Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Mexico

Planlæg din rundrejse i Mexico med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights And Colonial Towns
Ca. 15 dagefra14.000 kr
Central And Southern Highlights
Ca. 14 dagefra8.630 kr
Self-Drive Highlights Of The Yucatan
Ca. 10 dagefra5.870 kr
Luxury Beaches, And Mayan Ruins
Ca. 8 dagefra19.710 kr
Volcanoes And Adrenaline
Ca. 15 dagefra17.070 kr
Historical and Cultural Highlights
Ca. 20 dagefra21.370 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Syd for USA og nord for Guatemala er Mellemamerikas største land, Mexico. Her finder du også verdens mest befolkede spansktalende område. Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Mexico, og kender de bedste steder at besøge. De ved, hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par, sammen med venner eller familie.

Mexico byder på mange ting. Kridhvide paradisstrande, historiske mayaruiner og selvfølgelig masser af lækre tacos og burritos. Her findes mange ting at både se og gøre, afhængigt af, hvad du er interesseret i. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste fra Mexico, uanset om det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. Din ekspert vil også tage sig af planlægning, logistik og booking. På den måde kan du roligt slappe af og virkelig nyde dette paradis - uden at mangle noget.  

Hvad kan man se i Mexico?

I Mexico findes smukke grønne bugter, omgivet af store bjerge taget ud af et maleri. Historiske byer byder på et levende folkefærd og fantastiske restauranter. Vulkaner, huler, grotter og koralrev. En rundrejse i Mexico byder på noget til enhver smag:

 • Klart blåt hav, luksushoteller og pulserende natteliv. Beliggende ved kysten med sine mange sandstrande, er Cancun det perfekte sted at slappe af - og nyde en iskold margarita!
 • I nærheden af ​​byen Tulum, på den caribiske kyst, finder du fantastiske rester fra mayaindianerne. For eksempel Chichen Itza - en af ​​de største maya byer, der nogensinde er bygget.
 • Playa del Carmen er et must-see for strandelskeren. Byen var oprindeligt en fiskerby, men er i dag et mekka for solbadere. Denne del af landet har det hele! Uanset om du leder efter dykning blandt koralrev, windsurfing, vandfartøjer eller vil vove dig ud på paragliding
 • Ønsker du at udforske Mexico, anbefaler vi Chiapas. Denne bjergregion er stadig beboet af oprindelige folk, der stammer fra mayaindianerne. Gå ikke glip af den traditionelle mayaindianske by San Cristobal de las Casas, hvis berømte marked nu er et af landets mest omtalte.

Hvad kan man lave i Mexico?

Fængende historie finder du blandt de fascinerende mayaruiner, rundt omkring i landet. Hvis du er interesseret i vandreture, foreslår vi trekking i Coba skoven, begravet i tæt jungle. Udforsk den lokale flora og fauna i et af landets nationalparker. Eller oplev livet under havets overflade, og dyk med hvaler og delfiner og nyd de smukke eksotiske fisk og koraller. Foretrækker du at forblive over havets overflade, kan en surfkursus eller et par dages krydstogt langs kysten måse vække din interesse. Som rejsende i Mexico, må du ikke glip af det fantastiske lokale køkken, som erfyldt med friske ingredienser som koriander, chili og lime.

Hvordan er det at rejse i Mexico med børn?

Den mexicanske kultur er meget venligt indstillet overfor børn, og I kan være sikker på at blive budt velkommen, uanset hvor du går. Med tanke på den mexicanske varme, er det en god idé at planlægge din rejse langs kysterne, hvor du kan svømme og blive kølet ned. Vil i udforske mayaattraktioner på jeres rejse til Mexico, er Tulum en perfekt lokation. Placeret ved ​​vandet, kan I afkøle når som helst og komme væk fra varmen. Ved kysten kan du også finde mange andre sjove aktiviteter - som at svømme med delfiner og snorkle i huler

Hvornår skal man tage til Mexico?

Den bedste tid at besøge Mexico på er mellem november og april, som er uden for regntiden. Mellem juni og oktober regner det ofte mere end i vintermånederne, men bygerne er for det meste korte. Maj måned er tør men meget varm. Bemærk, at vejret skifter en hel del over landets regioner, specielt i forhold til, hvor højt regionen ligger.

Hvordan kommer man til Mexico?

Flere forskellige flyselskaber har ruter til Mexico fra København. Bestiller man i god tid, kan man få billetter til omkring 5000 DKK, men disse kan stige i pris til over 10.000 DKK. Der er som oftest én mellemlanding, da der ikke går direkte fly fra Danmark til Mexico, derfor er den fulde rejse dertil også mellem 13 til +20 timer, afhængigt af mellemladingens længde. Blandt andet i London eller Amsterdam går der direkte fly – hvorfra flyveturen er ca. 5 timer lang.


Rejs med Evaneos - hvordan? 

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Mexico, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Mexico. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemfører bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du kan trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du endnu sidde med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig