Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89
Log ind
Kundeservice
Ring til os! Vi er på telefonen mellem 9:30 og 18:30 mandag til fredag. Du kan også sende os en mail på: kontakt@evaneos.dk
Kontakt os på +45 89 87 17 89

Rejser til Portugal

Planlæg din rundrejse i Portugal med et lokalt rejsebureau
Udfyld en rejseforespørgsel og kom direkte i kontakt med et lokalt rejsebureau.
Det er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe rejsen.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Få oplevelser ud over det sædvanlige med en rundrejse skabt af lokale rejsespecialister.
Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Alle profiler
i
Alle tidspunkter

Find inspiration til din rundrejse fra vores rejseforslag

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Highlights of the Douro Valley
Ca. 8 dagefra12.250 kr
Self Guided North Adventure
Ca. 7 dagefra7.180 kr
Highlights of Central Portugal
Ca. 4 dagefra6.130 kr
Klar til at planlægge din skræddersyede rejse? Skræddersy din rejse

Rejsetips

Portugal ligger i det sydvestlige Europa mellem Atlanterhavet og Middelhavet med nabolandet Spanien. De to øer Azorerne og Madeira er desuden en del af Den Portugisiske Republik. Hovedstaden er Lissabon, omgivet af bakker, som ligger ved mundingen af ​​Tagus-floden. Denne by var en vigtig havn, hvor guld og krydderier blev handlet i stor stil.

Hvad skal man lave i Portugal?

Ud over strandene og det smukke landskab er der også forskellige seværdigheder, der er et besøg værd. Blandt andet kan du besøge:

  • Byer: Lissabon og Porto er de to største byer i landet. Disse byer har et væld af kultur steder at gå på opdagelse.
  • Klostre: Du vil bemærke, at der er forskellige klostre over hele landet. Disse smukke bygninger er oftest tilgængelige for gæster.
  • Paladser: Herfra regerede flere store monarker, som plejede at have deres bopæl. Flere af disse steder er sidenhen også bæevet til museer, som bestemt er et besøg værd!

Hvornår skal du rejse til Portugal?

Portugal er ofte besøgt i sommermånederne. Men forår og efterår kan også være gode perioder for at rejse gennem landet, da temperaturerne generelt set, året rundt, er højere end de danske.

  • Højsæson (juli og august): Indkvartering er dyrere, specielt i Algarve og kystområder. På dete tidspunkt vil du opleve sommertemperaturerne.
  • Midt sæson (april-juni og september-november): Behagelige temperaturer, ideel til rejser og udendørs aktiviteter. Koldt havtemperatur.
  • Lavsæson (december-marts): Korte regnfulde dage med kolde temperaturer.

Hvilke rejsedokumenter skal jeg bruge for at komme til Portugal?

Portugal ligger inden for Schengenområdet, og du skal derfor ikke bruge visum eller anden form for indrejsetilladelse. Ikke desto mindre skal du altid have et gyldigt rejsedokument med dig. Et europæisk id-kort er tilstrækkeligt.

Hvordan kommer du til Portugal?

Du kan rejse på forskellige måder fra Danmark til Portugal.

  • Fly: Når du skal besøge Portugal, kan du flyve med direkte fly fra Københavns Lufthavn til for eksempel hovedstaden Lissabon, på 3,5 – 4 timer. Helt afhængigt af, om du besøger landet indenfor højsæsonen eller ej og hvor langt ud i fremtiden, du bestiller dine flybilletter, ændrer prisen sig en smule. Generelt set, fås dine flybilletter til Portugal for mellem 1000 DKK – 2000 DKK.
  • Bil: Du kan også vælge at køre i bil til Portugal. Afstanden er ca. 2800 km og tager rundt regnet 30 timer. Denne strækning kan man vælge at tage over flere dage, og overnatte ned gennem Europa på vejen, vær blot opmærksom på, at der på motorvejene forekommer vejafgifter.

Skal du have vaccinationer for at besøge Portugal?

Der er ingen anbefalede vaccinationer til din rejse til Portugal.  

Hvilken valuta skal du benytte i Portugal?

Portugal er en del af Europa og har euroen som valuta. Drikkepenge ved restaurant- eller cafebesøg er ikke almindeligt i Portugal. Her er 5% allerede et ganske generøst beløb, i barer næsten ingen og taxier er det nok at runde op, når du betaler. Det er muligt at betale med kort næsten alle steder, men det er altid en god ide at have lidt kontanter, da der ofte er et minimumsbeløb på kortbealinger. Ønsker du at hæve euro i hæveautomater i Portugal, skal du være opmærksom på, at der er et gebyr på 1,5-2%.

Andre rejsemål der måske vil interessere dig