We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Vælg din destination!

Asien

Asien går med sin voksende befolkning, betagende landskaber, fascinerende storbyer og overdådig arkitektur en lys fremtid i møde! Oplev kontrasterne i Indien, hvor spiritualitet og gamle traditioner møder urbane og progressive byer. Tag til Kina og nyd de smukke landskaber og besøg landets moderne millionbyer. Nyd en afslappet dag på en af Sydøstasiens paradisstrande og besøg de sagnomspundne templer skjult i junglen. I Asien finder du den perfekte balance mellem dynamisk storbyliv og afslappende natur, og ét besøg vil helt sikkert ikke være nok!

Europa

Kun et par hundrede kilometer væk hjemmefra venter masser af spændende eventyr klar til at blive udforsket. Tag på en kortere eller længere rejse rundt i Europa og oplev utallige spændende og fascinerende områder og seværdigheder. Europa er et godt rejsemål for dig, som elsker historie, smuk arkitektur og kulturelle oplevelser. Rejs til nogle af verdens smukkeste byer, besøg en af de mange nationalparker, søer, smukke floder eller havet, - og lad Europas mange fantastiske spots imponere dig!

Afrika

Afrika er kendt som menneskets vugge og er i dag et paradis for turister, der ønsker rejser ud over det sædvandlige. Tag til Etiopien og se Lucy, de ældste fossile eksemplarer af menneskeheden, og nyd landets fortryllende landskaber. Tag herfra videre til Kenya, Tanzania og Sydafrika, hvor du kan opleve fascinerende dyreliv og kulturelle rigdomme. Gå heller ikke glip af mødet med de mange forskellige unikke etniske grupper og deres spændende traditioner. Lad dit ur blive derhjemme og overlad dig til det gode liv: Velkommen til Afrika!

Mellemøsten

Mellemøsten er fyldt af flere tusinde år gammel fascinerende historie og kultur. Kontinentet byder på fantastiske skjulte skatte, endeløse ørkner og ultra-moderne storbyer. Dyk ned i den utrolige persiske kultur i Iran og følg den sagnomspundne Silkerute. Fortsæt din rejse med en tur til det betagende Petra i Jordan og lad turen gå forbi den historiske Grædemur i Jerusalem. Er det mere naturen, der trækker? I så fald kan du sole dig på en af Omans smukke strande eller lade dig fortrylle af Jordans Røde Wadi Rum ørken. Lad også din tur gå forbi det fantastiske Døde Hav, der fungerer som et naturligt spa. Mellemøsten er et knudepunkt for kulturer og civilisationer, og du vil blive efterladt med et væld af indtryk.

Amerika

Amerika har alt fra storbyer og eksotiske strande til sneklædte bjergtoppe og smukke skove. Er du til udendørsaktiviteter og naturlandskaber, har Canada i Nordamerika en masse at byde på. Oplev landets fantastisk friske luft i den smukke natur eller tag til det imponerende Grand Canyon i det sydvestlige USA. I den mere sydlige del af kontinentet, i Mellemamerika, kan du opleve eksotiske latinamerikanske lande med musik, salsa, et rigt dyreliv og vidunderlige tropiske strande. Tag til regnskoven i Amazonas eller prøv kræfter med en vandretur i Andesbjergene. Uanset hvilken rejsetype du er til, så har Amerika noget for din rejsesmag!

Oceanien

Hvis du vil på en rejse til den anden side af jorden, så er Oceanien kontinentet lige noget for dig. Tag til Ny Kaledonien og oplev smukke strande og frodig natur eller besøg New Zealand, som med sine vulkaner og gletsjere byder på natur udover det sædvanlige. Besøg de fantastiske områder fra filmene Ringenes Herre og Hobitten, og tag på vandreture mellem snedækkede bjergtinder og turkisblå bjergsøer. I Oceanien finder du også Australien, hjemlandet for surfere, du finder vildmarker og det kendte Great Barrier Reef. Her kan du opleve den majestætiske Ayers Rock, grønne strande nordpå og nyde udsigten over det smukke arkitektoniske og dansktegnede operahus med en bådtur i Sydney. Oceanien byder, om ikke andet, på oplevelser ud over det sædvandelige!