We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Mexico

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Mexico
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Mexico kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Mexico

Syd for USA og nord for Guatemala er Mellemamerikas største land, Mexico. Her finder du også verdens mest befolkede spansktalende område. Vores professionelle rejseeksperter bor og lever i Mexico, og kender de bedste steder at besøge. De ved, hvordan man planlægger en tur, hvor du som gæst får mest muligt ud af din ferie - uanset om du rejser for dig selv, som par, sammen med venner eller familie.

Mexico byder på mange ting. Kridhvide paradisstrande, historiske mayaruiner og selvfølgelig masser af lækre tacos og burritos. Her findes mange ting at både se og gøre, afhængigt af, hvad du er interesseret i. Vores lokale eksperter vil vise dig det bedste fra Mexico, uanset om det er klassiske attraktioner eller mere autentiske oplevelser. Din ekspert vil også tage sig af planlægning, logistik og booking. På den måde kan du roligt slappe af og virkelig nyde dette paradis - uden at mangle noget.  

Hvad kan man se og lave i Mexico?

I Mexico findes smukke grønne bugter, omgivet af store bjerge taget ud af et maleri. Historiske byer byder på et levende folkefærd og fantastiske restauranter. Vulkaner, huler, grotter og koralrev. En rundrejse i Mexico byder på noget til enhver smag.

Seværdigheder

 • Klart blåt hav, luksushoteller og pulserende natteliv: Beliggende ved kysten med sine mange sandstrande, er Cancun det perfekte sted at slappe af - og nyde en iskold margarita!
 • Mayaindianerne: I nærheden af ​​byen Tulum, på den caribiske kyst, finder du fantastiske rester fra mayaindianerne. For eksempel Chichen Itza - en af ​​de største maya byer, der nogensinde er bygget.
 • Playa del Carmen: er et must-see for strandelskeren. Byen var oprindeligt en fiskerby, men er i dag et mekka for solbadere. Denne del af landet har det hele! Uanset om du leder efter dykning blandt koralrev, windsurfing, vandfartøjer eller vil vove dig ud på paragliding
 • Bjergregion Chiapas: Ønsker du at udforske Mexico, anbefaler vi Chiapas. Denne bjergregion er stadig beboet af oprindelige folk, der stammer fra mayaindianerne.
 • Markeder: Gå ikke glip af den traditionelle mayaindianske by San Cristobal de las Casas, hvis berømte marked nu er et af landets mest omtalte.

Hvad kan man lave i Mexico?

Fængende historie finder du blandt de fascinerende mayaruiner, rundt omkring i landet. Hvis du er interesseret i:

 • Vandreture: foreslår vi trekking i Coba skoven, omgivet af tæt jungle.
 • Udforsk den lokale flora og fauna: i et af landets nationalparker.
 • Dykning: Dyk med hvaler og delfiner og nyd de smukke eksotiske fisk og koraller.
 • Surfkursus: Der er masser af muligheder for at komme ud på brættet og jagte bølger.
 • Krydstogt: Nyd en dag på vandet i smukke omgivelser både inde og ude.
 • Det lokale køkken: Det er fyldt med friske ingredienser som koriander, chili og lime.

Praktiske tips

Hvordan er det at rejse i Mexico med børn?

Den mexicanske kultur er meget venligt indstillet overfor børn, og I kan være sikker på at blive budt velkommen, uanset hvor du går. Med tanke på den mexicanske varme, er det en god idé at planlægge din rejse langs kysterne, hvor du kan svømme og blive kølet ned. Vil i udforske mayaattraktioner på jeres rejse til Mexico, er Tulum en perfekt lokation. Placeret ved ​​vandet, kan I afkøle når som helst og komme væk fra varmen. Ved kysten kan du også finde mange andre sjove aktiviteter - som at svømme med delfiner og snorkle i huler

Hvornår skal man rejse til Mexico?

Den bedste tid at besøge Mexico på er mellem november og april, som er uden for regntiden. Mellem juni og oktober regner det ofte mere end i vintermånederne, men bygerne er for det meste korte. Maj måned er tør men meget varm. Bemærk, at vejret skifter en hel del over landets regioner, specielt i forhold til, hvor højt regionen ligger.

Hvordan kommer man til Mexico?

Flere forskellige flyselskaber har ruter til Mexico fra København. Bestiller man i god tid, kan man få billetter til omkring 5000 DKK, men disse kan stige i pris til over 10.000 DKK. Der er som oftest én mellemlanding, da der ikke går direkte fly fra Danmark til Mexico, derfor er den fulde rejse dertil også mellem 13 til +20 timer, afhængigt af mellemladingens længde. Blandt andet i London eller Amsterdam går der direkte fly – hvorfra flyveturen er ca. 5 timer lang.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig