We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Peru

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Peru
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Peru kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Peru

Midt i Sydamerika finder du denne fantastiske perle fyldt med historie, fascinerende monumenter og smukke landskaber. Tag til Colca Canyon, den anden dybeste kløft i verden, hvor du vil finde mange fascinerende overraskelser. På vejen til Colca Canyon kan du køre langs vidtstrakte sletter, som er hjemsted for både lamaer og vicunaer. Lad også din tur gå forbi Iquitos, som er placeret midt i Amazonas, og som byder på både storby og eksotisk dyreliv med alligatorer, fugleedderkopper og piratfisk. For at opleve endnu mere af landets fauna kan du tage til Ballestas-øerne, som byder på et næsten lige så imponerende dyreliv som Galapagosøerne. Du kan også trekke i tropiske skove, sandklitter og blandt sneklædte bjergtoppe, og du kan vandre op til den gamle inkaby Machu Picchu, hvor du kan se inkahovedstaden Cuzco.

Hvad kan man se og lave i Peru?

Seværdigheder

Hvis du er til overdådig natur og spændende historiske omgivelser, så er Peru stedet for dig. På din rejse til Peru må du ikke gå glip af:

  • Kløfter, sletter og lamaer: Tag til Colca Canyon, den anden dybeste kløft i verden. På vejen til Colca Canyon kan du køre langs vidtstrakte sletter, som er hjemsted for både lamaer og vicunaer. Måske er du endda så heldig at se den sjældne fugl condor, som er Perus nationalsymbol.
  • Amazonas og rigt dyreliv: Lad din tur gå forbi Iquitos, som er placeret midt i Amazonas, og som både byder på storby og eksotisk dyreliv med alligatorer, fugleedderkopper og piratfisk. For at opleve endnu mere af landets fauna, kan du tage til Ballestas-øerne, som byder på et næsten lige så imponerende dyreliv som Galapagosøerne og er beboet af blandt andet søløver og pingviner. Her kan du tage på en stille kanotur ned af den smukke Tres Chimbadas sø og kigge efter kæmpeoddere, skildpadder og forskellige fuglearter.

Hvad kan man lave i Peru?

  • Tag på smukke vandreture: Vandreture i fortryllende omgivelser er nøgleordet for din rejse til Peru, og du kan trekke i tropiske skove, mellem sandklitter og blandt sneklædte bjergtoppe. Tag på en vandretur op til den gamle inka-by Machu Picchu, hvor du kan se inkahovedstaden Cuzco, der er et absolut must-see på din rejse, og som med sine overdådige inkaruiner efterlader et spirituelt indtryk.
  • Oplev flot natur og fine landsbyer:Tag en tur ud til Titicaca-søen, som med sine 3.812 meter over havets overflade er verdens højest beliggende sø. Lad herefter din rejse gå forbi Arequipa, som har fået navnet den hvide by, da de fleste af byens mange huse er opført af hvide vulkanske sten. Tag også forbi byen Trujillo, hvor du kan se mudder-pyramider, der stammer tilbage fra præ-inkaerne.
  • Tag på familieudflugter: Peru er en glimrende destination, hvis du rejser med børn. I kan prøve kræfter med rafting, dykning, cykelture i terrænet eller surf i Huanchaco. I kan også slappe af på en af de mange sandstrande eller gå på opdagelse i landets rige dyreliv. Rejsen til Peru kan også kombineres med en tur til Bolivia eller med et smut til de eksotiske Galapagosøer.

Praktiske tips

Hvordan er sikkerheden i Peru?

Peru er et af de fredeligste lande i Sydamerika, så hvis du rejser til Peru på egen hånd, kan du føle dig helt sikker. Vores rejsebureauer kender områderne ud og ind, så spørg endelig hvis du vil have mere rådgivning om sikkerheden i landet.

Behøver man vaccinationer for at rejse til Peru?

Når du rejser til Peru skal du som minimum vaccineres for:

  • Stivkrampe
  • Difteri
  • Hepatitis A
  • Gul feber (hvis du rejser mere end 1 uge).

Du kan læse mere om vacciner og sundhedsmæssige anbefalinger for rejser til Peru her

Andre rejsemål der måske vil interessere dig