We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Sommerferie

Planlæg din unikke sommerferie med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til dine ønsker og behov

 • Vietnam
Nordlig kultur, vietnamesisk byliv og sydlige strande
Ca. 15 dage fra 8.300 kr
 • Vietnam
Klassisk rundrejse med lokal kultur og paradisstrande
Ca. 16 dage fra 8.600 kr
 • Madagascar
Den ultimative rundrejse med afslappende stranddage
Ca. 15 dage fra 12.010 kr
 • Island
Den Blå Lagune og nordlys på vulkanøen
Ca. 4 dage fra 3.890 kr
 • Island
Lang weekend - Højdepunkter i sommerhalvåret
Ca. 5 dage fra 5.490 kr
 • Irland
Slotte og ruiner fra Game of Thrones på kør-selv rundrejse
Ca. 7 dage fra 4.340 kr
 • Peru
Luksusrejse med eventyr, natur og kultur
Ca. 16 dage fra 22.240 kr
 • Cuba
Den store Cuba rundrejse - Fra Havana til Santiago
Ca. 21 dage fra 13.130 kr
 • Grønland
Grønlandsk vintereventyr - Nordlys og hundeslædetur
Ca. 5 dage fra 10.460 kr
 • Cuba
Klassisk Cuba rundrejse med seværdigheder og strandtid
Ca. 12 dage fra 7.270 kr
 • Skotland
Hop ombord på en magisk rejse - Harry Potter og Loch Ness
Ca. 6 dage fra 3.280 kr
 • Madagascar
Lemur-øen, hvalsafari og lokal kultur på den nordlige ødel
Ca. 15 dage fra 15.480 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til din unikke sommerferie

Endelig nærmer den sig! Sommerferien er lige om hjørnet!
Men hvor skal man tage hen i juni, juli og august? Og hvor finder man de mest optimale strande og ferieparadis, men samtidig undgår monsun sæson og ubehagelig tør varme?

Vores lokale rejsebureauer er eksperter i deres destinationer, og ved hvornår netop deres destinationer er bedst at besøge, og viser sig fra sin bedste side. De har nedenfor sammensat rejseforslag og -tips som du kan tage udgangspunkt når du skal planlægge din sommerferie - men husk, alle aspekter af disse rejser kan tilpasset 100% til dine ønsker og behov.

Vores bedste sommerferiedestinationer med solgaranti

Hvis du vil have solgaranti med paradisøer og hvide bounty strande, så kan du med fordel tage en længere tur sydpå til eksotiske, naturrige destinationer.

 • Sommermånederne er de bedste tidspunkter at opleve de vilde mangroveskove og smukke sandstrande på Madagascar. Begiv dig in i Tsingy naturreservat og oplev små landsbyer, lemurer og de ikoniske baobabs træer. Madagascar er en vidunderlig destination, som er idéel for en familieferie eller når man rejser med venner.
 • Hvis du er til endnu flere eventyr og oplevelser, så besøg Brasilien. Du kan rejse fra hovedstaden Rio de Janeiro til historiske og arkitektur fyldte Salvador de Bahia. Du kan også bevæge dig videre til Amazonas’ unikke regnskov eller opleve det nordøstlige Brasilien, som stadig står urørt af turister, og som mange ikke kender til, men hvor du for alvor kan opleve det lokale og autentiske Brasilien.
 • Sommermånederne er optimale tidspunkter at besøge Armenien. Oplev de mange nationalskatte og monumenter i dette smukke land. Besøg de vidde dale, grøfter og søer, og tag på vandretur gennem de historiske klostre, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Vores smukkeste europæiske sommerdestinationer

Om sommeren er solrige destinationer (næsten) lige om hjørnet! Her finder du vores lokale rejseeksperters bud på de bedste europæiske destinationer, som tilbyder sol, udendørsaktiviteter og oplevelser for livet, i juni, juli og august.

