Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Marokko

Planlæg din rundrejse i Marokko med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Classic Tour
Ca. 11 dagefra12.170 kr
Highlights Tour
Ca. 7 dagefra9.460 kr
Luxury Weekend Get-Away
Ca. 4 dagefra3.590 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Oplev det mytiske Marokko!
Marokko er et Nordafrikansk land, som er rig på overvældende bjerge, dale og ørkener, men også på hvide sandstrande og krystlblåt hav, hvor du kan få unikke naturoplevelser. Men Marokko er mere end blot natur og sandbanker; Marokko byder også på eventyrlige, farverige bazarer, gamle medinaer og krydderiduftende markeder, hvor du kan møde de gæstfrie marokkanere. Uanset om du er til luksus eller æstetiske omgivelser så kan du finde det i Marokko!
Hos Evaneos gør vi os ikke i standardiserede ture, men prioriterer tværtimod, at give dig frihed til at skræddersy dine ture i samarbejde med lokale rejsespecialister, baseret på din ønskede destination og interesser. Du kan derfor sammensætte og skræddersy din rundrejse i Marokko præcis som du vil have det.

Hvad kan man lave i Marokko?

Marokko er en destination, som er rig på natur og kultur! Men hvad er Marokko egentlig kendt for, og hvilke seværdigheder må du ikke gå glip af?

Vidunderligt varierende klima
Dette smukke land har et vidunderligt varierende klima, som tilbyder alt lige fra sydligt ørkenklima med øde bjergkæder, til nordligt frodigt klima med smukke strande.
Oplev Marokkos fascinerende alsidige kulturer, hvor arabisk, fransk og afrikansk kultur florerer side om side i det marokkanske samfund.

Fascinerende marrokanske byer
Besøg en af de mange fascinerende marrokkanske byer. Marokkos pulserende hovedstad, Rabat, feriebyen Agadir, storbyen Marrakech eller den gamle, men livlige by Fez. Her kan du gå på opdagelse i ​​byernes fascinerende, hektiske markeder, hvor du finder de duftende, farverige krydderier, og blive inspireret af de lokales fantastiske håndværk; du finder alt lige fra sandler og jakker til brætspil og køkkenredskaber. Du kan med fordel også tage en tur til Casablance, hvor du kan besøge Marokkos største moské (Hassan II moskéen), samt den fængende hvide fæstning i Essaouira.

Aktitetsferie i Marokko
På din rundrejse i Marokko må du heller ikke gå glip af en vandretur i Atlasbjergene, kameltur på ørkenrejse eller en smagsprøve i det farverige, lokale marrokkanske køkken. Og hvis du ønsker at kombinere din rundrejse med dine yndlingsaktiviteter, er der muligheder for windsurfing, golf og vandreture & trekking til den mytiske by Chefchaouen, hvor du kan nyde udsigten udover Gibraltar. For yderligere planlægning af aktiviteter til din rundrejse, kontakt da vores lokale rejsebureau i Marokko.

Klassiske seværdigheder
Vær sikker på du ikke går glip af de største seværdigheder som Marokko har at byde på:

 • Atlasbjergene (Atlas Mountains)
 • Ouzoud Falls vandfald
 • Toubkal bjerget med udkigspost
 • Hassan II moskéen i Casablanca
 • Medinaen i Fes
 • Jemaa el-Fnaa markedspladsen

Hvad kan man se i Marokko?

Det kan være en overvældende opgave at sammensætte en ferie i Marokko, og beslutte, hvad man skal se og opleve. For at overskueliggøre det for dig, har vores lokale rejsespecialist her lavet en liste over deres favorit rundrejser i Marokko:

 • Classic Tour: på denne 11 dages rundrejse besøger du Marokkos mest populære byer; Rabat, Marrakesh, Fes, Casablanca og mange flere. Du får derfor oplevet alt Marokko har at byde på; lige fra den lokale kultur til den smukke natur. Oplev de ældgamle ruiner, tag på kameltur i ørkenen og besøg de høje Atlasbjerge.
 • Highlights Tour: Alle de klassiske marokkanske must-see seværdigheder er inkluderet i denne 7 dages rundrejse. Oplev Marrakechs historie og sjæl efterfulgt af en tur til Saharas smukke landskab. Her får du også mulighed for, at se landskaberne fra kamelryg, og campere på klitterne under den funklende stjernehimmel.
 • Luxury weekend get-away: med denne luksuriøse get-away rundrejse får du et indblik i Marokkos vidunderlige sjæl i byen Marrakech, og bliver taget med på vandretur i det smukke landskab ved Atlasbjergene – alt sammen i luksuriøse omgivelser!

Husk du altid kan skræddersy og sammensætte din rundrejse i Marokko i samarbejde med vores lokal rejsespecialist i Marokko, som kan skræddersy efter dine ønsker og behov.

Hvornår skal man rejse til Marokko?

Der er varmt og solrigt vejr i Marokko hele året rundt. Der er dog nogle perioder der er mere rejsevenlige end andre.
De bedste tidspuntker at rejse til Marokko er i fortået og efteråret. I disse perioder er temperaturerne behagelige, hvorimod der i sommerperioderne kan være en voldsom varme på omkring de 35 grader. Vi anbefaler derfor en rundrejse til byerne ved kysterne (Rabat, Agadir), hvis du rejser i sommermånederne, så du kan nyde en kølig brise, og besøge Marokkos smukke strande. I vintermånederne kan du opleve regnfulde perioder – især i det centrale og nordlige Marokko.

Hvad har man brug for at vide om sin rejse til Marokko?

 • Visum: Du kan rejse i Marokko op til 90 dage uden visum. Hvis du vil rejse længere tid skal du ansøge om visum. Derudover skal du også være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.
 • Sprog: I Marokko er det officielle sprog arabisk. Derudover tales der i dele af landet berbisk, fransk, spansk og engelsk.
 • Transport: du kan rejse fra Danmark til en af Marokkos adskillige byer, og lufthavne, til omkring 2000 kr. Flypriser og transporttid varierer alt efter, hvor mange mellemlandinger du vælger.

Hvem rejser til Marokko?

Uanset om du skal rejse med børn, som par eller alene – og om du er ung eller voksen –  så har vores lokale rejsespecialist et bud på, hvordan du kan sammensætte din personlige rundrejse i Marokko, så den passer til alle de rejsenes ønsker og behov! Vores lokale rejsebureau kan hjælpe dig sammensætte en aktivitetsfyldt rejse uanset om du planlægger en rejse for hele familien, eller om du ønsker en romanisk get-away for dig og din udkårne. Så start planlægningen af din rundrejse allerede i dag – verden venter!


Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Marokko, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Marokko. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig