We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Øhop og Eksotiske Rejser

Planlæg øhop til eksotiske rejsemål med vores lokale rejsebureauer
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til dine ønsker og behov

 • Thailand
Natureventyr i højlandet og strandparadis i Koh Yao
Ca. 10 dage fra 10.810 kr
 • Madagascar
Lemur-øen, hvalsafari og lokal kultur på den nordlige ødel
Ca. 15 dage fra 15.480 kr
 • Cuba
Klassisk Cuba rundrejse med seværdigheder og strandtid
Ca. 12 dage fra 7.270 kr
 • Sri Lanka
Den aktive familierejse - Eventyr og strand
Ca. 14 dage fra 15.660 kr
 • Costa Rica
Oplev østkysten - Tropiske eventyr og paradisstrande
Ca. 16 dage fra 20.200 kr
 • Madagascar
Eventyrrejse - Kanoture og vandring blandt eksotisk natur
Ca. 14 dage fra 12.870 kr
 • Thailand
Kanoture, vandring i junglen og badeferie i Sydthailand
Ca. 14 dage fra 10.060 kr
 • Cuba
Den store Cuba rundrejse - Fra Havana til Santiago
Ca. 21 dage fra 13.130 kr
 • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
 • Cuba
Oplev Caribien - Historie, kultur og strand
Ca. 10 dage fra 9.410 kr
 • Cuba
Perfekt kombineret bade - og oplevelsesferie
Ca. 15 dage fra 6.780 kr
 • Galapagosøerne
Øhop På Galapagos Øer
Ca. 7 dage fra 10.970 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til Øhop og eksotiske rejsedestinationer

Er du til ro og afslapning på Sri Lanka, hvor du bare kan slappe af og nyde paradisstrande med snorkling og kolde drinks? Eller er du mere til fart over feltet med aktivitetsfyldt program såsom kajakroning, dykning og hvalsafari på Madagascar? Uanset hvad du mest er til, så kan vores lokale rejsebureauer hjælpe dig med at planlægge en unik rejse, hvor du enten kan vælge at blive på én af mange eksotiske øer, eller kaste dig ud i en ferie med øhop fra den ene eksotiske ø til den anden.

Uanset om du rejser som par, rejser med venner, rejser med børn eller vil rejse alene, så kan vores rejseeksperter planlægge en rejse 100% skræddersyet til dine ønsker og behov.

Hvor skal jeg tage hen på ferie?

Især øhop mellem Thailands smukke øer er ofte et stort hit, men der findes mange andre lige så vidunderlige eksotiske øer rundt omkring i verden. Vores lokale rejseeksperter fra forskellige ø-destinationer giver her inspiration til, hvilke øer som er ekseptionelt velegnet til øhop, afslapning og aktivitetsfyldt ferie!

Tag på ferie på én af disse øer, eller sammensæt en rejse hvor du kommer forbi flere på én og samme rejse!

Øhop for naturelskere

 • For dem som ønsker at komme helt tæt på de vilde dyr er Madagacar det perfekte valg. Her kan du gå på vandretur i øens regnskove, hvor du vil opleve et utroligt rigt dyreliv i deres naturlige omgivelser - og ikke mindst møde de ikoniske lemuer.
 • Siden Dawins første rejse til denne utrolige ø, har Galapagos været et naturligt synonym med biodiversitet og de verdensberømte kæmpe skildpadder, hvaler, eksotiske fugle, leguaner, sæler, delinger og mange flere dyrearter, som du kan komme helt tæt på, når du rejser til Galapagosøerne.

Øhop for aktivitets- og adrenalin entusiaster

 • For de aktive, eventyrlystne rejsende er Bali den ideelle rejsedestination. Her kan du kaste dig ud i surfing, vandre over utrolige vulkanområder, cykle langs kysten eller finde din indre ro med en yoga session med udsigt ud til det krystalklare blå hav.
 • Filippinernes mange øer gør det muligt at finde noget for enhver smag. Du kan cykle øerne rundt, tage på kajaktur hvor du kan komme helt tæt på de mange utrolige havgrotter, bugter og strande. Når du er på Filippinerne er det selvfølgelig også et absolut must at tage på dykker eller snorkeltur, hvor du kan opleve den livlige og utrolig smukke havbund og vildt undervandsliv!  

Øhop for kultur interesserede

 • Kultur og historie er der masser af på Cuba! Her kan du slentre blandt Havannas historiske, farverige gader, tage på cigar- eller tobaks museum, eller besøge nogen af de mange ikoniske bygninger og pladser, såsom Guvernørpaladset hvor du i gårdhaven finder marmorstatuen af Christopher Columbus
 • For mange er Guadeloupe blot et lille ø paradis som udelukkende byder på smukke strande og søde kystbyer. Men øen har faktisk meget mere at byde på, med både sin historie om Columbus’ opdagelse af øen, dens rige tobaksproduktion, og sin forskelligartede kultur, som er smukt skildret i diverse kunstmuseer rundt omkring på øen.

Øhop med ren afslapning

 • På Det Indiske Oceans perle, Sri Lanka, kan du slappe af på hvide paradisstrande under den varme sydlige sol. Her kan du slappe af med spa og meditation, lækker mad, og en snorkeltur i det krystalblå vand. Når du får brug for at strække benene efter al den afslapning kan du med fordel begive dig ned i den lokale by og gå på jagt efter kulturelle områder og lokale markeder.
 • I Indonesien kan du for alvor begive dig ud på øhop mellem nogle af verdens smukkeste øer. Sammensæt for eksempel en rejse til Bali, Flores og Lombok, hvor du kan gå på opdagelse i de buddhistiske templer, og fordybe dig på yoga retreats.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på øhop i eksotiske rejsedestinationer?

Vores lokale rejsespecialister er her for at hjælpe! De er hver især eksperter inden for deres destination, og de kan derfor rådgive dig på hvornår den bedste tid på året er for at kunne nyde de forskellige rejsedestinationer, så du undgår hedebølger, monsunregn og andre tropiske vejrfænomener!

I kan også lade jer inspirere af vores rejsebureauers forslag på de bedste destinationer at besøge i forårsmånederne, sommermånederne, efterårsmånederne og vintermånederne.


Du kan også lade dig inspirere af vores andre spændende rejsetyper