We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Forårsrejser

Få planlagt unik forårsrejse & påskeferie med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til dine ønsker og behov

 • Vietnam
Unik rundrejse gennem Vietnam, Cambodia og Laos
Ca. 25 dage fra 17.310 kr
 • Madagascar
Lemur-øen, hvalsafari og lokal kultur på den nordlige ødel
Ca. 15 dage fra 15.480 kr
 • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
 • Sri Lanka
Den store oplevelserejse - Seværdigheder og safari
Ca. 15 dage fra 12.090 kr
 • Peru
Oplev Peru og Bolivias seværdigheder på 15 dage
Ca. 15 dage fra 11.940 kr
 • Vietnam
Nordlig kultur, vietnamesisk byliv og sydlige strande
Ca. 15 dage fra 8.300 kr
 • Peru
Action eventyr med Rafting, Zipline og Inka Trail
Ca. 14 dage fra 12.690 kr
 • Skotland
Hop ombord på en magisk rejse - Harry Potter og Loch Ness
Ca. 6 dage fra 3.280 kr
 • Thailand
Natureventyr i højlandet og strandparadis i Koh Yao
Ca. 10 dage fra 10.810 kr
 • Thailand
Oplev nordlig kultur og slut af med strandferie i Koh Chang
Ca. 14 dage fra 20.230 kr
 • Island
Den Blå Lagune og nordlys på vulkanøen
Ca. 4 dage fra 3.890 kr
 • Island
Den naturrige sydkyst og Den Gyldne Cirkels vandfald
Ca. 8 dage fra 20.290 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til forårsrejser & påskeferier

Vinteren har ofte stadig godt fat i Danmark i forårsmånederne februar, marts og april. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage på forlænget weekend eller på påskeferie til en af vores dejlige forårsdestinationer, hvor du kan nyde de varmere himmelstrøg! 

Om foråret behøver du ikke rejse langt for at finde behagelige, varme temperaturer. Europa vågner langsomt op fra sin vinterdvale, træerne begynder at springe ud, og i mange sydlige europæiske regioner, såsom Spanien og den franske ø Korsika, finder du de første varme solstråler.
Du kan også begive dig ud på en længere rejse til endnu varmere destinationer såsom USA og Sydafrika, hvor du er sikret behagelig varme, hvor man kan dyrke aktiviteter, som passer optimalt til forårssæsonen, inden sommervarmens fugtighed tager til.

Mulighederne er mange, så vores lokale rejseekspert har her sammensat rejseforslag, som er optimale når man vil rejse i forårsmånederne. Brug rejseforslagene til inspiration, og lad vores lokale rejseekspert skræddersy rejsen 100% til dine ønsker og behov.

Vores smukkeste forårsdestinationer

Lad dig inspirere af vores favorit forårsdestinationer. Vores lokale rejseeksperter har fundet rejseidéer der passer til alle, uanset om man er til afslapning eller fart over feltet.  

 • I april måned begynder den tørre sæson så småt at få fodfæste i Namibia. Temperaturerne er ideelle safari, hvor du kan observere løver og elefanter i Etosha nationalpark om dagen, mens du kan slappe af i din lodge om aften, og falde i søvn til lyden af det vilde dyreliv omkring dig.
 • Er du mere til trekking og åbne vidder? Så er Nepal lige destinationen for dig. Her kan du tage på vandretur i Himalaya bjergene under optimale temperaturer. Undervejs på din vandrerute vil du møde charmerende og historiske landsbyer med smilende og imødekommende lokal befolkning - det er en perfekt "ryste-sammen-tur" når man rejser med venner eller i private grupper. 
 • Forår i Japan betyder Hanami sæson! Her er der rig mulighed for at opleve de unikke japanske kirsebærtræer i mængdevis. Du kan eksempelvis besøge Nara haven, hvor hjortene græsser fredfyldt i skyggen under de farverige og romantiske lyserøde blomster. Hvis du vil være sikker på også at opleve et pulserende byliv side om side med de blomstrende kirsebærtræer, så skal du lidt højere nordpå og besøge det altid fascinerende Tokyo.
 • På den anden side af atlanten venter Bolivia på dig i forårsmånederne! Her kan du udfordre dig selv med en trekkingtur op ad Andesbjergene, hvor du vil få en kulturrejse uden lige, og opdage game civilisationers traditioner, autentiske templer, ruinbyer og katedraler. Dette er en rejse til Sydamerika du sent vil glemme, og som sætter det hektiske hverdagsliv i perspektiv.

Vores bedste forårsdestinationer med solgaranti

Forårssolen begynder så småt at vise sig, og du begynder at føle en stigende trang til at gå all-in på sol og sommer, med strand og isolerende paradisøer. Oplev nogen af vores mest eftertragtede forårsdestinationer, hvor du er sikret sol, varme og hvide bountystrande.

 • Hvis du er til uspolerede strande, farverige Hindu templer og majestætiske gamle byer, som du kan cykle tynd i sommersolen, så er Sri Lanka din forårsdestination. En klassiker for familier som rejser med børn.
 • ...Og når du nu alligevel befinder dig i Det Indiske Ocean, hvorfor så ikke lige tage en smuttur forbi Maldiverne. Hop på et vandfly og flyv 1,5 time til et lille øparadis, hvor du vil opleve en eventyrfyldt destinationer med surfing, rokker og smukke solnedgange. Lad dig indkvartere i de unikke hoteller på pæle midt i havet, som giver dig 360 graders havudsigt. En bedre måde at vågne om morgen skal man lede længe efter!
 • Belizes landskab udgør en kæmpe farvepallet med tusindvis af farver, når du rejser om foråret. Her kan du bade i forfriskende, brusende vandfald, besøge gamle Maya-byer og komme helt tæt på det vilde og eksotiske dyreliv i de mange nationalparker. Belize er en dejlig destination, som man med fordel kan nyde alene
 • Hvide sandstrande og gamle koloniale, farverige byer finder du i Havana på Cuba. De smukke landskaber, og vidde tobak plantager er unikke syn om foråret, og med en forårstur undgår du de største turist-mængder.  
 • Hvide sandstrande i Florida, surfing på Hawaii, historiske museer i New York, betagende udsigt i Grand Canyon. USA tilbyder utallige oplevelser og eventyr, og når man rejser om foråret får man årets mest behagelige, varme temperaturer, inden sommerens fugtighed for alvor sætter ind.

Vores bedste europæiske forårsdestinationer

Du behøver dog ikke nødvendigvis kast dig ud i lange flyveture for at finde behagelige forårstemperaturer og varme solstråler. Især de sydlige europæiske lande byder på varme solstråler og forårseventyr!

 • Italien, Frankrig og Portugal er de optimale forårsdestinationer når man rejser på påskeferie, bryllupsrejse eller forlænget weekend i forårsmånederne. Her er der hverken for varmt eller for koldt. Du kan rejse på autentisk vis, langt fra andre turister, og gå på opdagelse i (eller genopdage) de mange utrolige områder vores europæiske nabolande tilbyder. 
 • Du kan også søge højere op nordpå til Island, hvor ulmende vulkaner, gletsjere og det ikoniske bjergede landskaber udgør den ultimative setting til en vandretur under forårssolen.
 • Hvis du vil være sikret en aktiv forårsrejse med både strandparadis og massevis af aktiviteter, så vil Kreta, Kroatien og Tyrkiet, være et hit for dig! Kast dig ud i trekking, kajak roning, surfing eller cykelture. Kun fantasien sætter grænser!

Du kan også lade dig inspirere af vores andre sæsonbestemte rejseforslag