We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser for venner og private grupper

Planlæg unik rejse for venner og private grupper med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til jeres ønsker og behov

 • Costa Rica
Sydkystens naturskatte, snorkling og afslapning
Ca. 14 dage fra 15.790 kr
 • Tanzania
Safari i Tanzania og afkobling på Zanzibars paradisstrande
Ca. 14 dage fra 22.360 kr
 • Sri Lanka
Den store oplevelserejse - Seværdigheder og safari
Ca. 15 dage fra 12.090 kr
 • Grønland
Rundrejse fra Nuuk til Illulissat - Grønlands højdepunkter
Ca. 9 dage fra 20.990 kr
 • Skotland
Hop ombord på en magisk rejse - Harry Potter og Loch Ness
Ca. 6 dage fra 3.280 kr
 • Sydafrika
Spil på verdens bedste golfbaner
Ca. 13 dage fra 14.700 kr
 • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
 • Israel
Fra Jerusalem til Dødehavet - Israels mange kulturskatte
Ca. 8 dage fra 6.190 kr
 • Vietnam
Unik rundrejse gennem Vietnam, Cambodia og Laos
Ca. 25 dage fra 17.310 kr
 • Sydafrika
Den ultimative kør-selv rundrejse
Ca. 13 dage fra 11.720 kr
 • Madagascar
Eventyrrejse - Kanoture og vandring blandt eksotisk natur
Ca. 14 dage fra 12.870 kr
 • Tanzania
XL rundrejse - Safari game-drive og solferie på Zanzibar
Ca. 16 dage fra 16.410 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips når man rejser som vennegruppe

Der er intet bedre end at tage afsted ud på eventyr med sine nærmeste venner - uanset om man rejser sammen 2 venner eller i en større gruppe med flere venner.
Sammen kan man udforske alle verdens mange vidundere mens man har sine nærmeste at dele og nyde disse oplevelser med. Når man tager på ferie med sine venner er der utallige ting at tage sig til, uanset om man mest er til kultur, natur eller adrenalin. Ofte har alle deltagere forskellige præferencer og en klar idé om, hvad der skal foregå på rejsen, hvilke byer der skal prioritets, hvilke aktiviteter der skal indgå i rundrejsenm om man vil rejse p åbudget eller på luksusrejse.

Det er derfor ofte en fordel at vælge en destination, som tilbyder noget, som passer alle deltageres behov, og når man organiserer en rejse med en lokal rejseekspert har man samtidig mulighed for at få planlagt en rejse, hvor alle deltageres præferencer kan sammenkobles i én rundrejse.

Vores lokale rejseeksperter er specialister i deres specifikke destination, og de har hver især sammensat rejseprogrammer, som passer perfekt til grupperejser og ferier for vennegrupper, i netop deres destination. I kan skræddersy jeres rejse ved at kontakte et af vores lokale rejseeksperter fra den destination I ønsker at besøge, eller I kan lade jer inspirere af disse rejseforslag..

Rejser med adrenalin og fart over feltet

Bungee jumping, kano, skydiving, river rafting, surfing eller trekking - vælg jeres favoritter. At rejse som en gruppe er den bedste måde at få afprøvet alle de adrenalin og action aktiviteter, som I måtte have på jeres “bucket-list”, og samtidig få oplevelser for livet med de mennesker I holder mest af.

 • I kan vælge en adrenalinfyldt destination som Australien, hvor det er ganske normalt at bruge sin weekend på skydiving og bungee jumping efterfulgt af en eftermiddag med barbecue, strande eller sightseeing i de lokale byer.
 • I kan også kaste jer ud på en trekkingrute langt fra andre turister, hvor I sammen kan opleve alt det unikke Sri Lanka har at tilbyde. Her finder I blandt andet rig kultur, fascinerende historie, lækker mad og imødekommende lokalbefolkning.

Rejser med kulturelt og historisk indhold

Hvis I er interesseret i historie og kulturelle rejser med lokal kultur, gamle civilisationer og autentisk historie, så er Mellem- og Sydamerika destinationen for jer! Her vil I blive forkælet med utrolige velbevarede historiske og kulturelle områder, som I kan gå på opdagelse i og finde spor af gamle civilisationer som levede her engang for længe siden.

 • Begiv dig ud på en klatretur i Peru op ad Machu Picchu bjergskråninger eller op ad Yaxchilan i Mexico, hvor I som vennegruppe vil ende på toppen med den mest storslåede udsigt, på netop samme sted, som gamle generationer også har stået.
 • Vil du have endnu mere kultur ind under huden, så er Japans historie og antikke kultur lige noget for jer. Her finder I en unik kombination af innovation i det moderne japanske livsstil side om side med traditionel kultur og overbevisninger.

Rejser med fokus på sundhed og det lokale køkken

Hvis I leder efter en rejse hvor I kan fokusere på sundhed i form af afslappende aktiviteter som giver sindsro, samt lækker og autentisk mad fra det lokale køkken, så kig nærmere på disse destinationer:

 • Lær at praktisere det traditionelle yoga i Bhutan og Vietnam, mens du er indkvarteret hos en lokal familie som vil introducere dig til det lokale sunde køkken, og den kutyme som deres nationalitet har levet efter i flere hundrede år. Her vil I få oplevelser for livet, og et helt unikt indblik i, hvordan livet leves i de asiatiske lande.
 • Hvis I er til lidt flere aktiviteter, kan I med fordel hoppe op på cyklen og cykle rundt i enten Sydamerika, Asien eller Europa. Hvis I føler jer mere trygge med fødderne solidt plantet på jorden, så begiv jer ud på nogle af verdens bedste trekking ruter og vandreture i for eksempel Wadi Rum i Jordan eller i Costa Ricas Nationalparker. Når først I er ankommet vil I aldrig få lyst til at tage hjem igen, og sammen som vennegruppe vil I have lavet uvurderlige minder for livet.
 • Lad den friskfangede fisk fra Islands frysende kyster, eller fra Sri Lankas tropiske farvande, friste dig og gøre dig ude af stand til mærke maven rumle. Du kan også lade dig friste af Sydamerikas populære steaks, eller de friske farverige frugter fra Indien. Mulighederne er utallige og alle destinationer har deres egen lokal ret som man absolut må sætte tænderne i inden hjemrejse.

Rejser for de ubeslutsomme rejsende

Uanset hvilken destination I ønsker at rejse til, er fordelene ved en skræddersyet rejse, at I vil kunne opdage og organisere en rundrejse som i sidste ende behage alle.

 • For at gøre alle tilfredse er det en god idé at vælge en destination hvor adskillige aspekter indgår. Det kan for eksempel være Filippinerne, hvor de mange øer alle tilbyder forskellige oplevelser. Sydafrika er også et populært rejsemål for grupperejsende, hvor man finder et stort udvalgt af aktiviteter lige fra vinsmagning til spa områder til safari ture.

Lad jer inspirere af vores spændende rejsetyper