We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Bryllupsrejser

Få planlagt unik bryllupsrejse i kærlighedens tegn af vores lokale rejsebureauer
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Skræddersy romantisk bryllupsrejse til jeres ønsker

 • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
 • Costa Rica
Oplev østkysten - Tropiske eventyr og paradisstrande
Ca. 16 dage fra 20.200 kr
 • Madagascar
Østkystens natur og dyreliv med tid til sol og strand
Ca. 13 dage fra 12.210 kr
 • Tanzania
Safari i Tanzania og afkobling på Zanzibars paradisstrande
Ca. 14 dage fra 22.360 kr
 • Thailand
Natureventyr i højlandet og strandparadis i Koh Yao
Ca. 10 dage fra 10.810 kr
 • Vietnam
Unik rundrejse gennem Vietnam, Cambodia og Laos
Ca. 25 dage fra 17.310 kr
 • Israel
Luksusrundrejse med egen guide og chauffør
Ca. 9 dage fra 17.610 kr
 • Island
Alle Islands seværdigheder på kør-selv rundrejse
Ca. 10 dage fra 10.920 kr
 • Sydafrika
Den ultimative kør-selv rundrejse
Ca. 13 dage fra 11.720 kr
 • Sydafrika
Den perfekte oplevelsesrejse
Ca. 17 dage fra 15.450 kr
 • Tanzania
XL rundrejse - Safari game-drive og solferie på Zanzibar
Ca. 16 dage fra 16.410 kr
 • Galapagosøerne
Øhop På Galapagos Øer
Ca. 7 dage fra 10.970 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til din bryllupsrejse

Hvad udgør den perfekte bryllupsrejse for jer? Afslapning på en gylden sandstrand efter en lang dag med dykning? En tur gennem ørkenen på kamelryg, mens I ser solen stå op? Eller er det et ophold på et luksuriøst hotel, omgivet af tropiske regnskove?

Der er så mange muligheder og ideer at overveje, når I skal planlægge jeres bryllupsrejse - det kan være overvældende! Gennem Evaneos bliver du sat i konktakt med vores lokale rejsespecialister, som kan hjælpe jer med at skræddersy lige den bryllupsrejse I altid har drømt om, og som er sammensæt udelukkende efter jeres ønsker og behov!

Til at overskueliggøre jeres overvejelser har vores lokale rejsespecialister håndplukket vores bedste og mest populære destinationer, fordelt ud på, hvilken årstid I ønsker at rejse. På den måde er I klar til den perfekte, mest romantiske ferie I kunne ønske jer, lige efter den store dag.
Med de mange forskellige aktiviteter, landskaber og kulturer der kan opdages, kan vi garantere en ”once in a lifetime” oplevelse for dig og din bedre halvdel.

Hvilke destinationer skal man besøge hvornår?

Når I beslutter jer for rejse ud mod solnedgangen sammen, afhænger rejsetidspunktet ofte af datoen for dit bryllup. Så vi har lavet en oversigt med vores top bryllupsrejse destinationer, der er tilpasset til hver sæson. Husk at I altid kan sammensætte og skræddersy rundrejsen så den stemmer overens med jeres ønsker – vores lokale rejsespecialister står klar til at hjælpe!

Forår (marts, april og maj)

De bedste forslag til en bryllupsrejse i foråret:

 • Costa Rica - En smuk og afsides bryllupsrejse venter. Vores tur involverer seriøs forkælelse efter den store dag, med et luksuriøst hotel og spa i regnskoven, efterfulgt af river rafting rundt om vulkaner og vandreture gennem vandfald, varme kilder og regnskove.
 • Sri Lanka - Med gyldne sandstrande omkring øen, nationalparker, gamle ruiner og templer spredt gennem junglen, tilbyder Sri Lanka den perfekte balance mellem afslapning og eventyr.
 • Bali – Tag med på en svømmetur med delfinerne i Lovina, oplev når havskildpadderne ligger deres æg på Sukamadas strande, og opdag balinesisk landbrug i Taman Sai Buwana!

