We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Nepal

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Nepal
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Nepal kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Nepal

Hvad kan man lave i Nepal?

Trekking i landskabet
Naturen i Nepal skal opleves, og der er rige muligheder for fantastiske smukke vandreture rundt i terrænet. Landet rummer 8 ud af verdens 10 højeste bjerge, så der er nok at tage sig til. Hvis du er til en stor udfordring, kan du prøver kræfter med verdens højeste bjerg Mount Everest. Du kan også tage på en tur rundt om Manaslu, som er en flot tur omkring en af Himalayas tinder eller prøve kræfter med andre ture i de smukke landskab.

Oplev Kathmandu
Kathmandu er fyldt af flotte bygninger, bedeflag og buddhistiske statuer. Tag til Old Durbar Square, som er på UNESCOs verdensarvslist og fyldt af smukke templer og paladser. Se det fascinerende Taleju Temple og lad turen gå forbi pladsens museum. Lad også din tur gå forbi Buddha Stupa, som er et af de mest hellige steder i Kathmandu. Her kan du se mange smfuld afer meg nonnerne Stupa, som er et af de mest hellige steder i Kathmandu. Her kan du se mange små templer fuld af munke og nonner og dufte den kraftgige røgelse.

Tag en tur i junglen
Hvis du er til jungle og frodig natur, skal du lade din rejse gå forbi Royal Chitwan Nationalpark, som helt sikkert vil være et hit, hvis du rejser til Nepal med børn. Her lever der både næsehorn og tigere, og her finder du også Buddhas fødeby Lumbini. Hvis du er til endnu mere jungle, kan du kombinere din rejse til Nepal med en tur til Indien og/eller Tibet.

Hvad kan man se i Nepal?

Nepal byder på både sneklædte bjerge, smukke floder, travle byer, templer og en helt særlig stemning. På din rejse til Nepal må du ikke gå glip af:

  • Rafting på Trisuli-floden
  • Bodhnath-stupaen
  • Pashupatinath-templet
  • Garden of Dreams
  • Narayani floden
  • Poon Hill

Hvilke vaccinationer skal man have, når man rejser til Nepal?

Når du rejser til Nepal skal du vaccineres for:

  • Stivkrampe
  • Difteri
  • Hepatitis A
  • Tyfus

Læs mere om vaccinationer og sundhedsanbefalinger her

Behøver man visum, når man rejser til Nepal?

Når du rejser til Nepal, skal du have et visum. Du kan søge om visum ved den nepalesiske ambassade i København. Læs mere her

Hvordan er sikkerheden i Nepal?

Nepaleserne er et meget gæstfrit og venligt folkefærd, så du kan føle dig sikker, når du rejser rundt i landet. Da Nepal er en del fattigere end Danmark, skal du dog være opmærksom på tyveri. Du skal samtidig ikke tage alene på ture rundt i bjergene. Allier dig altid med en guide, som kender områderne. Hold dig også helst fra drikkevandet, da hygiejnen ikke helt lever op til de danske standarder.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig