We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Vinterrejser

Få planlagt unik vinterrejse & juleferie med vores lokale rejsebureau
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Destination
i
Afrejsedato

Alle vores rejseforslag kan tilpasses til dine ønsker og behov

 • Vietnam
Unik rundrejse gennem Vietnam, Cambodia og Laos
Ca. 25 dage fra 17.310 kr
 • Cuba
Den store Cuba rundrejse - Fra Havana til Santiago
Ca. 21 dage fra 13.130 kr
 • Filippinerne
Visayas Island Hopping (Cebu - Panglao - Siquijor)
Ca. 14 dage fra 14.850 kr
 • Sydafrika
Oplev Sydafrika med familien - for børn i alle aldre
Ca. 14 dage fra 9.520 kr
 • Sri Lanka
Romantisk Getaway - Sri Lanka og Maldiverne
Ca. 16 dage fra 14.450 kr
 • Sri Lanka
Det grønne paradis - Eksotisk natur, lokal kultur og strandtid
Ca. 12 dage fra 8.960 kr
 • Grønland
Grønlandsk vintereventyr - Nordlys og hundeslædetur
Ca. 5 dage fra 10.460 kr
 • Costa Rica
Sydkystens naturskatte, snorkling og afslapning
Ca. 14 dage fra 15.790 kr
 • Cuba
Cubas højdepunkter og lokale, uturistede områder
Ca. 14 dage fra 8.080 kr
Kunne du ikke finde din drømmedestination blandt vores rejseforslag? Se alle vores rejsedestinationer

Rejsetips til vinterrejser & juleferien

Ventetiden til sommerferien kan virke uendelig, når man kun er i vintermånederne. Men sådan behøves det ikke at være! Når man rejser i vintermånederne kan du få utrolige eventyr ved at udforske storbyer og snefyldt natur, eller nyde en kølig drink i et tropisk ø paradis syd for ækvator. Mulighederne er mange, og når du rejser i december, januar eller februar, får du ofte meget værdi for dine penge, ved at rejse uden for højsæson.

Vores smukkeste vinter destinationer

Der er mange muligheder når man vil rejse om vinteren. Så lad dig inspirere af vores lokale rejseeksperters favorit destinationer, når du skal rejse i vintermånederne.

 • Hvis du vil begive dig ud på en ægte opdagelsesrejse, så er Venezuela en perfekt destination for dig. Her kan du undgå store turistmængder, og du vil undervejs på din rejse blive mødt af adskillige oplevelser og overraskelser i form af farverig natur, det søde liv på Margarita og vandring i Roraima - programmet er pakket med intense oplevelser!
 • Du kan også besøge Laos, hvor du kan bo langs Mekong søen. Vinteren er starten på tørsæsonen i Sydøstasien, så benyt lejligheden til at opdage skønheden i Luang Prabang, se de utallige Buddhaer i Vientiane, eller oplev de smukke, sydlige vandfald - helt uden store turistmængder.
 • I Etiopien er du garanteret sol og varme temperaturer, som er ideelle til at besøge Lalibelas stenkirker. Lær mere om Etiopiens traditioner i Omo-dalene og tag på smukke eventyr ud i den vilde natur.
 • En lille perle i det Indiske Ocean er Sri Lanka. Denne smukke ø er præget af så utrolige rigdomme og naturlige skønheder at man bliver i stand til at lukke omverden helt ude, og blot nyde tilværelsen nu og hér i de åndelige og spirituelle omgivelser. Sri Lanka er således en destination, som med sine grønne skove og lange, stilfærdige strande kan beundres på bedste manér i vores danske vintermåneder, som den lille paradisø den nu engang er.

Vores bedste destinationer med solgaranti i vinter månederne

Kom væk fra sne og slud med en rejse til de sydlige lande i de danske vintermåneder. Her er et par idéer til, hvor din næste rejse kan gå til.

 • Indien: Mens der er kølige, friske temperaturer i det nordlige Indien om vinteren er der behageligt varmt i det sydlige Indien. Indien er et fascinerede og diversitetsfyldt land, med farverige hindutempler, grøn kaffe og teplantager, samt eksotiske krydderier.
 • Tag ud på eventyr i Ecuador. Hop ombord på toget Tren Crucero, og rejs gennem smukke regnskove og nationalparker. I dette tropiske klima glemmer du alt om Danmarks kolde og regnfulde vinter, og du kan nyde din ferie i ro og mag.
 • I december, januar og februar er der varme temperaturer i Australien og New Zealand. Du kan derfor med fordel surfe på de australske bølger, og svømme i det klare, blå vand, efterfulgt af en drink i hånden på Bondi Beach. På New Zealand er det dejlige forhold at udforske de smukke øers fjorde, gletsjere, strande og trendy byliv! Husk også at tage et smut forbi en af deres stadions, hvor du vil opleve lokalt sammenhold og passion omkring deres nationalsport, rugby!
 • I Mexico får du både afslapning og kultur til den helt store guldmedalje. Især i vintermånederne kan du nyde varmen i helt rolige forhold uden alt for mange turister.
 • Er du mere til paradisstrande og ø-hop, så er Filippinerne og Thailand lige noget for dig! Her får du himmelske strande og perfekte dykke- og snorkel forhold, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Om aften kan du begive dig ud på en cykeltur til de lokale landsbyer, hvor du kan opleve lokal kulturen, få indblik i det lokale køkken og få guidet tur i de lokale rismarker. Mulighederne er mange i sydøstasien, så vil du undgå turister kan du med fordel også besøge disse asiatiske lande; Vietnam, Cambodia og Burma, hvor du også har sol- og strand garanti!

Vores bedste vinter destinationer med sneoplevelser

Vinteren i Danmark kan være en kedelig og regnfuld affære sommetider, og for sne elskere er der intet bedre end at tage en vinterferie til en snefuld destination. Her får du et par bud på, hvor du kan finde sne i vintermånederne.

 • Rusland: Vidste du at Rusland er et af de bedst forberedte lande i verden, når vintermånederne melder sin ankomst? Sommetider kan de nemlig få utrolig store mængder sne, så de er altid velforberedte, så landet stadig kan vise sig frem fra sin smukkeste side. Der er mange fordele ved at rejse til Rusland om vinteren, og den største fordel er, at man undgår for mange andre turister. Samtidig kan man også nyde godt af billigere priser, og chancen for at beundre de arkitektoniske rigdomme, som findes rundt om hvert et hjørne, som i vintermånederne har fået tilføjet et unikt og smukt snelag, som gør bygningerne endnu smukkere end de allerede er i forvejen. Så rejs med dine nærmeste venner på et vintereventyr I sent vil glemme!
 • New York: om vinteren, især ved juletid, har New York en helt speciel og magisk atmosfære. Tag en spadseretur gennem de snedækkede gader, som er festligt dekoreret med julepynt og fine julemarkeder. Det er få byer i verden, som kan prale af så meget charme og storslåethed til jul. En perfekt, romantisk juledestination når man rejser som par.
 • Norge er et paradis for vinterelskere. Om vinteren er landet primært dækket af sne, hvilket gør det muligt at afprøve unikke vinteraktiviteter. Tag sneskoene på, og begiv dig ud på en smuk vandretur eller langrend iblandt de snedækkede skove, efterfulgt af en afslappende aften foran pejsen med fødderne oppe og en kop varm kakao i hånden. Til de tålmodige natteravne er nordlyset det eneste rigtige at bruge sin aften på. Dette unikke, naturlige lysshow er en oplevelse for livet som vil fascinere hele familien!


Du kan også lade dig inspirere af vores andre sæsonbestemte rejseforslag