We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser med børn

Få skræddersyet jeres rejse så den passer til hele familien!
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Find inspiration til jeres familieferie fra vores rejseforslag

 • Sydafrika
Oplev Sydafrika med familien - for børn i alle aldre
Ca. 14 dage fra 9.520 kr
 • Tanzania
Safari i Tanzania og afkobling på Zanzibars paradisstrande
Ca. 14 dage fra 22.360 kr
 • Skotland
Hop ombord på en magisk rejse - Harry Potter og Loch Ness
Ca. 6 dage fra 3.280 kr
 • Costa Rica
Oplev sydkysten - Familievenlig aktivitetsferie
Ca. 14 dage fra 18.510 kr
 • Sri Lanka
Klassisk familieeventyr - Kultur, natur og strand
Ca. 15 dage fra 11.790 kr
 • Madagascar
Østkystens natur og dyreliv med tid til sol og strand
Ca. 13 dage fra 12.210 kr
 • Vietnam
Unik rundrejse gennem Vietnam, Cambodia og Laos
Ca. 25 dage fra 17.310 kr
 • Island
Den utimative rundrejse - Kør-selv langs Ringvejen
Ca. 7 dage fra 8.630 kr
 • Thailand
Oplev nordlig kultur og slut af med strandferie i Koh Chang
Ca. 14 dage fra 20.230 kr
 • Grønland
Grønlandsk vintereventyr - Nordlys og hundeslædetur
Ca. 5 dage fra 10.460 kr
 • Vietnam
Familieferie - cykelture, kajak, vandland, markeder og strand
Ca. 20 dage fra 15.740 kr
 • Israel
Luksusrundrejse med egen guide og chauffør
Ca. 9 dage fra 17.610 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til eventyrlige familieferier

Planlægning af en familieferie, uanset om man har små eller store børn, kan tage meget tid og tålmodighed. Hvert familiemedlem har egne ideer til den perfekte ferie. Et barn vil gerne gå trekking gennem bjergene, en anden vil sejle i kano langs Amazonas mens en tredje vil udforske en lokal landsby. Den virkelige udfordring er at knytte disse forskellige aktiviteter sammen for at gøre alle glade...

I dette tilfælde vil en standardiseret familieferie simpelthen ikke gå op. Det er her, hvor Evaneos kan hjælpe. Vores platform giver dig friheden til at skabe en skræddersyet rundrejse med lokale rejsebureauer som er eksperter på deres destination. Vores lokale rejseeksperter kan sikre, at der sammensættes børnevenlige eventyr, der tilbyder lokale autentiske oplevelser baseret på din families behov og ønsker. Så uanset om du er en familie på 3, 4, 5, 6 eller mere, så står vores lokale rejsespecialister klar for at planlægge den mest eventyrlystne ferie I kan forestille jer, i et sikkert og sjovt miljø!

Hvor kan man rejse hen med børn? 

Vores lokale rejsespecialister præsenterer her deres mest populære, aktivitetsrige familierejser til destinationer over hele verden:

Aktivitetsrige familieferier

Med en aktivitetsferie får du en intens blanding af mange forskellige aktiviteter tilpasset til alle familiemedlemmernes ønsker – i bjergene, på floden eller i junglen! Oplev en ny aktivitet hver dag med din familie. Lær at sejle i kano, rid på elefanter i Thailand, tag på rafting på Costa Rica eller udforske de norske fjorde og fjelde med kajak, langt fra alfarvej og turistmasser! De fleste af vores ture er en blanding af lokale aktiviteter, og hvis der er specifikke aktiviteter din familie gerne vil prøve, vil vores lokale rejsespecialist sørge for at tilføje det til jeres program!

Safari for familier

At komme tæt på Afrikas ”Big Five” i deres naturlige habitat er en mindeværdig oplevelse, især for små børn. Se i ærefrygt, når en løveinde stænger hendes bytte, spot de giraffer, der er camoufleret i savannens græsarealer, eller vær vidne til de svimlende store elefanter, bøffler og næsehorn. En Safari i Namibia tager i særdeleshed højde for unge familier, og vores safaritur inkluderer elefant watching, søgen efter leoparder i Otjiwarongo og et drev gennem Kalahari-ørkenens rødgyldne klitter.
Vores skræddersyede safari kan være udelukkende dyrelivsfokuseret, eller kan indgå i en af vores klassiske rundrejser. For eksempel er en dagslang safari til Yala National Park inkluderet i vores 12-dages klassiske tur gennem Sri Lankas kulisser - der holder både børn og voksne glade undervejs!

Kulturel familieferie

En kulturel familieferie behøver ikke være ensbetydelig med lange, kedelige dage. Tag på kulturferie med hele familien på en sjov og lærerig rejse i Vietnam. Her får hele familien en oplevelse for livet, når turen går til de vietnamesiske landsbyer, underjordiske tuneller, sejltur i de små åer, smukke grotter samt fisketur med en lokal fisker. Vores lokale rejsespecialister har på denne rundrejse fundet noget for alle familiens medlemmer.

Trekking og vandreture til familier

En trekking ferie kan være en spændende og unik måde at udforske en vidunderlig del af verden på. Uanset om din familie ønsker at vandre gennem jungler, bjerge eller gletschere, har vi det dækket for alle aldre.
Oplev unik natur samtidig med at I får et naturligt undervisningselement inkluderet i jeres rejse: opdag nye planter og dyr i Madagascars tropiske natur, mød lokalbefolkningen i Usbekistan eller tag til Skotland, hvor du besøger Loch Ness, efterfulgt af en tur på Hogwards-ekspressen fra Harry Potter filmene.
For en kulturel tur, gå da på vandretur langs en af ​​de syv vidunderer; den kinesiske mur, hvor du opdager dens fascinerende historie.

Hvornår skal man rejse med børn?

Når man rejser med børn kan det være nødvendigt at holde sig til de fastlagte skoleferier. Vores lokale rejsespecialister er her for at rådgive dig om de bedste måneder for at besøge deres destination under hensyntagen til skoletiderne. Du skal blot nævne, at du er en ung familie når du laver din rejseforespørgsel, og så vil vores lokale rejsebureau vende tilbage med deres ekspertrådgivning!

I kan også lade jer inspirere af vores lokale rejsebureauers forslag på de bedste destinationer at besøge i forårsmånederne, sommermånederne, efterårsmånederne og vintermånederne.

Lad dig inspirere af vores andre spændende rejsetyper