We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Efterårsrejser

Planlæg unik efterårsrejse & efterårsferie med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til dine ønsker og behov

 • Israel
Luksusrundrejse med egen guide og chauffør
Ca. 9 dage fra 17.610 kr
 • Jordan
Oplev alle Jordans absolutte højdepunkter
Ca. 7 dage fra 5.150 kr
 • Jordan
Den ultimative familierejse - afslapning og eventyr
Ca. 10 dage fra 8.540 kr
 • Israel
Fra Jerusalem til Dødehavet - Israels mange kulturskatte
Ca. 8 dage fra 6.190 kr
 • Irland
Den store kør-selv rundrejse med kultur, natur og byliv
Ca. 11 dage fra 7.240 kr
 • Indonesien
Explore 3 islands - Bali, Flores, Lombok
Ca. 15 dage fra 21.500 kr
 • Jordan
En rundrejse med fokus på afslapning
Ca. 8 dage fra 7.090 kr
 • Vietnam
Nordlig kulturrejse - lokale landsbyer, markeder og bådtur
Ca. 15 dage fra 6.080 kr
 • Vietnam
De sydlige højdepunkter efterfulgt af strandparadis
Ca. 13 dage fra 15.780 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til rejser i efteråret og efterårsferien

Rejs væk fra efterårets regn og kulde, og forlæng sommeren med en rejse til den anden side af verden, hvor solen stadig bager. Eller tag en forlænget weekendtur til en europæiske storby, og forkæl dig selv og din nærmeste med spa, sightseeing og lokale restauranter. Efteråret byder på adskillige aktivitetsfyldte rejsedestinationer i september, oktober og november, uanset om du rejser som familie, med venner eller som par

Vores bedste rejsedestinationer til efterårsmånederne

Vores lokale rejseeksperter har her sammensat en lille oversigt over deres favoritdestinationer, som er helt perfekte at besøge i efterårsmånederne. Lad dig inspirere af rejseidéerne, men husk at alt kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov.

 • Rejs til Usbekistan og besøg Sikevejen, de majestætiske moskeer, minaretternes sang og mød den venlige lokal befolkning, hvor du kan få indblik i deres liv og dagligdag.
 • Tag på trekking op ad Peru’s største attraktion; Machu Picchu (som er en rejse i sig selv!). Lad dig fordybe i de lokale traditioner og gå på eventyr i Amazonas jungle. I Peru er der eventyr omkring hvert et hjørne.
 • Det hellige land, Israel, byder på en spirituel rejse hvor du kan besøge hellige byer og historiske områder såsom grædemuren, Tempelbjerget og Oliebjerget i Jerusalem. Du kan også tage til Tel Aviv, hvor du finder en pulserende storby med fart over feltet.
 • Jordan er også en destinationer med utrolig kultur og historie. Slap af i solen mens du flyder i Det Døde Hav, besøg den ikoniske by Petra, gå på opdagelse i den legendariske Wadi Rum ørken, besøg lokal befolkningen og nyd et frokost måltid med dem. Alt dette og meget mere kan du opleve i Jordan.

Vores bedste efterårs rejsedestinationer med solgaranti

Det bedste vi danskere ved, er at rejse til sol og varme, mens det regner og er koldt i Danmark. Nedenstående destinationer giver dig solgaranti uanset om du rejser i september, oktober eller november. Afsted med dig!

 • Du kan med fordel rejse til USA’s vestkyst omkring Californien og New Mexico, eller til det sydlige USA i Florida, hvis du vil være sikret varme himmelstrøg. Om efteråret har disse destinationer dejlige temperaturer, som gør det muligt at ligge på stranden i oktober og november, mens du dyrker alle de klassiske, amerikanske vand- og strandsport du kan komme i tanke om.
 • Skynd dig! September er den sidste måned på året, hvor du er sikret sol og varme i det indonesiske øhav. Bali, Java, Sumatra og Sulawesi har hver især sin egen charme  og traditioner, så hver af disse øer er absolut et besøg værd!
 • Hvis du rejser i september og oktober har du stadig mulighed for at fange sensommersolen i Ruslands ellers iskolde sibiriske hovedstad, Novosibirsk.

Vores bedste europæiske rejsedestinationer i efteråret

Europa har også masser af interessante destinationer at besøge om efteråret. Her er noget til enhver, uanset om du er mest til aktive ferier, kulturrejser eller om du vil jage seværdigheder i en europæisk storby.

 • Hvis du vil rejse uden om de turistede områder, så kan du besøge Polen, hvor du kan vandre i skove blandt ulve, svømme eller tage på kajaktur i de stille søer. eller besøge alle de kulturelle områder som Polen tilbyder. Polen har meget mere at byde på end de fleste tror, hvor især Warsaw and Krakow, vil overraske dig med sin kulturelle og historiske syn.
 • I efteråret kan du også med fordel besøge Italien, hvor du kan tage en lille uge ved Toscanas varme kilder, eller tage på forlænget weekend på storbyferie til Rom.
 • Tyrkiet er også en perfekt destination at besøge i efteråret, idet du undgår sommeren hede og vinterens sommetider overdrevne snemængder. Besøg Istanbul’s mangfoldig kultur med basarer, templer og krydderifyldte markeder. Glem ikke at hoppe ombord en af de ikoniske varmluftballoner, hvor du får en utrolig udsigt og en oplevelse for livet!

Du kan også lade dig inspirere af vores andre sæsonbestemte rejseforslag