We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Undgå turister

Planlæg din rejse langt fra alfarvej med vores lokale rejsebureaer og undgå turistområder
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Lad dig inspireret af vores rejseforslag og skræddersy til dine ønsker

 • Grønland
Udforsk det sydlige Grønland og mød de lokale
Ca. 8 dage fra 12.210 kr
 • Madagascar
Spa, snorkling og vandsafari på paradisøerne Nosy Be
Ca. 11 dage fra 9.290 kr
 • Skotland
Weekendtur til whisky destillerier og slotsruiner 
Ca. 4 dage fra 2.610 kr
 • Tanzania
XL rundrejse - Safari game-drive og solferie på Zanzibar
Ca. 16 dage fra 16.410 kr
 • Sri Lanka
Oplev den grønne ø - Safari, vandring og strand
Ca. 10 dage fra 9.420 kr
 • Island
Den utimative rundrejse - Kør-selv langs Ringvejen
Ca. 7 dage fra 8.630 kr
 • Vietnam
Nordlig kulturrejse - lokale landsbyer, markeder og bådtur
Ca. 15 dage fra 6.080 kr
 • Costa Rica
Fra kyst til kyst - Kør-selv og oplev det lokale Pura Vida liv
Ca. 14 dage fra 13.640 kr
 • Costa Rica
Regnskove, nationalparker og strande - Børnevenlig tur
Ca. 13 dage fra 13.380 kr
 • Peru
Byrundture, historiske naturområder og Inka trail
Ca. 16 dage fra 15.600 kr
 • Grønland
Rundrejse fra Nuuk til Illulissat - Grønlands højdepunkter
Ca. 9 dage fra 20.990 kr
 • Irland
Slotte og ruiner fra Game of Thrones på kør-selv rundrejse
Ca. 7 dage fra 4.340 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til at undgå store folkemængder

Der er ikke noget værre end at nå toppen af ​​et bjerg, og endelig kunne beundre den betagende udsigt, for kun at finde ud af, at hundredvis af turister har nøjagtig samme plan. Med flere rejsende end nogensinde er det i stigende grad vanskeligt at undgå turistede områder og velbevandrede stier.

Hos Evaneos gør vi os ikke i standardiserede ture, men prioriterer tværtimod, at give dig frihed til at skræddersy dine ture i samarbejde med lokale rejseeksperter, baseret på din ønskede destination og interesser. Vores rejsespecialister er eksperter på deres land, og de har et unikt kendskab til især de mindre kendte områder, der tilbyder lokale, autentiske oplevelser, og derved et minimum af turisme. Du kan derfor finde en række unikke ture til uberørte hjørner af verden, og  vores lokale rejsespecialister står klar til at hjælpe dig designe dit skræddersyede autentiske eventyr!

Hvor kan man rejse hen?

Vores lokale rejsespecialister præsenterer her deres top fem mest populære rejser, hvor du kan undslippe folkemængderne:

Lev som en lokal i Bhutan: Vores rejser i Bhutan tilbyder et unikt indblik i de lokales hverdag. Kør gennem de fantastiske Bhutanske Himalaya og gå på vandretur langs de øde Black Mountain Ranges. Undervejs vil du blive hilst velkommen i Bhutanske hjem, hvor du vil opdage de lokales velbevarede kultur. Turen inkluderer et mindeværdigt besøg til en af ​​de ældste templer i Bhutan for at møde munkene.

Kør-selv på Island: Oplev friheden til at udforske Islands robuste landskab i dit eget tempo og på egen hånd, ved at køre selv. På vores eventyrlige islandske tur kører vi langs kystveje, højlandsbaner og øde vulkanske landskaber. Stop for en mindeværdig vandretur gennem kratrene med en hurtig dukkert i søen Landmannalaugar, som også går under navnet “Perlen af det centrale højland”.

Undgå turismen på den fjerne ø Madagaskar: Undslip folkemængderne ved at besøge den afsondrede ø Madagaskar. Med et væld af dyreliv kan du se de berygtede lemurer, frøer, katte og kameleoner, der lurer i den uspolerede regnskov. De dramatiske kløfter byder på utrolige ruter til trekkere og vandrere, samt fantastiske kanoforhold. Efter en dag med udforskning kan du slappe af i de naturlige pools, strande og hængekøjer, mens du ser solnedgangen.

Spis som en lokal i Usbekistan: Hvad er lokal rejse uden at smage de autentiske lokale retter? Vores rejsespecialist fra Usbekistan har skabt en unik tur med ruter gennem fantastisk natur med lokale oplevelser. Efter en spændende tur op ad Black Mountain er det tid til at nyde det traditionelle køkken på et gæstehus, hvor du får mulighed for at spise middag med lokalbefolkningen.

Privat rundvisning i Costa Rica: Med et spektakulært udvalg af planter og farverige fugle, tilbyder Costa Rica en unik naturfyldt rejse. Tag en rundvisning i hjertet af den tropiske regnskov og nyd en afsondret bådtur langs de smukke kanaler, der er kendt som 'The Little Amazon'. For de mere eventyrlystne rejsende kan du deltage i en spændende nattur for at se de mest sky fugle på planeten!

Vores lokale rejsespecialister elsker at rejse til destinationer langt væk fra ekstrem turisme, og de står derfor klar til at hjælpe dig skræddersy dit livs personlige rundrejse - uanset om du er mand eller kvinde, ung eller voksen!

Rejser du alene, som par eller med familien?

Uanset om du skal rejse med børn, som par eller alene, så har vores lokale rejseeksperter et bud på, hvordan du kan sammensætte din personlige rundrejse 'langt fra alfarvej', som passer til netop dine ønsker! Så start planlægningen af din rundrejse allerede i dag – verden venter!

Lad dig inspirere af vores andre spændende rejsetyper