We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Aktiv ferie

Skræddersy din aktivitetsrejse med vores lokale rejsebureauer
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Lad dig inspirere af vores rejseforslag til din aktive ferie, og skræddersy til dine ønsker

  • Madagascar
Vandreferie i Madagascars højland med guide
Ca. 19 dage fra 14.550 kr
  • Costa Rica
Den ultimative aktivitetsferie med fart over feltet
Ca. 14 dage fra 13.640 kr
  • Sri Lanka
Den store oplevelserejse - Seværdigheder og safari
Ca. 15 dage fra 12.090 kr
  • Grønland
Grønlandsk vintereventyr - Nordlys og hundeslædetur
Ca. 5 dage fra 10.460 kr
  • Madagascar
Eventyrrejse - Kanoture og vandring blandt eksotisk natur
Ca. 14 dage fra 12.870 kr
rejs med en gruppe
  • Mexico
Volcanoes And Adrenaline
Ca. 15 dage fra 17.280 kr
  • Costa Rica
Oplev sydkysten - Familievenlig aktivitetsferie
Ca. 14 dage fra 18.510 kr
  • Irland
Vandreferie blandt Irlands unikke naturlandskaber
Ca. 5 dage fra 3.790 kr
  • Cuba
Perfekt kombineret bade - og oplevelsesferie
Ca. 15 dage fra 6.780 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til din aktivitets- og sportsferie

Adrenalin-søgende eller sportsentusiast? Vores utrolige rundrejser gennem jungle, ørken og bjerge er lavet til dig!
Fra trekking op ad snedækkede bjerge og ridetur gennem frodige dale i Canada til multi-aktivitetsferie med cykling, vandring og river rafting på Costa Rica - Evaneos garanterer et mindeværdigt eventyr, skræddersyet til dig med hjælp fra vores lokale rejsespecialister, som kan hjælpe dig planlægge din rundrejse efter dine ønsker og behov!
Så hvorfor ikke vælge en aktiv ferie, og opleve verdens smukkeste natur helt tæt på!

Hvor kan man tage på aktiv ferie henne?

Kun fantastien sætter grænser når det kommer til destinationer og aktiviteter til din aktive ferie. Vores lokale rejsespecialister giver her et par forslag til deres favorit destinationer, hvor der er plads til adrenalinkick og sportslige udfoldelser:

Asien

Asien tilbyder et stort udvalg af oplevelser for den eventyrlystne rejsende. For trekking entusiaster anbefaler vi Nepal! Her kan du vandre op ad nogle af de højeste bjerge på jorden, hvor du kommer igennem tropiske regnskove, vandfald og små landsbyer. Med en betagende udsigt over snedækkede bjerge er den stejle stigning absolut et besøg værd!
Er du mere til vandsportsaktiviter, så er de 7000 øer, der udgør Filippinerne, den perfekte destination til dig! Prøv dykning i smukke grotter, kajaksejlads gennem underjordiske floder og snorkling i de klare turkise farvande fyldt med farverigt undervandsliv.

Amerika 

Vores aktivitetsfyldte ture i Sydamerika tilbyder spændende oplevelser. Oplev Peru ved at vandre gennem Colca Canyon, cykle i Sacred Valley, ridning langs Inca stierne og White-Water Rafting i Urubamba floden! Vores lokale rejseekspert i Peru kan hjælpe dig med at planlægge en rejse hvor du undgår store turistmængder. Hvis du foretrækker at fokusere på trekking, så må du ikke snyde dig selv for den unikke klatretur op til toppen af de ​​snedækkede vulkaner i Mexico!

Europa

Med kilometervis af æstetisk naturlandskab at udforske, er Island et af de bedste valg til den evertyrfyldte rundrejse. Tag en tur gennem The Golden Circle, Thorsmork Nature Reservoir, gå langs de smukke gletschere og tag en dukkert i de vulkanske kratere. Slå lejr i det fri, læn dig tilbage og nyd den mest fascinerende udsigt når nordlyset lyser nattehimmelen op!

Hvornår bør man rejse?

Det afhænger naturligvis af destinationen og de aktiviteter du har i tankerne. Under alle omstændigheder kan vores lokale rejsespecialister rådgive dig til, hvornår det er den bedste tid på året at rejse til deres destination – trekking i 100% luftfugtighed er ikke for alle! Du kan også lade dig inspirere af vores sæsonbestemte rejseforslag til forårsmånederne, sommermånderne, efterårsmånederne og vintermånederne.

Rejser du alene, som par eller med familien?

Planlægger I en eventyrferie for hele familien? Prøv en multi-aktivitetstur. Med cykling, vandring, rafting, ridning og meget mere, står vores lokale rejsespecialister klar til at designe en familievenlig tur for dig, uanset om du rejser med baby, små børn eller teenager.

Rejser I som par, og leder efter mere end blot en klassisk strandferie? Fra snorkling og surfing på Bali, til vandretur i Burma; vi har masser af spændende ideer! Find indspiration i vores lokale rejsespecialisters bud på rundrejser, eller skræddersy selv din drømmerejse. 

Ønsker du at rejse alene er trekking i Norges betagende landskab eller ridetur i Mongoliet også en oplagt mulighed for eventyr!

Hvordan planlægger du din aktivitetsferie?

Kanotur + cykling? Trekking + snorkling? Uanset hvilke aktiviteter du vælger så kan du sammensætte og skræddersy så du får en rundrejse baseret på netop dine præferencer. Vores lokale rejsespecialister er her for at hjælpe, så du kan sige farvel til standardiserede ture og hej til lokalt planlagte rundrejser!

Lad dig inspirere af vores spændende rejsetyper