 • VIl du rejse langt fra alfarvej, og undgå turister? Så er Georgien destinationen for dig! Med sine små stenkirker, imødekommende lokalbefolkning og sine maleriske landskaber, er Georgien  en vidunderlig feriedestination for kultur og natur elskere.
 • Er du mere til strand, gamle bydele og vandring i den frie natur? Så kan du roligt tilbringe din sommerferie på Korsika, hvor du kan bade i det krystalblå vand, og vandre blandt de gamle velbevarede bydele, grotter og små-øer, som rummer utrolige historier.
 • Det er en oplagt mulighed at planlægge en kombi-rejse med både Irland og Skotland til sommer!
  Irland er ofte forbundet med gråvejr og regn, men i juli og august kan du opleve de smukkeste grønne og frodige landskaber. Du vil også blive mødt af irske sommerfestivaler med traditionel musik, madlavningskurser og vandreture i de gamle sten-fæstninger - ej at forglemme et smuttur til hovedstaden Dublin, hvor du efter en dag med aktiviteter kan nyde en kold, irsk øl og falde i snak med de imødekommende irere.
  Når du føler dig mæt irske på oplevelser i Dublin, så hop på et fly, og tag 1 times flyvetur til Edinburg i Skotland, hvor du kan forlænge de naturrige og historiske. Her kan du hoppe ombord på Hogwarsekspressen og rejse gennem Skotlands højland. Oplev majestætiske slotte og Loch Ness floden, eller tag en uforglemmelig whiskeytur, hvor du vil smage de bedste skotske whiskyer tilbyder, og se skabelsesprocessen.
 • Islands gejsere, vulkaner og vandfald er et smukt syn om sommeren, hvor naturens skønhed virkelig står frem med stolthed! Du kan med fordel leje en bil og køre rundt og opleve landskabets mange eventyr i dit eget tempo.
 • Om sommeren er Norge et ægte vandreparadis for aktive mennesker! Her kan du tage på vandretur i fjordene, opleve den lokale madlavningskultur, eller tage på kajaktur i de adskillige søer rundt omkring i landet.

Vores bedste sommerdestinationer - måned for måned

Har du sommerferie i enten juni, juli eller august, men ved ikke lige hvor rejsen skal gå til? For at give et endnu bedre overblik over de bedste destinationer i sommermånederne har vores lokale eksperter her sammensat en lille oversigt.

De bedste rejsemål i Juni

 • Kenya: fra midt juni til midt juli er perfekte rejsetidspunkter hvis du vil ud på safari. Spot “The Big Five” ude på Savannen og se vidunderlige solnedgange i de milde sommeraftener.
 • Peru: den tørre sæson som starter i juni (og som faktisk varer helt til September) er ideel til trekking og vandreture i Andesbjergene og i Machu Picchu. Her finder du tørre, behagelige dagtimer og kølige nætter.
 • Indonesien: Juni er en rolig og mindre turistet periode, på trods af det ellers helt optimale vejr til dykning og snorkling.

De bedste rejsemål i Juli

 • Vietnam: I central Vietnam omkring byområderne Da Nang, Hué og Hoi An, findes varm men behagelige vejrforhold i Juli. Her kan du med fordel slappe af på nogle af Vietnams mest luksuriøse hoteller lige ud til vandet, efterfulgt af dagsture til de pulserende byer.
 • Uganda: Juli er den perfekte måned at tage på safari i Uganda, hvor du kan komme helt tæt på de ikoniske bjerggorillaer.
 • Albanien: Det er faktisk ikke kun i juli men i hele sommerperioden at Albanien viser sig fra sin bedste side, hvor de smukke, grønne landskaber vil tage pusten fra dig.

De bedste rejsemål i August

 • Ecuador og Galapagosøerne: I august er disse tropiske områder et optimalt ferieparadis med hvide bountystrande og grøn natur, hvor du kan tage ud på dagstur og river rafte efterfulgt af afslapning om aften med en lækker, lokal mad.
 • Sri Lanka: August er en perfekt måned at besøge Sri Lankas østkyst og det nordlige Sri Lanka, hvor du finder uspolerede strande og imødekommende lokal befolkning.
 • Kirgisistan: På årets varmeste måned finder du rolige og kølige temperaturer i Kirgisistans bjerge. Oplev betagende udsigt mens du betræder selvsamme områder, som gamle civilisationers nomader har levet på, på deres omflakkende rejser.

Du kan også lade dig inspirere af vores andre sæsonbestemte rejseforslag