We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Madagascar

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Madagascar
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Madagascar kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Madagascar

Verdens fjerde største ø Madagaskar ligger midt i Det Indiske Ocean, øst for Afrika. Her finder du dramatisk natur fyldt med vulkaner, ørkenlignende natur og mange spændende dyr. Hvad du vil gøre under din rejse til Madagaskar, er helt op til dig og dine interesser - vores lokale eksperter vil vise dig det bedste af øen, så du ikke går glip af noget i dette naturskønne paradis.

I Madagascar kan man have unikke oplevelser for livet. Denne ø, som blev adskilt fra Afrikas fastland for 160 millioner år siden, byder på et landskab og dyreliv, der ikke findes andre steder! Selvfølgelig tilbyder en rejse til Madagaskar mange spændende vandaktiviteter. Hvorfor ikke opdage det fantastiske liv under overfladen med dykke - eller snorkletur? Leder du efter fart, så findes edr fantastiske steder til windsurfing. Og selvfølgelig skal du på en safari, især hvis du planlægger at rejse til Madagaskar med børn! De mindre medlemmer af familien vil blive fortryllet af disse marine giganter.

Gå ikke glip af vandreture i Madagaskar, her vil du begive dig rundt mellem vulkaner, ørkenlignende natur og frodigt grønt, det vil helt sikkert give minder for livet! Afslut din tur bedst med et par dovne dage på en øde strand under palmetræer. I Madagaskar kan du virkelig få alt! For at give dig inspiration til hvad du kan se og gøre i Madagaskar, har vi samlet vores bedste tips nedenfor!

Hvad kan man se og lave på Madagaskar?

Seværdigheder

Madagaskar byder på rejser ud over det sædvanlige. Med sit fascinerende dyreliv, sin overdådige natur og sit eksotiske klima er der masser af tage sig til. Gå ikke glip af:

 • Nationalparken Montagne d´Ambre
 • Ankarana naturreservatet
 • Øen Nosy Be
 • Kanotur på Pangalaneskanalen
 • Hovedstaden Antananarivo

Hvad kan man lave på Madagaskar?

 • Prøv kræfter med vandsport: Madagaskar byder et væld af  vandaktiviteter. Oplev det fantastiske liv under havets overflade med dykning eller snorkling og få pulsen op med en gang windsurfing eller kitesurfing. Prøv også kræfter med en kanotur ned langs Manambolo floden, hvor du kan nyde udsigten til de fascinerende Bemaraha kløfter.
 • Oplev øens dyreliv: Madagaskar byder på et unikt dyreliv med mange arter, som kun eksisterer på øen. Tag på hvalsafari hvor du kan være heldig både at støde på hvaler og hajer og oplev øens berømte lemurer i Andasibe-nationalparken. Besøg også den UNESCO-beskyttede regnskov Ranomafana, hvor du kan se mere end 100 forskellige fuglearter og kamæleoner.
 • Tag på trekking i nationalparker: Med en smuk og eksotisk natur følger også muligheder for trekking. Tag til Isalo nationalpark, hvor du kan trekke mellem vandfald og smukke kløfter, og lad din tur starte i landsbyen Ranohira, hvorfra du kan opleve små ubefærdede stier. Tag også forbi nationalparken Ranomafana, hvor du kan trekke i den fascinerende regnskov fuld af orkideer og lemurarter.

Hvornår skal man rejse til Madagaskar?

Den bedste periode at rejse til Madagaskar er i foråret og efteråret, da du her finder de mest behagelige temperaturer. I perioden mellem December og Marts bliver de fleste regioner på Madagaskar berørt af regnsæsonen og tyfoner. Under Madagaskars vinter, fra juni til august kan temperaturerne være forholdsvis kolde, specielt i højlandet.

Praktiske tips

Hvilke vaccinationer bør man få inden afrejse til Madagaskar?

Du bør som minimum få følgende vacciner:

 • Stivkrampe
 • Difteri
 • Hepatitis A

Du kan læse mere om vacciner og sundhedsmæssige anbefalinger for rejser til Madagaskar her.

Hvad koster flybilletter til Madagascar?

Fly fra Københavns lufthavn til Madagaskar koster omkring 8.000 kr. alt afhængigt af antal mellemlandinger, hvornår du booker etc. Flyveturen varer ca. 20 timer alt efter antal og ventetid imellem dine mellemlandinger.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig