Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Mexico

Planlæg unik rejse i Mexico med vores lokale rejsebureau
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Mexico kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
 • Klassiske seværdigheder
Highlights And Colonial Towns
Ca. 15 dage fra 13.960 kr
 • Klassiske seværdigheder
Central And Southern Highlights
Ca. 14 dage fra 8.600 kr
 • Klassiske seværdigheder
Self-Drive Highlights Of The Yucatan
Ca. 10 dage fra 5.850 kr
 • Luksus
Luxury Beaches, And Mayan Ruins
Ca. 8 dage fra 19.660 kr
 • Sport og adventure
Historical and Cultural Highlights
Ca. 20 dage fra 21.310 kr
 • Sport og adventure
Volcanoes And Adrenaline
Ca. 15 dage fra 17.020 kr
 • Klassiske seværdigheder
Highlights of Cancun and Tulum For Families
Ca. 8 dage fra 10.130 kr
 • Klassiske seværdigheder
Self-Drive Highlights of the Yucatan For Families
Ca. 12 dage fra 12.350 kr

Rejsetips til Mexico fra vores lokale rejseeksperter

Syd for USA og nord for Guatemala er Mellemamerikas største land, Mexico. Her finder du også verdens mest befolkede spansktalende område. Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Mexico, og kender de bedste steder at besøge. De ved, hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par, sammen med venner eller familie.

Mexico byder på mange ting. Kridhvide paradisstrande, historiske mayaruiner og selvfølgelig masser af lækre tacos og burritos. Her findes mange ting at både se og gøre, afhængigt af, hvad du er interesseret i. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste fra Mexico, uanset om det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. Din ekspert vil også tage sig af planlægning, logistik og booking. På den måde kan du roligt slappe af og virkelig nyde dette paradis - uden at mangle noget.  

Hvad kan man se i Mexico?

I Mexico findes smukke grønne bugter, omgivet af store bjerge taget ud af et maleri. Historiske byer byder på et levende folkefærd og fantastiske restauranter. Vulkaner, huler, grotter og koralrev. En rundrejse i Mexico byder på noget til enhver smag:

 • Klart blåt hav, luksushoteller og pulserende natteliv. Beliggende ved kysten med sine mange sandstrande, er Cancun det perfekte sted at slappe af - og nyde en iskold margarita!
 • I nærheden af ​​byen Tulum, på den caribiske kyst, finder du fantastiske rester fra mayaindianerne. For eksempel Chichen Itza - en af ​​de største maya byer, der nogensinde er bygget.
 • Playa del Carmen er et must-see for strandelskeren. Byen var oprindeligt en fiskerby, men er i dag et mekka for solbadere. Denne del af landet har det hele! Uanset om du leder efter dykning blandt koralrev, windsurfing, vandfartøjer eller vil vove dig ud på paragliding
 • Ønsker du at udforske Mexico, anbefaler vi Chiapas. Denne bjergregion er stadig beboet af oprindelige folk, der stammer fra mayaindianerne. Gå ikke glip af den traditionelle mayaindianske by San Cristobal de las Casas, hvis berømte marked nu er et af landets mest omtalte.

Hvad kan man lave i Mexico?

Fængende historie finder du blandt de fascinerende mayaruiner, rundt omkring i landet. Hvis du er interesseret i vandreture, foreslår vi trekking i Coba skoven, begravet i tæt jungle. Udforsk den lokale flora og fauna i et af landets nationalparker. Eller oplev livet under havets overflade, og dyk med hvaler og delfiner og nyd de smukke eksotiske fisk og koraller. Foretrækker du at forblive over havets overflade, kan en surfkursus eller et par dages krydstogt langs kysten måse vække din interesse. Som rejsende i Mexico, må du ikke glip af det fantastiske lokale køkken, som erfyldt med friske ingredienser som koriander, chili og lime.

Hvordan er det at rejse i Mexico med børn?

Den mexicanske kultur er meget venligt indstillet overfor børn, og I kan være sikker på at blive budt velkommen, uanset hvor du går. Med tanke på den mexicanske varme, er det en god idé at planlægge din rejse langs kysterne, hvor du kan svømme og blive kølet ned. Vil i udforske mayaattraktioner på jeres rejse til Mexico, er Tulum en perfekt lokation. Placeret ved ​​vandet, kan I afkøle når som helst og komme væk fra varmen. Ved kysten kan du også finde mange andre sjove aktiviteter - som at svømme med delfiner og snorkle i huler

Hvornår skal man tage til Mexico?

Den bedste tid at besøge Mexico på er mellem november og april, som er uden for regntiden. Mellem juni og oktober regner det ofte mere end i vintermånederne, men bygerne er for det meste korte. Maj måned er tør men meget varm. Bemærk, at vejret skifter en hel del over landets regioner, specielt i forhold til, hvor højt regionen ligger.

Hvordan kommer man til Mexico?

Flere forskellige flyselskaber har ruter til Mexico fra København. Bestiller man i god tid, kan man få billetter til omkring 5000 DKK, men disse kan stige i pris til over 10.000 DKK. Der er som oftest én mellemlanding, da der ikke går direkte fly fra Danmark til Mexico, derfor er den fulde rejse dertil også mellem 13 til +20 timer, afhængigt af mellemladingens længde. Blandt andet i London eller Amsterdam går der direkte fly – hvorfra flyveturen er ca. 5 timer lang.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig