Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Panama

Planlæg din rundrejse i Panama med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights of the Panama Canal
Ca. 13 dagefra17.070 kr
Nature Tour - The Biological Bridge 
Ca. 14 dagefra17.740 kr
Birdwatching Tour
Ca. 11 dagefra20.360 kr
Cultural Tour - Meet the Locals
Ca. 13 dagefra18.600 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Panama er beliggende i Nordamerika og grænser op til Costa Rica og Colombia. Hovedstaden er Panama City, mens andre større byer blandt andre er Santiago og David. Landet har også et par hundrede øer, der er en del af landet.

Hvad kan en rejse til Panama byde på?

 • Landet er for det meste kendt for Panamakanalen. Denne 81 kilometer lange kanal var oprindeligt til shipping, da det er muligt, gennem denne, at tage en kort rute fra Det Caribiske Hav til Stillehavet eller omvendt.
 • Flora og fauna: bjergrige områder, regnskove, nationalparker, mangrove skove og små øer, hvor der endnu lever stammefolk, som har en simpel og primitiv tilværelse.
 • En smuk kystlinje med hvide sandstrande og klart blåt vand, hvor du kan dykke og snorkle mellem farverige fisk og koralrev.
 • Forskellige dyrearter: jaguarer, cougars, aber, krokodiller, hvaler, delfiner og forskellige fuglearter.

Hvordan og hvornår til Panama?

Månederne december til april er de bedste måneder at rejse til Panama. Her er vejret fantastisk og du undslipper regntiden, der ellers ligger i månederne midt maj til midt november.   

Flyver du fra København til Panama City, ligger billetpriserne på + 5000 DKK afhængigt af hvornår på året du ønsker at rejse, samt i hvor god tid, du bestiller dine billetter. Flyvningen tager minimum 12-13 timer, afhængigt af, hvor lang din mellemlanding er – du vil opleve minimum én mellemlanding.  

Hvilke rejsedokumenter?

Til din rejse til Panama skal du have følgende rejsedokumenter: 

 • Et gyldigt pas. 
 • Visa, hvis du opholder dig i Panama i mere end 3 måneder.

For flere spørgsmål om rejsedokumenter anbefaler vi, at du kontakter ambassaden i København.


---------------

Rejs med Evaneos - hvordan?

Evaneos samarbejder med en række nøje udvalgte rejsebureauer i Panama, som kan hjælpe dig med at planlægge og bestille din rejse. Du kommer automatisk i kontakt med et lokalt rejsebureau, når du opretter en rejseforespørgsel gennem Evaneos’ hjemmeside. Disse lokale rejsebureauer planlægger en rundrejse, som er 100% skræddersyet til dig som rejsende. Du kan rejse for dig selv som par, familie, som venner eller bekendte. Det er helt op til dig. I samarbejde med den lokale rejseagent, planlægger du/I din/jeres rejse, præcis efter de ønsker og præmisser du/I måtte have.

Ved hjælp af rejseagentens viden og lokale ekspertise skaber den lokale ekspert en rejse, sammen med dig, hvor du får chancen for at opleve det autentiske Panama. Evaneos’ lokale rejseagenter ved, hvordan man planlægger en rejse, hvor rejsende får mest muligt ud af sin ferie. For at komme i gang og planlægge din drømmerejse, har vores lokale rejseeksperter lavet forslag til rejser, som du kan finde her. Lad dig inspirere - og husk på, at alt kan tilpasses dig og dine ønsker!

Sådan bestiller du din rejse gennem Evanoes:

 • Vi forbinder dig med en lokal rejseekspert/agent fra et af vores lokale rejsebureauer, når du udfylder en rejseforespørgsel.
  • Du kan enten udfylde en rejseforespørgsel, hvor du kan skræddersy 100% som du vil, ved at klikke på “skræddersy rejse” øverst på denne side.
  • Du kan også lade dig inspirere af de rejseforslag du finder her på siden. Vælg den rejse du vil tage udgangspunkt i, og klik på “udfyld rejseforespørgsel” i højre side.
 • Den engelsktalende lokale rejseekspert kontakter dig via e-mail, og sender dig et rejseforslag skræddersyet til dig.
 • Du planlægger med den lokale ekspert, indtil du har et rejseforslag, der passer dig perfekt.
 • Synes du I kommer frem til et rejseeventyr du har lyst til at begive dig ud på, sender din lokale rejseagent dig et betalingslink, så du sikkert og nemt kan betale din rejse online via Evaneos’ betalingsplatform.

Det er nemt og gratis at indsende en rejseforespørgsel, og du kan planlægge og stille spørgsmål til din lokale rejseekspert så meget du vil. Du betaler først når/hvis du er tilfreds, og vil gennemføre bestillingen af din rejse.

Når du booker hos et lokalt rejsebureau via Evaneos, får du automatisk del i vores rejsegaranti, hvor du trygt og sikkert kan rejse, uden bekymringer!

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål og overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via mail kontakt@evaneos.dk eller telefon +45 89 87 17 89, så skal vi gøre vores bedste, for at besvare, hvad end du har på hjertet omkring dit kommende rejseeventyr.

Vi glæder os til at gøre dine rejsedrømme til virkelighed!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig