordan?

Jordans hovedreligion er islam, dette er også landets statslige religion. Den jordanske befolkning består af 90% sunni-muslimer, 3% shia-muslimer, mens 5% er kristne. 

Hvilke beklædningskrav findes i Jordan? 

Jordans krav til tøj afhænger helt af den by / region, du skal rejse i. For eksempel er der i hovedstaden, Amman, vestlige traditioner og vestlig beklædning er tilladt dér. Uden for byen er beboerne mere konservative. Her er korte kjoler og det sommertøj vi kender fra vores skandinaviske kultur altså ikke accepteret. Husk på altid at tage dit tøj i betragtning, når du besøger et helligt sted, værende moskeer eller kirker. Netop dér er det vigtigt, at klæde sig aldeles anstændigt og ikke vise hud. Dette er dog også med til at gøre den jordanske kultur interessant og samtidig være en diamentral modsatte end den danske – som er mere frigjort og ikke konservativ i samme grad.  

Andre rejsemål der måske vil interessere dig