We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Ferie for par

Planlæg unik & romantisk rejse for to med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til jeres ønsker og behov

  • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
  • Israel
Luksusrundrejse med egen guide og chauffør
Ca. 9 dage fra 17.610 kr
  • Madagascar
Østkystens natur og dyreliv med tid til sol og strand
Ca. 13 dage fra 12.210 kr
  • Island
Alle Islands seværdigheder på kør-selv rundrejse
Ca. 10 dage fra 10.920 kr
  • Thailand
Kanoture, vandring i junglen og badeferie i Sydthailand
Ca. 14 dage fra 10.060 kr
  • Grønland
Udforsk det sydlige Grønland og mød de lokale
Ca. 8 dage fra 12.210 kr
  • Tanzania
Luksus safari - Game-drives i Ngorongoro og Lake Mayaran 
Ca. 8 dage fra 23.230 kr
  • Vietnam
De sydlige højdepunkter efterfulgt af strandparadis
Ca. 13 dage fra 15.780 kr
  • Skotland
Weekendtur til whisky destillerier og slotsruiner 
Ca. 4 dage fra 2.610 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips når man rejser på parferie

Hvilken bedre måde at lære hinanden endnu bedre at kende på, end at udforsker verdens mange vidundere sammen som par. Ved at rejse sammen som par vil I få en uovertruffen oplevelse, hvor I sammen kan lære nye ting om hinanden såvel som de lande I besøger sammen.  Uanset om I er til oplevelsesrejse eller romantiske bryllupsrejser.

Når man rejser som par er der mange muligheder i form af, hvilken destination og rejsetype man ønsker. Alle par er forskellige, og kan have helt forskellig idé om, hvad en romantisk get-away skal indeholde. For at gøre det nemmere for jer at beslutte jer for en rejse, har vores lokale rejseeksperter her sammensat et par rejseforslag, som I kan hente inspiration fra, og derefter skræddersy 100% til jeres ønsker og behov.

Rejser med velvære for par

For nogle er ideen om at ligge på en strand Filippinerne eller Madagascar det primære mål for en rejse, hvor man virkelig kan slappe af sammen, og nyde det krystalblå vand bruse op ad de kridhvide strande på et fjerntliggende ø-paradis. Efter en afslappende tid på standen kan man med fordel fortsætte den afslappede stil med en tur i spa. Mange hoteller og resorts tilbyder specifikke par spa, hvor der er fokus på alt det bedste velvære for både “ham” og “hende”.

Hvis I ikke lige er til spa, så er der også mulighed for at tilbringe en uge eller to på en ø, hvor I i løbet af dagene kan nyde måltider på øernes forskellige destinationer. Især Island og Grønland er populære ø’er, hvor I virkelig vil få mulighed for at byde hinandens selskab, lækker romantiske middage, hvor I med fordel kan nyde udsigten til det ikoniske nordlys. En mere romantisk setting skal man vist lede længe efter!

Eventyr og adrenalinrejser for par

En strandferie er dog ikke for alle, og nogle par er ikke så let underholdt af ro og afslapning på stranden, som andre. Adrenalin-søgende par har dog også masser af muligheder at vælge fra, uanset om I blot ønsker at udforske på egen hånd på trekkingture, cykelture, dykkerture eller vil køre destinationen tynd selv, eller om I er til endnu større adrenalin-kick såsom bungee jumping og skydiving. Om I er til rolige eventyr eller til fart over feltet, så vil I sammen skabe uforglemmelige rejser for livet med hinanden på en unik, aktiv ferie.

Lande som Jordan tilbyder utroligt mange muligheder for aktive par, såsom vandring i det ikoniske Wadi Rum, eller udforsk Costa Ricas mange nationalparker.

Efter alle de eventyr har I måske endda brug for en lille pause med tid til afslapning en dag eller to - bare rolig, vi fortæller det ikke til nogen!

Kulturrejser for par

Hvis historie og kultur fascinerer jer begge, og der ikke findes noget bedre end at lære nye destinationer at kende og møde nye og lokale mennesker, så er en kulturrejse lige noget for jer.

Med en kulturrejse til Israel vil I opleve en sand historisk destination, som rummer utrolig historie, kultur og religion, og hvor I kan opleve en moderne og legesyg stemning i Tel Aviv efterfulgt af det ældgamle Jerusalem, hvor et “must” er et stop ved Oliebjerget, Temelbjerget og Grædemuren. Slut den kulturelle dag af med et dyk i verdens mest salte hav, Det Døde Hav, hvor I kan nyde hinandens selskab i smukke omgivelser.

En anden kulturel tilgang til jeres rejse kan være at bo i lokales hjem, hvor I er sikret en autentisk oplevelse, som I sent vil glemme. Blandt kulturelle, hemmelige perler, kan især nævnes Sri Lanka, som mest er kendt som et romantisk ferieparadis, men som i høj grad også er rig på kultur - herunder især gamle templer og ruiner som emmer af gamle civilisationers aftryk. Oplev denne gamle del af Sri Lanka, samtidig med at du nyder den moderne kultur gennem lækker, lokal mad og vin - dét er en date udover det sædvanlige!

Luksusrejser for par

En romantisk get-away for 2 er en dejlig måde at fejre en speciel lejlighed såsom årsdage, jubilæums, fødselsdage eller bryllupsrejser - og så er kun det bedste godt nok! Når I vil begive jer ud på en luksusrejse er destinationerne mange, og mulighederne er enorme. De klassiske, luksus destinationer tæller steder som Filippinerne, Thailand og Indien. Men hvorfor ikke vælge en destination, hvor I virkelig kan nyde hinanden langt fra alfarvej og undgå turist masser. Madagascar byder på utrolige udvalg af overnatningsmuligheder midt ude i naturen i luksus træhuse og luksus skovhytter. Grønland er også en destination, hvor I kan opleve luksus indkvartering. Her kan I overnatte i de unikke is-hoteller med egen jacuzzi, eller overnat i de smukke “glas-igloer”, hvor I kan falde i søvn i hinandens arme mens nordlyset oplyser nattehimlen.

Stadig i tvivl om destinationen?

Når I vil opdage verden sammen som par, er der endeløse muligheder af destinationer og aktiviteter, og hos Evaneos tilbyder vi rejser for alle typer par - uanset hvilke præferencer der kommer i første række. Vi hjælper med romantiske rejser til Rom, afslapning og spa i Vietnam og trekking i Cambodias jungle!

Kun fantasien sætter grænser!


Lad jer inspirere af vores spændende rejsetyper