Sommer (juni, juli og august)

Vores mest populære bryllupsrejse destinationer i sommermånederne:

 • Tanzania - Tanzania tilbyder et unikt safari eventyr, hvor I kan komme tæt på ”The Big Five” i Serengeti National Park. Hold øje med bøfler, wildebeests og zebraer på Lake Manyaras græsarealer, efterfulgt af en eksklusiv tur til den afsondrede ø Zanzibar, hvor I kan afslutte bryllupsrejsen i stilfulde omgivelser.
 • Indonesien - Sæt ud på en safari fuld af stampende elefanter, livlige orangutanger, aber og hundredvis af farverige fugle! Indånd den friske luft over skyerne ved Mount Bromos højeste punkt, og tag på trekking tur i Toraja regionen.
 • Kenya - Spot ”The Big Five”på Masai Mara National Reservoir. Kom tæt på flamingoerne på Naivasha og se solnedgangen over Afrikas vide sletter.

Efterår (september, oktober og november)

Efteråret er et fantastisk tidspunkt at tage på bryllupsrejse! Det danske vejr begynder at blive koldere, og med en bryllupsrejse i efteråret behøver I ikke længere nøjes med at drømme jer til eksotiske get-aways:

 • Marokko - Udforsk middelalderlige byer, dramatiske bjerge og fantastiske kystlinjer. Vores unikke tur inkluderer en romantisk kameltur, mens I ser solen stå op ved en af ​​de højeste klitter i Afrika.
 • Filippinerne – En rejse til Filippinerne er den ultimative drømme bryllupsrejse. Glitrende havvand, betagende strande og smukke ferieresorts for dem der ønsker en afslappende ferie. Vores tur har til formål at vise de mest himmelske strande, som øerne har at tilbyde.
 • Burma - Vores fænomenale bryllupsrejse til Burma inkluderer en intim middag langs sandbankerne i Bagan. På turen vil I komme helt tæt på elefanter, mens I vandrer gennem Shan Hills. I får også mulighed for at opleve en smuk solopgang på en privat båd ved Inle Lake.

Vinter (december, januar og februar)

På trods af det vinterkolde danske vejr kan I stadig få en bryllupsrejse for livet med hvide sandstrande og krystalklart vand:

 • Indien - Udforsk de eksotiske templer Khajuraho, Taj Mahal og Jaipur. Tag på en ørkensafari med en privat guide eller klatrer i Himalayas robuste skråninger, hvor I kan nyde den betagende udsigt over de snedækkede gletsjere sammen.
 • Panama – også kendt som ”The Biological Bridge”. Panama byder på fantastisk biodiversitet og et rigt undervandsdyreliv. Med imponerende regnskove på over 2400 træarter, er denne tur til alle naturelskere!
 • Colombia - For en udendørs, aktiv bryllupsrejse omfatter vores oplevelsesferie cykelture på landet og i byens kulturelle gader, private udflugter omgivet af det lokale dyreliv, samt White Water Rafting!

Dette er blot enkelte forslag til jeres bryllupsrejse ud af vores mange mulige destinationer! Vi har valgt de mest kvalificerede lokale rejsespecialister, som kan skræddersy en bryllupsrejse, der passer perfekt til jeres ønsker og  interesser! Så tøv ikke med at tage kontakt til dem - Lad bryllupsrejseplanerne begynde!

Bryllupsrejse med eller uden børn?

Din bryllupsrejses indhold og program kan variere meget alt efter, om I rejser med eller uden børn. Hvis I på bryllupsrejsens tidspunkt allerede har startet jeres familie, og har små børn med på rejsen, er I måske mere til hvide sandstrande end trekking i det ujævne terræn.
Vores lokale rejsespecialister kan også hjælpe her, og vil med glæde hjælpe med programforslag, som passer til netop jeres familiesammensætning.

Lad jer inspirere af vores spændende rejsetyper