We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Kina

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Kina
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Kina kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Kina

Oplev fascinerende kulturarv, overdådig natur og et væld af eksotiske skatte. Med en befolkning, der udgør mere end en femtedel af verdens befolkning og med et enormt areal, byder Kina på et væld af oplevelser. Tag på en cykeltur langs rismarkerne i Yangshuo eller sejl en tur ned af Li-floden. Besøg også byen Lijiang, der ånder kultur og historie. Her kan du kan gå langs 800 år gamle broer og vandveje samt besøge Tigerspringkløften og Jadedrage Snebjerget. Lad også din rejse gå forbi Beijing, hvor du kan besøge Den Himmelske Freds Plads, den legendariske Forbudte By, Himlens Tempel og Sommerpaladset og selvfølgelig den kinesiske mur! Besøg også byen Xian, der er kendt for den fantastiske Terrakotta-hær, der har bevogtet kejser Qin Shi Huangdis grav i 2.200 år.

Hvad kan man se og lave i Kina?

Seværdigheder

Kina byder på flot natur, mystisk historie og kulinariske eventur lige fra Hong Kongs dim sum til Sichuans krydrede lækkerier. På din rejse til Kina må du ikke gå glip af:

 • Elephant Trunk Hill
 • Den gamle kanal-by Qibao
 • En vandretur i Stone Forest
 • Rainbow Mountains i Zhangye
 • The Yellow Mountains i Anhui
 • Landsbyen Hongcun

Hvad kan man lave i Kina?

 • Besøg historiske skatte: Det ideelle sted at starte din tur til Kina er i Beijing, hvor du kan besøge Den Himmelske Freds Plads, den legendariske Forbudte By, Himlens Tempel og Sommerpaladset. Fra Beijing kan du tage til Den Kinesiske Mur, som er et absolut must-see på din rejse til Kina. Lad også din rejse går forbi silkevejen, hvor varer blev transporteret hundrede af år. Besøg også byen Xian, der er kendt for den fantastiske Terrakotta-hær, der har bevogtet kejser Qin Shi Huangdis grav i 2.200 år.
 • Oplev smuk natur: Kina byder på masser af smuk natur. Tag på en cykeltur langs rismarkerne i Yangshuo eller sejl en tur ned af Li-floden. Besøg også byen Lijiang, der ånder kultur og historie. Her kan du kan gå langs 800 år gamle broer og vandveje samt besøge Tigerspringkløften og Jadedrage Snebjerget. Lad også din rejse gå forbi Shangri-las maleriske landskaber, hvor du kan gå på udforskning i byens buddhistiske templer og klostre. 
 • Tag på familieudflugter: Kina er en glimrende destination, hvis du rejser med børn. Børnene vil elske landets berømte pandaer, som I kan opleve i byen Chengdu. Lad også jeres tur gå forbi Li-floden, hvor I kan se vandbøfler langs bredden, og tage på opdagelse i en af de mange klippehuler.

Praktiske tips

Hvornår skal man tage til Kina?

Vejret i Kina varierer alt efter hvor i landet du befinder dig:

 • I Nordkina varer sommeren fra maj til august, og i denne periode er der mest nedbør i juli og august måned. Forår og efterår i Nordkina er behageligt og solrigt, men der er farer for støvstorme om foråret. Vintrene i Nordkina kan blive meget kolde og tørre.
 • I Centralkina varer sommeren fra april til oktober, og den er ofte varm og regnfuld. Centralkina har en kort vinter, men temperaturen kan komme helt ned til frysepunktet.
 • I Sydkina varer sommeren også fra april til oktober, og den er ofte varm og fugtig. Vinteren er kort men uberegnelig.

Behøver man visum for at tage til Kina?

Der er visumpligt, når du rejser til Kina, og passet skal være gyldigt i 6 måneder efter opholdets afslutning. Læs mere om visum til Kina her


Andre rejsemål der måske vil interessere dig