We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Jordan

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Jordan
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Jordan kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Jordan

Jordan er et smukt land i Mellemøsten, og landet er mest berømt for dets store ørkenområde. Mens hovedstaden i Jordan er Amman, er en anden berømt by, som rejsende ofte kender til, Petra. 

Petra er en ruinby, hvor der findes cirka 500 monumenter.
I Jordan blandes ekkoer af bibelske tider med græsk-romerske rester, uberørt natur, og et absolut must er at se den røde stenørken Wadi Rum, som vil få dig til at føle, at du er på en helt anden planet. Hverken landets dybe kløfter, eller Det Røde Havs fascinerende undersøiske liv, vil skuffe dig. En ting er sikkert, en rejse til Jordan vil give dig minder for resten af livet!

Hvad kan man se og lave i Jordan?

Seværdigheder

 • Petra
 • Wadi Rum Ørkenen
 • Dana naturreservat
 • Hovedstaden Amman
 • Amman citadel
 • Amfiteater
 • Nymphaeum

Hvad kan man lave i Jordan?

 • Flyd rundt i Det døde hav: Her er saltinholdet nemlig så tilpas højt at man ikke behøver svømme, men blot kan lade sig flyde. Giv dig selv en mineralsk mudder behandling af leret du finder på bunden af det døde hav.  
 • Tag på stranden i Aqaba: For rejsende, der elsker strand og at udforske den fantastiske havbund ved dykning, er der mulighed for dette i det sydlige Jordan. Aqaba er berømt for sine smukke koraller samt enestående strande.
 • Rid på kameler eller tag på vandretur i ørkenen: Mange vælger endda at overnatte på en madras under ørkenhimmelen, eller i telt. Himlen her er helt fantastisk stjerneklar.
 • Fart og vind i håret: Tag en ATV-tur i ørkensandet. Her skal du nok få smil på læben og en oplevelse for livet.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jordan?

Det bedste tidspunkt at rejse til Jordan på, er fra midten af ​​marts til midten af ​​maj. Du kan også vælge at rejse til Jordan  i perioden fra september til oktober, da du også finder behagelige temperaturer i denne periode. 

Praktiske tips

Hvilke rejsedokumenter har man brug for?

Ved indrejse til Jordan, skal danske statsborgere, have dansk pas gyldende i minimum 3 måneder fra indrejsedatoen. Ved ankomst i lufthavnen kan man, ved fremvisning af sit gyldige pas, købe visum i op til 30 dage for ca. 160 DKK.  Normalvis skal man have et pasfoto, kopi af pas, samt udfylde et af ansøgningsskema for at komme ind i landet. Du kan læse mere om indrejsetilladelse, og information om rejsedokumenter på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Hvilke vaccinationer bør man få inden afrejse?

Hvis du skal rejse under 3 uger i Jordan, er det anbefalet at vaccinere mod:

 • Hepatitis A
 • difteri/stivkrampe
 • gul feber.

Skal du være i Jordan længere end 3 uger er det desuden anbefalet at vaccinere mod:

 • Tyfus
 • Hepatitis B

Hvordan rejser man til Jordan?

Fra København er der flere flyselskaber, der flyver ruten til Jordan (oftest til hovedstaden, Amman). Bestiller du dine flybilletter i god tid, fås de til priser fra ca. 3000 DKK med en længde på alt fra 6,5 til 13 timers varighed. Tjek evt. Optionways hjemmeside for at finde de bedste billetter, til den bedste pris. 

Som udgangspunkt tilbyder Evaneos ikke internationale flybilletter, men sommetider kan vores lokale rejsebureauer hjælpe med bookingsprocessen. Så hør altid dit lokale rejsebureau om de, udover selve rundrejsen, også kan være behjælpelig med flybilletter.

Hvilken valuta har man i Jordan? 

I Jordan benyttes den jordanske valuta; dinar (JOD). Næsten i alle større byer kan du hæve kontanter med dit betalingskort i pengeautomater. Desuden er det muligt at veksle i

 • Banker
 • Valutavekslingssteder
 • Hoteller

Hvilken religion har Jordan?

Jordans hovedreligion er islam, dette er også landets statslige religion. Den jordanske befolkning består af 90% sunni-muslimer, 3% shia-muslimer, mens 5% er kristne. 

Hvilke beklædningskrav findes i Jordan? 

Jordans krav til tøj afhænger helt af den by / region, du skal rejse i. For eksempel er der i hovedstaden, Amman, vestlige traditioner og vestlig beklædning er tilladt dér. Uden for byen er beboerne mere konservative. Her er korte kjoler og det sommertøj vi kender fra vores skandinaviske kultur ikke accepteret. Husk på altid at tage dit tøj i betragtning, når du besøger et helligt sted, moskeer eller kirker. Netop dér er det vigtigt, at klæde sig aldeles anstændigt og ikke vise hud. Dette er dog også med til at gøre den jordanske kultur interessant og samtidig være en diamentral modsætning til den danske – som er mere frigjort og ikke konservativ i samme grad.  

Andre rejsemål der måske vil interessere dig