Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til New Zealand

Planlæg din rundrejse på New Zealand med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Self-Drive Outdoor Paradise
Ca. 25 dagefra18.730 kr
Classic Self-Drive Tour - North and South Islands
Ca. 19 dagefra14.090 kr
Self-Drive Through the North Island
Ca. 14 dagefra12.360 kr
Discovery Tour - On the Footsteps of LOTR
Ca. 21 dagefra23.330 kr
Perfect Honeymoon
Ca. 10 dagefra35.200 kr
Ultimate Family Adventure
Ca. 17 dagefra31.260 kr
Wine, Food And Culture
Ca. 13 dagefra32.750 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Hvad kan man lave på New Zealand?

Nordlige del af New Zealand
Går din rejse til den nordlige del af øen, er et stop i byen Auckland et must. Byen breder sig mellem hav og vulkaner og er ofte symboliseret af det berømte Sky Tower, der er hele 328 meter højt. Den nordlige del af øen er også hjemsted for gejsere og varme kilder, hvor du kan tage en dukkert i de varme forårsmåneder. På den nordlige del af øen kan du også opleve maorikulturen, som stammer fra New Zealands oprindelige befolkning. Maorikulturen har eksisteret i New Zealand i mere end 1.300 år, og du vil blive fascineret af den traditionelle kunst, musik og madlavning.

Sydlige del af New Zealand
På den sydlige del af New Zealand kan du vandre mellem gletschere og snedækkede bjergtinder samt beundre synet af landets højeste bjerg Mount Cook, der er hele 3.724 meter højt. Hvis du er til adventure på din rejse, kan du tage til den smukke Milford Sound fjord. Her kan du følge Milford Track, som betragtes som en af de smukkeste ture i verden, eller følge Tonga Giro Crossing og gå mellem inaktive vulkaner og turkisblå bjergsøer. Herfra kan du tage endnu mere sydpå, ned til Stewart Island, som er kendt for sin spektakulære natur og smukke fuglearter. Du kan også kombinere din rejse til New Zealand med en tur til Australien, hvor du kan opleve strand, storby og et rigt dyreliv.

Hvad kan man se på New Zealand?

Med en rejse til New Zealand kan du næsten ikke komme længere væk hjemmefra, og det kan føles både fremmed og velkendt. New Zealand er kendt for sine dramatiske landskaber, hvor du kan opleve fjorde og gletschere i den sydlige del og et subtropisk klima nordpå. Rejser du med børn, er New Zealand en god destination. Der er rigeligt af gode familieaktiviteter såsom hvalsafari samt ture til områder, hvor både Ringernes Herre og Hobbitten er blevet filmet. Rejser du rundt alene, er der også masser at tage sig til. Nyd en af de flotte vandreture og prøv kræfter med en af landets actionfyldte aktiviteter - rafting, mountainbiking og ture til en af landets huler.

Hvornår skal man tage til New Zealand?

Det bedste tidspunkt at rejse til New Zealand:

  • Mellem december og marts er vejret bedst i New Zealand, så det er en perfekt destination til juleferie eller en tidlig forårstur.
  • Fra april begynder temperaturen at falde, og mellem april og november kan der være koldt og blæsende. Hvis du ønsker at rejse i denne periode, er en skiferie en god ide.
  • Fra november begynder foråret og varmere temperaturer at komme.

Hvad koster en rejse til New Zealand?

Priserne i New Zealand er en smule lavere end priserne herhjemme. Et måltid på en restaurant ligger på omkring 100 kroner, og man kan overnatte på luksus-lodges for ca. 500 kroner pr. nat. Flybilletter koster omkring 7.000 kroner pr. billet, og flytiden er på omkring 30 timer. Du skal som regel ikke betale for visum, hvis din rejse varer under 3 måneder.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig