We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Luksusrejser

Planlæg unik luksusrejse udover det sædvanlige med vores lokale rejsebureauer
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Lad dig inspireret af vores rejseforslag og skræddersy til dine ønsker

  • Tanzania
Luksus safari - Game-drives i Ngorongoro og Lake Mayaran 
Ca. 8 dage fra 23.230 kr
  • Israel
Luksusrundrejse med egen guide og chauffør
Ca. 9 dage fra 17.610 kr
  • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
  • Costa Rica
Oplev østkysten - Tropiske eventyr og paradisstrande
Ca. 16 dage fra 20.200 kr
  • Grønland
Rundrejse fra Nuuk til Illulissat - Grønlands højdepunkter
Ca. 9 dage fra 20.990 kr
  • Madagascar
Spa, snorkling og vandsafari på paradisøerne Nosy Be
Ca. 11 dage fra 9.290 kr
  • Tanzania
Safari i Tanzania og afkobling på Zanzibars paradisstrande
Ca. 14 dage fra 22.360 kr
  • Peru
Luksusrejse med eventyr, natur og kultur
Ca. 16 dage fra 22.240 kr
  • Thailand
Natureventyr i højlandet og strandparadis i Koh Yao
Ca. 10 dage fra 10.810 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til din luksusrejse

Stik af fra hverdagens stress og jag med en luksusrejse til unikke destinationer, hvor lokale oplevelser kombineret med himmelsk indkvartering er i fokus. Uanset om du er til solferie med pool, jacuzzi og spa, eller om du mere er til aktivitetsferie med adrenalinkick, oplevelser og natur, så kan du gennem Evaneos blive sat i kontakt med vores lokale rejsespecialister, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte strand, vulkan, flod eller uberørte skov til din ideelle luksusferie.
De vil anbefale den bedste luksusindkvartering, som deres land har at tilbyde, uanset om du mest er til sol- og badeferie på eksotiske Sri Lanka og Maldiverne eller om du er til aktiv oplevelsesrejse og kulturferie i pompøse Indien

Hvor kan man tage på luksusferie henne?

Destinationerne er mange, og mulighederne er enorme! Til inspiration giver vores lokale rejsespecialister her et indblik i deres mest populære luksusferier – husk du kan skræddersy og sammensætte efter dine personlige behov og ønsker:

Femstjernet forkælelse i Filippinerne: Filipinerne består af et ekstraordinært øhav på 7000 øer, der byder på et stort udvalg af landskaber, uberørte strande og summende, smukke byer. Vores lokale rejsespecialist har lavet en luksuriøs tur med seriøs forkælelse på en privat ø efterfulgt af afslapning i et femstjernet feriested med udsigt over storbyen Manila. For den eventyrlystne rejsende, anbefales en privat rundvisning i Sabang områdets underjordiske flod som i 2011 blev valgt som en del af ”New7Wonders of Nature”, og glem ikke dykkerundervisning i samme område, hvor du kan udforske de farverige koralreve!

Naturparadis i Costa Rica: Et fredeligt paradis i centrum af Amerika finder man Costa Rica, som har gjort en stor indsats for at beskytte og bevare sine fantastiske landskaber. Fra den aktive Volcano Poás til det betagende La Paz vandfald, vil du forblive tryllebundet og forbløffet over dette lands naturlige perler. Uberørte hvide sandstrande, bådture, snorkling, vandreture og nationalparker venter!

Luksus Safari i Tanzania: En afrikansk safari behøver ikke betyde et kompromis med komfort. Med vores lokale rejsespecialists udvalg af indkvarteringer med fine spisesteder og indbydende værelser kan du nyde din safari i luksuriøse omgivelser. En tur gennem Tanzanias varierende landskab med en lokal rejsespecialist ved din side har du de bedst mulige chancer for at få øje på ”The Big Five”, og nyde den smukke, uberørte natur.

Rejser du alene, med familie eller som par?

Uanset om vil rejse alenerejse med børn, med venner eller på romantisk get-away for to – og om du er ung eller voksen –  så har vores lokale rejsespecialister et bud på, hvor du kan finde en luksusrejse, som passer til netop dine ønsker!
Så start planlægningen af din rundrejse allerede i dag – verden venter!

Lad dig inspirere af vores andre spændende rejsetyper