Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Jordan

Planlæg unik rejse i Jordan med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Jordan kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
 • Klassiske seværdigheder
Oplev alle Jordans absolutte højdepunkter
Ca. 7 dage fra 5.150 kr
 • Klassiske seværdigheder
Den ultimative familierejse - afslapning og eventyr
Ca. 10 dage fra 8.540 kr
 • Klassiske seværdigheder
Den store rundrejse - spækket med oplevelser
Ca. 14 dage fra 12.680 kr
 • Klassiske seværdigheder
En rundrejse med fokus på afslapning
Ca. 8 dage fra 7.080 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips til Jordan fra vores lokale rejseeksperter

At rejse med et lokalt rejsebureau betyder, at du som rejsende får hjælp af en lokal rejseekspert til at planlægge og skræddersy en unik rejse til Jordan, som passer lige præcis til dine ønsker og behov.
Den lokale rejseekspert står til rådighed for dig før, under og efter din rejse, så du nemt kan stille spørgsmål og få hjælp, hvis du får brug for det.

Vores professionelle rejseeksperter lever og bor i Jordan, og kender de bedste områder andet har at tilbyde. De er eksperter i, hvordan man skal planlægge en rejse, hvor du som rejsende får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par eller sammen med venner og familie.

Ved at bestille din rejse gennem et lokalt rejsebureau støtter du Jordans lokal økonomi og hjælper med at fortsætte landets positive udvikling, og dermed også hjælpe lokalbefolkningen.

En rejseguide til Jordan

Jordan er et smukt land i Mellemøsten, og landet er mest berømt for dets store ørkenområde. Mens hovedstaden i Jordan er Amman, er en anden berømt by, som rejsende ofte kender til, Petra.
Petra er en ruinby, hvor der findes cirka 500 monumenter.
i Jordan blandes ekkoer af bibelske tider med græsk-romerske rester, uberørt natur, og et absolut must er at se den røde stenørken Wadi Rum, som vil få dig til at føle, at du er på en helt anden planet. Hverken landets dybe kløfter, eller Det Røde Havs fascinerende undersøiske liv, vil skuffe dig. En ting er sikkert, en tur til Jordan vil give minder for resten af livet!

Hvad kan man lave i Jordan?

På din rejse til Jordan kan du besøge adskillige seværdigheder. De mest berømte attraktioner er:

 • Petra
 • Wadi Rum Ørkenen
 • Døde Hav
 • Dana naturreservat 

Derudover er hovedstaden Amman et besøg værd, og du kan besøge mange seværdigheder i denne by. Nogle af de mest fantastiske seværdigheder, som bestemt er et besøg værd er:

 • Amman citadel
 • Amfiteater
 • Nymphaeum

For rejsende, der elsker strand og at udforske den fantastiske havbund ved dykning, er der mulighed for dette i det sydlige Jordan. Aqaba er berømt for sine smukke koraller samt enestående strande. 

Hvilke rejsedokumenter har man brug for? 

Ved indrejse i Jordan, skal danske statsborgere, have dansk pas gyldende i minimum 3 måneder fra indrejsedatoen. Ved ankomst i lufthavnen kan man, ved fremvisning af sit gyldige pas, købe visum i op til 30 dage for ca. 160 DKK.
Normalvis skal man have et pasfoto, kopi af pas, samt udfylde et af ansøgningsskema for at komme ind i landet. Du kan læse mere om indrejsetilladelse, og  information om rejsedokumenter på udenrigsministeriets hjemmeside her.  

Hvilke vaccinationer bør man få inden afrejse? 

Hvis du skal rejse under 3 uger i Jordan, er det anbefalet at vaccinere mod hepatitis A, difteri/stivkrampe og gul feber. Hvis du skal være i Jordan længere end 3 uger er det desuden anbefalet at vaccinere mod tyfus, hepatitis B. Du kan læse mere om krav for vaccinationer her

Hvordan rejser man til Jordan? 

Fra København er der flere flyselskaber, der flyver ruten til Jordan (oftest til hovedstaden, Amman). Bestiller du dine flybilletter i god tid, fås de til priser fra ca. 3000 DKK med en længde på alt fra 6,5 til 13 timers varighed. Tjek evt. Momondos hjemmeside her for at finde de bedste billetter, til den bedste pris.  
Som udgangspunkt tilbyder Evaneos ikke internationale flybilletter, men sommetider kan vores lokale rejsebureauer hjælpe med bookingsprocessen. Så hør altid dit lokale rejsebureau om de, udover selve rundrejsen, også kan være behjælpelig med flybilletter. 

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jordan? 

Det bedste tidspunkt at rejse til Jordan på, er fra midten af ​​marts til midten af ​​maj. Der er også behagelige temperaturer i perioden fra september til oktober. 

Hvilken valuta har man i Jordan? 

I Jordan benyttes den jordanske valuta; dinar (JOD). Næsten i alle større byer kan du hæve kontanter med dit betalingskort i pengeautomater. Desuden er det muligt at veksle i

 • Banker
 • Valutavekslingssteder
 • Hoteller

Hvilken religion har Jordan?

Jordans hovedreligion er islam, dette er også landets statslige religion. Den jordanske befolkning består af 90% sunni-muslimer, 3% shia-muslimer, mens 5% er kristne. 

Hvilke beklædningskrav findes i Jordan? 

Jordans krav til tøj afhænger helt af den by / region, du skal rejse i. For eksempel er der i hovedstaden, Amman, vestlige traditioner og vestlig beklædning er tilladt dér. Uden for byen er beboerne mere konservative. Her er korte kjoler og det sommertøj vi kender fra vores skandinaviske kultur altså ikke accepteret.
Husk på altid at tage dit tøj i betragtning, når du besøger et helligt sted, værende moskeer eller kirker. Netop dér er det vigtigt, at klæde sig aldeles anstændigt og ikke vise hud. Dette er dog også med til at gøre den jordanske kultur interessant og samtidig være en diamentral modsatte end den danske – som er mere frigjort og ikke konservativ i samme grad.  

Andre rejsemål der måske vil interessere dig