We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.
Min personlige side
Kundeservice
We offer customer service in english. We're open from 9am - 5:30pm, Monday to Friday.

Rejser til Rusland

Planlæg en unik rejse med vores lokale rejsebureau i Rusland
Få et rejseforslag skræddersyet til dig - guidede ture, transport i landet, hotel og aktiviteter. Lad en lokal rejseekspert planlægge og bestille rundrejsen for dig. Indsend en rejseforespørgsel her, det er gratis og uforpligtende!
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Afrejsedato
Bliv sat i direkte kontakt med vores lokale rejseekspert, og planlæg sammen en unik rundrejse.
Tag udgangspunkt i et af vores rejseforslag nedenfor. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov.
Jeg planlægger at rejse
Rejsende
i
Alle tidspunkter

Alle vores rejseforslag i Rusland kan blive skræddersyet til dine ønsker og behov

Alle rejsetyper
Alle tidspunkter
Intet budget
Kan du ikke finde den perfekte rejse? Så skræddersy din rejse sammen med et lokalt rejsebureau
Kontakt et lokalt rejsebureau
Kan du ikke finde et rejseforslag som passer dig? Så kan vi skræddersy en rundrejse præcis til dine ønsker og behov! Få tilsendt dit rejseforslag

Start planlægningen af din rejse til Rusland

Din rejse til det største land i verden vil uden tvivl give dig en helt unik oplevelse. Rusland eller ”Den Russiske Føderation” er geografisk set beliggende i Europa og Asien. Men fra et politisk synspunkt, er Rusland Europæisk. Hovedstaden i Rusland er Moskva, hvilket også er landets økonomiske hjerte. Andre større og vigtige byer er:

 • Petersborg
 • Novosibirsk
 • Nizhni Novgorod
 • Samara
 • Kazan

Under din rejse i Rusland kan du foretage dig mange ting. Blandt andet besøge de smukke byer i Wolga eller en af ​​de 40 nationalparker. Derudover har Rusland 101 naturreservater.

Hvad kan man lave i Rusland?

Under din rejse i Rusland må du ikke gå glip af at besøge den smukke hovedstad, Moskva. Her er der smukt at være, samt mange attraktioner at besøge. Oplev blandt andet:

 • Den røde firkant
 • Basil's Katedral
 • Den imponerende metro
 • Kreml
 • Gorkiy parken

I byen, hvor den gamle Tsar af Rusland, Peter den Store, havde sin hovedstad og har sat sit præg, er i Skt. Peterborg. Her er der vidunderlige seværdigheder at beundre. Denne by får dig til at tro, du er i Vesteuropa – gnnem kanalerne, de små gader og parker. Nogle af højdepunkterne i Skt. Petersborg er blandt andet:

 • Hermitage
 • Vinterpaladset
 • Frelserens kirke

Andre aktiviteter, du kan foretage dig under din rejse til Rusland, er, blandt andre:

 • Et besøg i Stolby Nationalpark
 • Novgorods kreml

Hvornår bør man besøge Rusland?

Ruslands varmeste måneder er fra juli til august. Disse måneder er dog også de mest fugtige og mest turistede. Dette betyder, at månederne lige før og efter højsæsonen er det bedste tidspunkter at besøge Rusland på.

Hvordan rejser du til Rusland?

De mest hyppige fly flyver fra København til enten Moskva eller Skt. Peterborg. Bestiller du i nogenlunde god tid og i månederne lige før/efter højsæsonen, kan du få flybilletter helt ned til 1500 DKK tur/retur. Prisen kan selvfølgelig variere, i forhold til sæsonen.

Har du brug for vaccinationer til Rusland?

Der kræves ingen vaccinationer til din rejse til Rusland, men følgende vaccinationer anbefales stærkt:

 • DTP (difteri, stivkrampe og polio)
 • Hepatitis A

Læs mere om de specifikke vaccinationer til Rusland her.

Hvilke rejsedokumenter har du brug for til Rusland?

For at rejse til Rusland skal man have visumtilladelse. Dette kan du søge om, på ambassaden i København. Du skal derudover have et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder – fra indrejsedatoen. Dit pas skal endvidere have mindst 2 blanke sider. Du kan læse meget mere om indrejsetilladelse, visumpligt og pasforhold på udenrigsministeriets hjemmeside, her

Hvilken valuta har Rusland?

Ruslands valuta er den russiske rubel. I de store byer kan du hæve penge i de fleste pengeautomater. Vær opmærksom når du indtaster din pinkode i Rusland, da der desværre forekommer en del bredrageri i landet. Sørg altid for, at holde dine ejendele tæt på kroppen og mist ikke dit betalingskort. Bliv dog ikke skræmt af dette! Er du blot opmærksom, er det blot alt det fantastiske ved landet, der kommer til at fylde hele din rejse!

Andre rejsemål der måske vil interessere dig