We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Maldiverne

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau på Maldiverne
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag på Maldiverne kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau

Start planlægningen af din rejse til Maldiverne

Maldiverne er et ferieparadis i Det Indiske Ocean! Landet har været uafhængigt af England siden 1965, og er Asiens mindste land. Øgruppen består af 1190 øer, hvoraf cirka 200 er beboede. Øerne er grupperet i 26 såkaldte atoller, som danner en aflang ring (atoller er gamle vulkaner, hvori der er roligt vand og massevis af smukke koraller). Maldivernes hovedstaden er Malé, men andre besøgelses værdige større byer er Hithadhoo og Kulhudhuffushi.

Hvad kan man se og opleve på Maldiverne?

Maldiverne er kendt for sine hvide sandstrande og klare blå hav, hvor undervandsverdenen byder på et ekstremt forskelligartet liv med en bred vifte af forskellige fiskearter og koraller. Maldiverne er derfor en drømmedestination når det kommer til vandsportsaktiviteter såsom dykning, snorkling og “stand-up paddling”.

På Maldiverne findes der adskillige luksus hoteller og luksus hytter, men Maldiverne er mest af alt kendt for deres resort og spa hytter, hvor man bogstavelig talt bor på vandet. Det er en helt speciel oplevelse at falde i søvn til den rolige, brusende lyd fra havet, og stå op til en 360 graders krystalklar havudsigt.
Den optimale destination til bryllupsrejser, afslapningsferier, familieferier med børn eller veninde tur til solens varme.

Hvornår bør man rejse til Maldiverne?

De bedste måneder at besøge Maldiverne er fra december til april. I disse perioder undgår man regntiden, og der er en behagelig temperatur omkring 30 grader.

Praktiske tips til rejser til Madiverne

Hvordan rejser man til Maldiverne?

Du kan flyve fra København til Maldivernes hovedstad Malé på cirka 13 timer med mindst 1 mellemlanding. Priserne på billetter afhænger af flyselskab og sæson, men ligger ofte i en prisklasse omkring 5000 DKK.

Hvilke rejsedokumenter skal jeg bruge når jeg rejser til Maldiverne?

  • Man kan rejse til Maldiverne i op til 30 dage uden visum
  • Du skal medbringe pas som er gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst fra opholdet

Inden afrejse bør du altid undersøge om der er nye regler om rejsedokumentation. Læs mere om rejsedokumentation til Maldiverne på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Hvad skal man ellers være opmærksom på, når man rejser til Maldiverne?

  • Sprog: Det officielle sprog i Maldiverne er Dhivehi, men de fleste taler også engelsk
  • Klima: Maldiverne har et tropisk klima. Temperaturerne er omkring 30 grader hele året, men fra maj til november er der regntid med korte regnskyl sommetider flere gange dagligt. Hvis du vil rejse i denne periode kan den lokale rejseekspert rådgive og vejlede hvilke øerne der er bedst at opholde sig på.
  • Valuta: Den officielle valuta i Maldiverne er den maldiviske rufiyaa (MVR). Undersøg den aktuelle status for denne valuta, inden du tager afsted. Der er pengeautomater i de store byer, men vi anbefaler at du altid har kontanter i lommen når du begår dig på Maldiverne.
  • Tidsforskel: Maldiverne har ikke vinter- og sommertid. Under dansk vintertid skal der lægges 4 timer til dansk tid, mens der under dansk sommertid skal lægges 3 timer til dansk tid.
  • Vaccinationer: Hvorvidt du bør blive vaccineret inden afrejse afhænger af rejsens længde og hvad du skal foretage dig på Maldiverne. Ofte anbefales det at man er vaccineret mod Difteri & stivkrampe, Hepatitis A og eventuelt også Kolera. Men kontakt altid din læge om hvilke vaccinationer du bør få inden afrejse.
  • Sikkerhed: Maldiverne bliver betragtet som en af de sikreste rejsedestinationer i verden - så du kan bare læne dig tilbage i din solstol og nyde din ferie!

Kombiner din rejse til Maldiverne med en rejse til Sri Lanka!

Maldiverne og Sri Lanka ligger kun en 1,5 times flyvetur fra hinanden, så at opleve begge øerne er et “must” når man nu alligevel er på de sydlige asiatiske breddegrader. Læs mere om vores rejser til Sri Lanka her.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig