We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Kulturrejser

Planlæg din unikke kulturrejse med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Lad dig inspireret af vores rejseforslag til en rejse fyldt med kultur

 • Israel
Fra Jerusalem til Dødehavet - Israels mange kulturskatte
Ca. 8 dage fra 6.190 kr
 • Grønland
Oplev Nuuks utrolige kultur, natur og historie
Ca. 5 dage fra 6.330 kr
 • Madagascar
Den ultimative rundrejse med afslappende stranddage
Ca. 15 dage fra 12.010 kr
 • Sri Lanka
Adventure og strandferie - Togtur, teplantager og safari
Ca. 14 dage fra 16.060 kr
 • Vietnam
Nordlig kultur, vietnamesisk byliv og sydlige strande
Ca. 15 dage fra 8.300 kr
 • Island
Oplev Islands ikoniske nordlige sagaøer
Ca. 10 dage fra 19.140 kr
 • Sydafrika
Den perfekte oplevelsesrejse
Ca. 17 dage fra 15.450 kr
 • Peru
Luksusrejse med eventyr, natur og kultur
Ca. 16 dage fra 22.240 kr
 • Jordan
Den store rundrejse - spækket med oplevelser
Ca. 14 dage fra 12.690 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til din unikke kulturrejse

Begiv dig ud på en oplysende og spændende rejse, hvor du opdager verden, mens du lærer om din valgte destinations historiske områder og milepæle, samtidig med, at du begiver dig rundt i din destinations kulturelle sjæl og substans.
Hos Evaneos kan du i samarbejde med vores lokale rejsespecialister skræddersy din drømmerejse efter dine ønsker og behov!

Hvad er en kulturrejse?

På en kulturrejse har du mulighed for at gå på opdagelse i alt det, som din valgte destination værner om: historiske monumenter, museer, det lokale køkken, traditioner... Opdag din destinations mange facetter, uanset om du rejser som familie, med venner eller som par.
Og glem ikke: Kulturelle ture behøver ikke være baseret udelukkende på historiske og kulturelle dage. Du kan med fordel kombinere dine kulturferie med naturrige oplevelser og sportsaktivititer. Vores lokale rejsespecialister kan hjælpe med at sammensætte en rundrejse, der er skræddersyet efter dine ønsker.  

Så er du tørstig efter kultur og nye horisonter? Her hos Evaneos kan du finde lige dén rejse du drømmer om!

Hvor kan man tage på kulturrejse?

Verden er fyldt med forunderlige og fantastiske kulturelle- og historiske destinationer. For at overskueliggøre de mange destinationer, har vores lokale rejsespeicalister her givet nogle bud på, hvor din næste kulturrejse kan finde sted:

Asien

Asien er et fasinerende kontinent med utrolig mangfondighed og en storhed, som ligger fjernt fra den danske kultur. Asien rummer uendelige kulturelle perler; lige fra smukke paradisstrande til historiske, enorme monumenter.

 • Mytiske Indien; kom helt tæt på det majestætiske Taj Mahal, og oplev Maharajaernes land med smukke paladser i Rajasthan, samt den spitituelle hovedstad Varanasi.
 • Storslåede Kina; flot natur, betagende historie og kulinariske eventur lige fra Hong Kongs dim sum til Sichuans krydrede lækkerier.
 • Unik og autentisk Mongoliet; oplev en rig kultur, hvor du kommer ansigt til ansigt med de lokale, som byder på husly, lokal gastronomi og traditioner – en oplevelse uden sammenligning.
 • Andre interessante, kulturelle destinationer er æstetiske Japan og Sydkorea, samt islamisk arkitektur i Uzbekistan og den smukke ø Sri Lanka.

Syd- og Mellemamerika

Med Inka og Maya civilisationerne er der utrolige kulturer at begive sig ud i, i Syd- og Mellemamerika! Forbered dig på et bevægeligt møde med civilisationer, som vidner om en blomstrende fortid.

 • Fredelige Peru: Tag til Colca Canyon, den anden dybeste kløft i verden, efterfulgt af en vandretur op til den gamle inka-by Machu Picchu, hvor du kan se inkahovedstaden Cuzco, som med sine overdådige inkaruiner efterlader et spirituelt indtryk.
 • Magiske Mexico: der er adskillige kulturelle og historiske højdepunkter at finde i Mexico. Følg blandt andet forskernes fodspor gennem de betagende Maya ruiner efterfulgt af en informativ tur på det Anthropologiske museum.
 • Det lokale Panama: I Mellemamerikas smukke mekka kan du møde Guna og Embera stammerne, og lære af deres kulturelle fortid og nutid.

Mellemøsten

Med en rundrejse i mellemøsten er du sikret en kulturel og historisk rejse, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på østens mystik; lige fra deres traditionelle lokalkultur til deres histortiske arkitektoniske bygninger.

 • Historiske Jordan: oplev de lokale kvinders håndværk i Dana, og nyd udsigten fra Mount Nebo, hvor Moses tog sit sidste kig udover det forjættede land.
 • Æstetiske Iran: gå ikke glip af Irans ”must-see” arkæologiske og historiske destinationer; de betagende byer Yazd, Shiraz, and Isfahan, samt de mange smukke paladser, museer, frodige parker, bazaarer, moskeer og templer.

Europa

Europa er et kulturelt mekka! Her er mange skjulte kulturelle og historiske skatte, som kan opleves på blot en forlænget weekend med en kort flydistance.

 • Kulturrige Armenien: her kan du opleve verdens ældste, kristne befolkning med sin forpinte forhistorie, samt historiske templer og arkitektur, såsom grotte klosteret Gueghards, som er på UNESCOs verdensarvsliste (”UNESCO world heritage”).
 • Autentiske Georgien: Der er utrolige historiske lokationer at opelve i Georgien. Lige fra deres betagende grotter og bjerge til de smukt skulpturerede monumenter og kirker.

Rejser du alene, som par eller med børn?

Uanset om du skal rejse med familien, som par eller alene – og om du er ung eller voksen –  så har vores lokale rejsespecialister et bud på, hvor du kan finde en kulturrejse, som passer til netop dine ønsker! Du kan også vælge få skræddersyet en kulturrejse, som udover historiske og kulturelle formål ogs emmer af luksus eller sportlige aktiviteter. 

Så start planlægningen af din personlige rundrejse allerede i dag – verden venter!

Lad dig inspirere af vores spændende rejsetyper