We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Tag på safari

Planlæg din safarirejse med vores lokale rejsebureauer
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Find inspiration til din safarirejse fra vores rejseforslag

 • Tanzania
XL rundrejse - Safari game-drive og solferie på Zanzibar
Ca. 16 dage fra 16.410 kr
 • Madagascar
Lemur-øen, hvalsafari og lokal kultur på den nordlige ødel
Ca. 15 dage fra 15.480 kr
 • Madagascar
Spa, snorkling og vandsafari på paradisøerne Nosy Be
Ca. 11 dage fra 9.290 kr
 • Sydafrika
Oplev Sydafrika med familien - for børn i alle aldre
Ca. 14 dage fra 9.520 kr
 • Sydafrika
Den perfekte oplevelsesrejse
Ca. 17 dage fra 15.450 kr
 • Tanzania
Luksus safari - Game-drives i Ngorongoro og Lake Mayaran 
Ca. 8 dage fra 23.230 kr
 • Tanzania
Safari i Tanzania og afkobling på Zanzibars paradisstrande
Ca. 14 dage fra 22.360 kr
 • Madagascar
Østkystens natur og dyreliv med tid til sol og strand
Ca. 13 dage fra 12.210 kr
 • Madagascar
Den ultimative rundrejse med afslappende stranddage
Ca. 15 dage fra 12.010 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til din unikke safarirejse i Afrika

Bliv opslugt af Afrika; hjemlandet til ”The Big Five” (de store fem) - løven, elefanten, rhino, bøffel og leoparden! Dette store kontinent tilbyder rige muligheder for rejsende, der søger et uforglemmeligt safarieventyr. Se ærefrygt, når en løveinde stænger hendes bytte, spot girafferne der er camoufleret i savannens græsarealer, eller vær vidne til de svimlende store elefanter, bøffler og næsehorn.

En safari er en oplevelse for livet! Når du rejser på safari kan du med fordel få en rejseekspert til at organisere turen med dig, så du kan komme så tæt på Afrikas vilde natur som muligt, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Gennem Evaneos bliver du sat i direkte kontakt med vores lokale rejsespecialister, som er eksperter på safari rundrejser, og som står klar til at hjælpe med at skræddersy din rundrejse til dine ønsker og behov! Er du klar til at starte planlægningen?

Hvornår skal man rejse på safari?

Det bedste tidspunkt for en safari er i den tørre vintersæson. På dette tidspuntk er der mindre græs og løv i vejen for dit udsyn, og flere dyr holder til omkring vandhullerne. Du vil derfor kunne se dyrene i miles omkreds.
Den tørre sæson for det østlige Afrika (Kenya, Tanzania, Rwanda og Uganda) er fra juni til oktober, mens det sydlige Afrika (Zimbabwe, Zambia, Botswana, Sydafrika) har en længere sæson fra april til oktober.

Hvor er safari bedst?

Afrika er så stort og pompøst et kontinent, at du har et bredt udvalgt af lande, som tilbyder fascinerende safarirejser. Her er vores topdestinationer til planlægning af dit ultimative safarieventyr:

Tanzania: Tanzanias varierende landskaber tilbyder unikke safarioplevelser. ”The Big Five” kan findes i Serengeti National Park. Store bøffel-, wildebeest- og zebrabesætninger samles på de mange græsplæner i Lake Manyara. 400 fuglearter samt det sjældne sorte næsehorn og sortmanket løve kan ses i Ngorongoro Conservation Area. Zanzibar er også et besøg værd, der med dets hvide sandstrande og krystalklare vand, er hjemsted for den røde colobus abe.

Namibia: Namibia tilbyder luksus safarirejser i et naturområde, som er forblevet uberørt af turisme. De store øde landskaber tilbyder et væld af dyreliv. Turene omfatter iagttagelse af de enorme elefanter i Halili's vandhuller, søgen efter leoparder i Otjiwarongo og fodring af geparder i Kalahari ørkenens rødgyldne klitter.

Kenya: Det nationale reservoir Masai Mara er hjemsted for store katte, elefanter, flodheste, giraffer, krokodiller, bavianer og de største arter af antiloper - for blot at nævne nogle få. Sandfloden tilbyder oplevelsesrige observationer af dyreliv ved vandkanten, mens man ved Lake Nakuru kan opleve et væld af flamingoer stå i det lave vand, klar til at flyve ud i horisonten! For alle trekking entisiaster er Mount Kenya et oplagt rejsemål. Mount Kenya er den næsthøjeste bjerg i Afrika, og byder på betagende udsigt over de omkringliggende dale og gletschere.

Sydafrika: Fra vildnæsset i Karoo til det majestætiske Table Mountain i Cape Town; Sydafrika er perfekt for dem der søger mere end en standardiseret ferie. Begynd din rejse i Oudtshoorn, studsens primære tilholdssted, efterfulgt af et Lagoon Cruise. Udforsk efterfølgende den store Kruger Park i et ”game drive”, hvor alle sanser er skærpet i missionen om at iagttage ”The Big Five” i deres naturlige omgivelser. Men Sydafrika har andet end safari at byde på; efter jeres safari tag da til Cape Towns gyldne strande, vandtur op ad Taffelbjerget eller nyd en ekskursion til en af de smukke vingårde. Hvis I vil gøre ekstra meget ud af ferien kan I med fordel bede vores lokale rejseekspert i Sydafrika om at udvælge eksklusive luksushoteller til jer, så I får den fulde afrikanske oplevelse. 

Rejser du alene, med familie eller som par?

Uanset om vil rejse alenerejse med børn, med venner eller på romantisk get-away for to – og om du er ung eller voksen –  så kan vores lokale rejseeksperter hjælpe med at planlægge en safarirejse, som passer til lige præcis dine/jeres ønsker og behov! 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal på safari?

 • Påklædning: Lette bomuld og behagelige tøj er bedst for Afrikas varme klima syd for Sahara. Prøv at undgå lyse farver og hold dig til grøn og khakis istedet. Lange ærmer og bukser anbefales om aftenen for at forhindre myggenbid. Brug altid fornuftigt fodtøj, såsom sneakers eller lette vandrestøvler.
 • Malariafri ferie: For at sikre en malariafri safarirejse skal du huske at tage anti-malaria medicin før og under besøget - se din lokale læge for yderligere information. 
 • Vaccinering: Når du rejser til Sydafrika skal du som minimum vaccineres mod: Stivkrampe, Difteri, Hepatitis A, Gul Feber. Kontakt din lokale læge for yderligere information.
 • Visum: Der er visumpligt når du rejser til Sydafrika. Tjek altid udenrigsministeriets hjemmeside for yderligere info om pas og visum pligt inden du rejser til Afrika.

Kikkert og kamera er naturligvis et must!

Lad dig inspirere af vores andre spændende rejsetyper