We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejs alene

Rundrejser for dig som vil udforske på egen hånd!
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Lad dig inspireret af vores rejseforslag og skræddersy til dine ønsker

 • Vietnam
Nordlig kultur, vietnamesisk byliv og sydlige strande
Ca. 15 dage fra 8.300 kr
 • Grønland
Oplev Nuuks utrolige kultur, natur og historie
Ca. 5 dage fra 6.330 kr
 • Israel
Fra Jerusalem til Dødehavet - Israels mange kulturskatte
Ca. 8 dage fra 6.190 kr
 • Madagascar
Vandreferie i Madagascars højland med guide
Ca. 19 dage fra 14.550 kr
 • Skotland
En rundrejse gennem Skotlands højland
Ca. 9 dage fra 7.690 kr
 • Rusland
Bo på øerne i Onegasøen og oplev lokal kultur og natur
Ca. 9 dage fra 9.250 kr
 • Island
Den Blå Lagune og nordlys på vulkanøen
Ca. 4 dage fra 3.890 kr
 • Madagascar
Lemur-øen, hvalsafari og lokal kultur på den nordlige ødel
Ca. 15 dage fra 15.480 kr
 • Jordan
En rundrejse med fokus på afslapning
Ca. 8 dage fra 7.090 kr
 • Sydafrika
Spil på verdens bedste golfbaner
Ca. 13 dage fra 14.700 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til dig der vil rejse alene

Vil du føle vinden i håret, udforske og opdage nye steder, samt møde nye mennesker - i total frihed? At rejse alene kan betragtes som et tabu, men i dag er det blevet en stigende tendens - især i filmverdenen. Flere og flere ønsker at vandre i ørkenen som Reese Witherspoon i filmen ”Wild”, eller hoppe på et longboard og opleve vulkaner på Island som Ben Stiller i filmen ”The Secret Life of Walter Mitty”. Du kan også finde din personlige livsglæde til mad, kærlighed og indre ro - som Julia Roberts i ”Eat, Pray, Love”.
Vores lokale rejsespecialister elsker at rejse alene, og de står klar til at hjælpe dig skræddersy dit livs personlige rundrejse - uanset om du er mand eller kvinde, ung eller voksen!

Hvor kan man rejse alene?

Der er uendelige muligheder for dig, der ønsker at rejse alene - hele verden ligger for dine fødder! Uanset om du vil rejse til en pompøs storby, vandre i junglen, opdage dyrelivet på safari i Afrika eller solbade på paradisstrande, så kan vores lokale rejsespecialister hjælpe dig planlægge din unikke rundrejse. Til inspiration giver vores lokale rejsespecialister her deres bedste tips til din rundrejse på egen hånd, der kan tilpasses lige efter dine ønsker:

 • Rejs igennem Panamas grønne bjerge, solbad på den luksuriøse øgruppe Pearl Island og lær mere om den historiske Panamakanal. En luksusrejse du sent vil glemme!
 • Kør på motorcykel gennem smukke Butan i Sydøstasien. Fortsæt til de vide, grønne dale og nyd panoramaudsigt udover Himalayas bjergkæde.
 • Tag cykelen gennem Colombias landbyer. Opdag aber, slanger og rosafarvede delfiner i Amazonas. Eller få dit adrenalinkick med rafting med maksimal hastighed!
 • Rejs alene i Japan og føl pulsen i storbyerne Tokyo og Kyoto. Eller udforske slotte, alpin-landsbyer og smukke nationalparker!

Hvorfor rejse alene?

At rejse alene er blandt de mest spændende og udfordrende ting man kan tage sig til, og det giver en enestående mulighed for udelukkende at have dig og dine behov i fokus. Ingen kompromiser er nødvendige; det er dig, der bestemmer! Du kan gøre hvad du vil, når du vil, hvordan du vil. Sove hele dagen, hvis det er det du har lyst til. Være ligeglad med tidsplaner, og tilbringe dagene på kridhvide paradisstrande. En anden mulighed er at stå tidligt op, og udforske alt det din destination har at byde på, uanset om du er til resjer med lange vandreture og andre aktive rejsetyper såsom cykelture og rideture i den smukke natur.

Der er utallige grunde til at rejse alene. Udover en spændende udfordring, langt fra hverdagens forudsigelighed, vil du opleve total frihed og du vil få minder for livet!

Hvordan rejser man alene?

Hvordan er det at rejse alene? Måske har du drømt om at rejse til et bestemt land, og er klar til at kaste dig ud i det, men uden at have nogen at rejse med. Eller måske har du allerede fundet en rejsemakker, men I har helt forskellige interesser og tanker om, hvad der udgør en god tur. I stedet for at vente på en anden rejsemakker, eller måske helt droppe din tur, så anbefaler vi, at du begiver dig ud på egen hånd og starter dit livs ferie nu!
Evaneos sætter dig i kontakt med lokale rejsespecialister, som er eksperter på deres destination, og de står derfor klar til at hjælpe dig med alt hvad du behøver, så du kan føle dig sikker, og kun skal koncentrere dig om at nyde din rundrejse - uafhængigt af om det er første gang du rejser, eller om du er en erfaren globetrotter.

Du kan også lade dig inspirere af vores sæsonbestemte rejseforslag