We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Rejsens varighed
11 dage
Priser fra
9.290 kr
· Anmeldelser (99)
Udarbejdet af Miora
Send en uforpligtende rejseforespørgsel her

Madagascar Spa, snorkling og vandsafari på paradisøerne Nosy Be

  • Langt fra alfarvej
Madagascar har fantastiske muligheder og et paradis af øer, som både byder på afslapning og rig mulighed for at tage på opdagelse. En rejse til Madagascars Nosy Be øer tager dig på opdagelse i forskellige plantager; med kaffe, ananas, pepper, cashewnødder, mangoer, og meget mere. Samtidig kan du tage på snorkeltur og slappe af på de fantastiske uberørte bountystrande og bade i det koralblå va...

Madagascar har fantastiske muligheder og et paradis af øer, som både byder på afslapning og rig mulighed for at tage på opdagelse. En rejse til Madagascars Nosy Be øer tager dig på opdagelse i forskellige plantager; med kaffe, ananas, pepper, cashewnødder, mangoer, og meget mere. Samtidig kan du tage på snorkeltur og slappe af på de fantastiske uberørte bountystrande og bade i det koralblå vand. 

11 dage på øerne er præcis nok til at giv dig en forsmag på det simple liv i Madagascar - og blod på tanden til at tage tilbage! 

Du kan frit skræddersy din rejse til Madagascar med vores lokale ekspert, så den passer perfekt til dine ønsker og behov - gøre rejsen længere eller kortere og bruge flere eller færre dage på afslapning, helt op til dig. 

​Bemærk, internationale fly er ikke en del af prisen. 

Læs mere
Udvalgte lokale rejsebureauer
100% skræddersyet
Lokale priser
Evaneos rejsegarantier

Passer rundrejsen ikke helt til dig?

Lav din egen skræddersyede rejse Se alle rundrejser på Madagascar (6)