Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Kina

Planlæg din rundrejse i Kina med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Classic - Beijing, Yunnan and Shanghai
Ca. 14 dagefra17.400 kr
Silk Road Adventure (group tour) -  Xinjiang Province
Ca. 10 dagefra76.630 kr
Highlights Tour- Beijing, Xi'An, Shanghai
Ca. 9 dagefra9.630 kr
Highlights Tour - Beijing, Xi'an, and Shanghai
Ca. 8 dagefra10.410 kr
Temples, Landscapes and Cities
Ca. 11 dagefra7.970 kr
Beijing in One Week
Ca. 6 dagefra9.680 kr
Yunnan and Guangxi
Ca. 14 dagefra18.610 kr
Ancient Meets Modern
Ca. 11 dagefra9.440 kr
Meet the Pandas and Yangtze Cruise
Ca. 11 dagefra11.280 kr
kombiner
Great Wall, Tibet, and the Himalayas
Ca. 13 dagefra15.960 kr
History, Archaeology and Nature
Ca. 14 dagefra12.300 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave i Kina?

Besøg historiske skatte
Det ideelle sted at starte din tur til Kina er i Beijing, hvor du kan besøge Den Himmelske Freds Plads, den legendariske Forbudte By, Himlens Tempel og Sommerpaladset. Fra Beijing kan du tage til Den Kinesiske Mur, som er et absolut must-see på din rejse til Kina. Lad også din rejse går forbi silkevejen, hvor varer blev transporteret hundrede af år. Besøg også byen Xian, der er kendt for den fantastiske Terrakotta-hær, der har bevogtet kejser Qin Shi Huangdis grav i 2.200 år.

Oplev smuk natur
Kina byder på masser af smuk natur. Tag på en cykeltur langs rismarkerne i Yangshuo eller sejl en tur ned af Li-floden. Besøg også byen Lijiang, der ånder kultur og historie. Her kan du kan gå langs 800 år gamle broer og vandveje samt besøge Tigerspringkløften og Jadedrage Snebjerget. Lad også din rejse gå forbi Shangri-las maleriske landskaber, hvor du kan gå på udforskning i byens buddhistiske templer og klostre.

Tag på familieudflugter
Kina er en glimrende destination, hvis du rejser med børn. Børnene vil elske landets berømte pandaer, som I kan opleve i byen Chengdu. Lad også jeres tur gå forbi Li-floden, hvor I kan se vandbøfler langs bredden, og tage på opdagelse i en af de mange klippehuler.

Hvad kan man se i Kina?

Kina byder på flot natur, mystisk historie og kulinariske eventur lige fra Hong Kongs dim sum til Sichuans krydrede lækkerier. På din rejse til Kina må du ikke gå glip af:

 • Elephant Trunk Hill
 • Den gamle kanal-by Qibao
 • En vandretur i Stone Forest
 • Rainbow Mountains i Zhangye
 • The Yellow Mountains i Anhui
 • Landsbyen Hongcun

Hvornår skal man tage til Kina?

Vejret i Kina varierer alt efter hvor i landet du befinder dig:

 • I Nordkina varer sommeren fra maj til august, og i denne periode er der mest nedbør i juli og august måned. Forår og efterår i Nordkina er behageligt og solrigt, men der er farer for støvstorme om foråret. Vintrene i Nordkina kan blive meget kolde og tørre.
 • I Centralkina varer sommeren fra april til oktober, og den er ofte varm og regnfuld. Centralkina har en kort vinter, men temperaturen kan komme helt ned til frysepunktet.
 • I Sydkina varer sommeren også fra april til oktober, og den er ofte varm og fugtig. Vinteren er kort men uberegnelig.

Behøver man visum for at tage til Kina?

Der er visumpligt, når du rejser til Kina, og passet skal være gyldigt i 6 måneder efter opholdets afslutning. Læs mere om visum til Kina her


Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Kina, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Kina. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!


Andre rejsemål der måske vil interessere dig