Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.
Min personlige side
Kundeservice
Skriv til os på kontakt@evaneos.dk, eller ring til os! Vi er på telefonen mandag til fredag mellem 9:30 og 18:30.

Rejser til Peru

Planlæg unik rejse i Peru med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Peru kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
  • Langt fra alfarvej
Byrundture, historiske naturområder og Inka trail
Ca. 16 dage fra 15.590 kr
  • Sport og adventure
Action eventyr med Rafting, Zipline og Inka Trail
Ca. 14 dage fra 12.680 kr
  • Luksus
Luksusrejse med eventyr, natur og kultur
Ca. 16 dage fra 22.220 kr
  • Klassiske seværdigheder
Familietur med sandboarding, cykeltur og Amazonas
Ca. 18 dage fra 20.360 kr
kombiner
  • Klassiske seværdigheder
Oplev Peru og Bolivias seværdigheder på 15 dage
Ca. 15 dage fra 11.930 kr
kombiner
  • Klassiske seværdigheder
Alt det bedste fra Peru og Bolivia
Ca. 22 dage fra 28.190 kr
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Start planlægningen af din rejse her

Rejsetips til Peru fra vores lokale rejseeksperter

Midt i Sydamerika finder du denne fantastiske perle fyldt med historie, fascinerende monumenter og smukke landskaber. Tag til Colca Canyon, den anden dybeste kløft i verden, hvor du vil finde mange fascinerende overraskelser. På vejen til Colca Canyon kan du køre langs vidtstrakte sletter, som er hjemsted for både lamaer og vicunaer. Lad også din tur gå forbi Iquitos, som er placeret midt i Amazonas, og som byder på både storby og eksotisk dyreliv med alligatorer, fugleedderkopper og piratfisk. For at opleve endnu mere af landets fauna kan du tage til Ballestas-øerne, som byder på et næsten lige så imponerende dyreliv som Galapagosøerne. Du kan også trekke i tropiske skove, sandklitter og blandt sneklædte bjergtoppe, og du kan vandre op til den gamle inkaby Machu Picchu, hvor du kan se inkahovedstaden Cuzco.

Hvad kan man lave i Peru?

Tag på smukke vandreture
Vandreture i fortryllende omgivelser er nøgleordet for din rejse til Peru, og du kan trekke i tropiske skove, mellem sandklitter og blandt sneklædte bjergtoppe. Tag på en vandretur op til den gamle inka-by Machu Picchu, hvor du kan se inkahovedstaden Cuzco, der er et absolut must-see på din rejse, og som med sine overdådige inkaruiner efterlader et spirituelt indtryk.

Oplev flot natur og fine landsbyer
Tag en tur ud til Titicaca-søen, som med sine 3.812 meter over havets overflade er verdens højest beliggende sø. Lad herefter din rejse gå forbi Arequipa, som har fået navnet den hvide by, da de fleste af byens mange huse er opført af hvide vulkanske sten. Tag også forbi byen Trujillo, hvor du kan se mudder-pyramider, der stammer tilbage fra præ-inkaerne.

Tag på familieudflugter
Peru er en glimrende destination, hvis du rejser med børn. I kan prøve kræfter med rafting, dykning, cykelture i terrænet eller surf i Huanchaco. I kan også slappe af på en af de mange sandstrande eller gå på opdagelse i landets rige dyreliv. Rejsen til Peru kan også kombineres med en tur til Bolivia eller med et smut til de eksotiske Galapagosøer.

Hvad kan man se i Peru?

Hvis du er til overdådig natur og spændende historiske omgivelser, så er Peru stedet for dig. På din rejse til Peru må du ikke gå glip af:

Kløfter, sletter og lamaer
Tag til Colca Canyon, den anden dybeste kløft i verden. På vejen til Colca Canyon kan du køre langs vidtstrakte sletter, som er hjemsted for både lamaer og vicunaer. Måske er du endda så heldig at se den sjældne fugl condor, som er Perus nationalsymbol.

Amazonas og rigt dyreliv
Lad din tur gå forbi Iquitos, som er placeret midt i Amazonas, og som både byder på storby og eksotisk dyreliv med alligatorer, fugleedderkopper og piratfisk. For at opleve endnu mere af landets fauna, kan du tage til Ballestas-øerne, som byder på et næsten lige så imponerende dyreliv som Galapagosøerne og er beboet af blandt andet søløver og pingviner. Her kan du tage på en stille kanotur ned af den smukke Tres Chimbadas sø og kigge efter kæmpeoddere, skildpadder og forskellige fuglearter.

Hvordan er sikkerheden i Peru?

Peru er et af de fredeligste lande i Sydamerika, så hvis du rejser til Peru på egen hånd, kan du føle dig helt sikker. Vores rejsebureauer kender områderne ud og ind, så spørg endelig hvis du vil have mere rådgivning om sikkerheden i landet.

Behøver man vaccinationer for at rejse til Peru?

Når du rejser til Peru skal du som minimum vaccineres for:

  • Stivkrampe
  • Difteri
  • Hepatitis A
  • Gul feber (hvis du rejser mere end 1 uge).

Du kan læse mere om vacciner og sundhedsmæssige anbefalinger for rejser til Peru her

Andre rejsemål der måske vil interessere dig